Băieții din Est - Eastern Boys (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 110 | Romantice
27
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Băieții din Est - Eastern Boys (2013)

Marek, un tânăr imigrant ucrainean la Paris, lucrează pe strada din fața Gare du Nord alături de prietenii săi, alte „dururi” din Europa de Est. El este abordat de Daniel, un om de afaceri francez în vârsta de 50 de ani, care navighează în mod conștient la gară și acceptă să-l viziteze acasă la 18:00 a doua zi.
În seara următoare, Daniel este deranjat să găsească un băiețel de 14 ani la ușa sa, declarându-se „Marek”. Băiatul îl trece pe lângă el în apartament și continuă să-l înșele pentru că l-ar fi invitat, minor, la domiciliu pentru sex. O vreme mai târziu ușa bate din nou și băiatul lasă să intre alți doi tineri din Europa de Est. În curând, spre groaza lui Daniel, li se alătură restul bandei, inclusiv „Boss”, liderul lor rus. Daniel stă neputincios în timp ce bărbații fac o invazie deplină. În timp ce se dispersează în jurul apartamentului său bine amenajat, ajutându-se la facilitățile sale, Boss îl batjocorește pe Daniel despre neputința sa și despre reprimarea homosexualității, înainte de a-i sugera că el este cel care i-a invitat. Curând lansează o petrecere răutăcioasă în sufrageria lui Daniel,
Mai târziu, seara, adevăratul Marek sosește și se alătură dansului, aparent deznodat de vinovăție. A doua zi, Daniel se trezește într-un apartament gunoi și golit.
Pe măsură ce Daniel începe să-și recondiționeze încet casa, iar viața pare să se întoarcă la normal, Marek îl vizitează din nou. După ce Daniel renunță la rugămințile sale repetate pentru intrare și deschide ușa, tânărul oferă cu tărie sex. Daniel este de acord după câteva ezitări. Se mută în dormitor, unde Marek se așază rece de partea lui, în timp ce Daniel se bagă în el înainte de a termina repede. Daniel îi întinde lui Marek un bilet de 50 de euro înainte să plece în grabă.
Spre surprinderea sa, Marek revine câteva zile mai târziu. De data aceasta, după ce se dezbracă, Daniel îl aduce pe Marek la punctul culminant, înainte ca el să urce în tăcere sub învelitoare și să plece la culcare. Daniel se trezește să-l găsească pe Marek nu mai este lângă el, dar îl găsește în bucătărie, mâncând resturi. Fără cuvinte, Daniel adună obiecte din frigider și ajung să împartă o masă.
În următoarele săptămâni, Marek devine un fix în viața lui Daniel și învață treptat să vorbească franceza. Într-o seară, în timp ce făcea cumpărături, Marek îi spune lui Daniel că a crescut în Cecenia, că ambii părinți au fost victime în război și dezvăluie că numele său este de fapt Rouslan. Înapoi la apartament, Rouslan îi spune lui Daniel că are încredere în el, înainte de a-l acuza că nu îi pasă suficient de mult încât să aibă încredere în el. În acea noapte, Daniel refuză pentru prima dată avansurile lui Rouslan. Când asta îl supără, îi spune că este „așa de copil”.
La scurt timp, Daniel îi propune lui Rouslan să-și caute un loc de muncă, spunând că nu poate trăi doar din cei 50 de euro ai săi. Îi cere lui Rouslan să înceapă să doarmă într-un pat din birou, mai degrabă decât în ​​al lui. Rouslan se conformează cu râvnă, dar are un coșmar declanșat de focuri de artificii care merg în apropiere. Se trezește cu teamă, iar Daniel îl găsește amețit, în zona de zi. Rouslan se descompune, cerând să știe de ce Daniel nu-l mai dorește și se teme că îl va face să plece. Daniel îl asigură că nu o va face, că vrea doar să nu mai doarmă împreună. El dezvăluie că vrea ca Rouslan să înceapă o nouă viață, pe care o poate ajuta să o stabilească. Îl invită pe Rouslan să se mute în apartamentul său și îi spune să rupă legăturile cu banda.
Pașaportul lui Rouslan (împreună cu documentele altor membri ai bandelor) este deținut de Boss la un hotel ieftin, în limitele orașului, care servește ca bază a bandei. Rouslan se aventurează la hotel pentru a-l recupera. Deși fură cheia lui Boss la dulapul care deține documentele, el este descoperit de Boss în timp ce încearcă să găsească dulapul. El este musculos la podeaua lor, unde Boss îl atacă pe Rouslan, îi sparge telefonul mobil și îi pune pe ceilalți băieți să-l lege - lăsându-l reținut într-un depozit privat.
Daniel devine îngrijorat când nu poate ajunge la Rouslan prin telefonul său mobil și pleacă la hotel. Când concierge nu este în măsură să confirme unde se află Rouslan, Daniel ia o cameră, la propunerea ei, la etajul al doilea, unde sunt găzduiți imigranții. În timp ce ea îl însoțește în cameră, amândoi aud un geamăt slab venind din camera de depozitare. Deși concierge elimină acest lucru la început, când Daniel sună la recepție la scurt timp după aceea, ea explică faptul că imigranții sunt gestionați de serviciile sociale și, ca atare, sunt în afara jurisdicției sale. Pe măsură ce Daniel devine din ce în ce mai îngrijorat, ea sugerează să apeleze la poliție. Daniel explică că trebuie să găsească o altă cale prin care Rouslan să nu fie arestat și deportat.
Daniel se aventurează înapoi pe coridorul hotelului și îl cheamă pe Rouslan la ușa cămării. Rouslan, legat și înțepenit, răspunde cu strigăte înăbușite. Dându-și seama că trebuie să acționeze rapid, Daniel își mută mașina în parcarea subterană, apoi folosește accesul scării pentru a reveni la recepție. Cu un sentiment de acord nerostit, el și concierge se întorc la etajul al doilea, unde ea folosește cheia de acces pentru a debloca camera de depozitare. După ce și-a jucat rolul vital, concierge se întoarce repede la munca ei, pe măsură ce Daniel îl mută pe Rouslan, încă legat, în camera lui de hotel înainte ca membrii bandei să-i poată descoperi.
Când Boss descoperă că cineva a descuiat ușa camerei de depozitare și i-a permis lui Rouslan să scape, el acuză un membru al personalului junior al hotelului, înainte de a-l lovi cu pumnii. Auzind agitația, Daniel vede o oportunitate și cheamă poliția la hotel. În timp ce concierge se confruntă cu imigranții, Daniel folosește un stingător pentru a pătrunde în dulap și a recupera hârtiile lui Rouslan.
Poliția sosește și roade hotelul, în timp ce Daniel duce un Rouslan bătut rău pe scara până la mașina sa din parcarea subterană. În timp ce îl coboară pe Rouslan în spatele hatchback-ului său, Boss îi atacă pe cei doi, împingându-l pe Daniel deoparte și bătându-l pe Rouslan cu pumnii. Daniel se ridică din nou în picioare înainte de a-l lansa pe Boss și de a-l sufoca de un stâlp de beton.
În timp ce polițiștii îl urmăresc pe ultimii imigranți, Daniel și Rouslan se îndepărtează în siguranță. Șeful evită arestarea și descoperă cheia apartamentului lui Rouslan în buzunarul unei geci de piele. Văzând ocazia de a se răzbuna, Boss călătorește la apartamentul lui Daniel, doar pentru a descoperi că rămâne doar cochilia camerelor - Daniel și Rouslan au lăsat apartamentul în urmă.
Luni mai târziu, Daniel caută să-l adopte pe Rouslan. Li se spune că, din cauza circumstanțelor neconvenționale ale asociației lor, vor primi o decizie în toamnă. În timp ce părăsesc tribunalul, avocatul lor îi încurajează să aibă răbdare, spunându-le că este o adopție de rutină și că nu există niciun motiv pentru care pledoaria lor să fie respinsă.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Băieții din Est - Eastern Boys (2013) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |