Cat People - Oamenii felină (1982)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 381 | Dragoste
01
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului Cat People - Oamenii felină (1982)

Trezirea sexuală a unei tinere aduce groază atunci când își descoperă nevoile care o transformă într-un monstruos leopard negru.

Un prolog stabilit într-o așezare umană primitivă nedezvăluită arată o fecioară sacrificată legată de un copac. O panteră neagră se apropie și își așează labele pe ea, iar scena se estompează în negru. O altă fată cu trăsături feline se apropie de o pisică mare similară într-o peșteră, fără a provoca atacul acesteia.

O imagine apropiată a feței ei este aceea a Irenei Gallier, care apare în prezent în New Orleans, din Canada, pentru a se reconecta cu fratele ei Paul. Irena a fost crescută în plasament după ce au rămas orfani. Paul și-a petrecut copilăria în secții psihologice, este acum implicat într-o biserică și locuiește cu femeia de menaj creolă .

În noaptea aceea, o prostituată pe nume Ruthie intră într-un motel cu saci de purici pentru a se întâlni cu un john , dar găsește în schimb o panteră neagră care îi bate piciorul. Poliția și zoologii Oliver, Alice și Joe captează pantera. Între timp, Irena se trezește să-l găsească pe Paul dispărut. Femeia presupune că a mers la misiune și o îndeamnă pe Irena să se bucure singură de New Orleans.

Irena vizitează grădina zoologică, este atrasă de leopardul nou capturat și rămâne după orele de închidere. Este descoperită de Oliver, curatorul grădinii zoologice, care o ia la cină și îi oferă un loc de muncă în magazinul de cadouri. Irena dezvăluie că este virgină în conversația cu Alice, care împărtășește o istorie romantică (și este încă îndrăgostită) de Oliver și o vede ca pe o rivală. Într-o zi, leopardul îi rupe brațul lui Joe în timpul unei curățenii de rutină a cuștii. Joe sângerează până la moarte și Oliver hotărăște să eutanasieze pisica, doar pentru a o găsi lipsă. În cușca sa se află o baltă de carne topită, precum cea găsită de prostituata motelului.

Paul se întoarce și face un avans sexual spre Irena. Ea fuge, semnalizează o mașină de poliție și are două gânduri despre predarea lui Paul, dar un câine de poliție prinde un miros puternic din casă și este chemat un detectiv. În subsolul lui Paul, polițiștii găsesc cătușe, oase și rămășițe de zeci de cadavre. Ei cred că Paul este un criminal în serie care a hrănit cadavre unei pantere captive și îi cheamă pe Oliver și Alice să inspecteze.

Filmul a fost nominalizat pentru 2 Globuri de Aur, Golden Globes, USA 1983 și la Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1983.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Cat People - Oamenii felină (1982) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |