Private Teacher - Profesor privat (1983)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 1731 | Adult
21
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Private Teacher - Profesor privat (1983)

Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv. După un timp, ea angajează o femeie atractivă tutore pentru a-l ajuta pe Jimmy să iasă din coajă.

Jimmy este un băiat liniștit și timid. El își petrece o mare parte din timpul liber urmărind doi asistenți de zbor în timpul jocurilor lor de rol sexual prin telescop . Își ascunde comportamentul de mătușa sa Diane. Ea își face griji pentru comportamentul său liniștit și atipic. Când este întrebat dacă are probleme, reacționează evaziv. Din acest motiv, mătușa lui angajează tutora domnișoara Lillian Foxworth și îi lasă casa ei și lui Jimmy pentru un weekend.

Domnișoara Foxworth încearcă să ajungă la problemele lui Jimmy, dar pentru moment blochează orice conversație cu ea. Se întoarce în camera lui pentru a-și putea continua observațiile. După un timp, începe să se masturbeze . Descoperă acest lucru, încearcă să pretindă că nu a observat scena și o investighează în secret. Procedând astfel, ea află cine îi dă această plăcere sexuală. Ea începe să-l seducă cu o scenă din drama Hamlet a lui William Shakespeare , citită emoțional . După weekend, ea îl părăsește și el își dă seama că acum trebuie să se apropie de alții.

După acel weekend, Jimmy bate la ușa vecinilor săi și petrece o noapte cu ei. Adoarme în casa ei cu pantalonii deschiși. Când mătușa lui și prietena ei Marsha îl descoperă, Marsha începe să-l răsfețe pe cale orală. Satisfacția orală îl trezește din somn și vine vorba de sex cu Marsha și mătușa sa.

Filmul a fost nominalizat la Critics' Adult Film Awards 1985, X-Rated Critics' Organization, USA 1985. 

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Private Teacher - Profesor privat (1983) la o calitate bună

avatar