Vârsta consimțământului - Age of Consent (1969)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 237 | Dragoste
30
Noi
BluRay 720p

Titlu Filmului Vârsta consimțământului - Age of Consent (1969)

Bradley Morahan ( James Mason ) este un artist australian care simte că a devenit obosit de succes și de viața din New York. El decide că trebuie să-și recapete avantajul pe care l-a avut ca tânăr artist și se întoarce în Australia.
El se instalează într-o baracă de pe malul unei insule mici, puțin locuite de pe Marea Barieră de Corali . Acolo o întâlnește pe tânăra Cora Ryan ( Helen Mirren ), care a crescut sălbatic, alături de singura ei rudă, bunica ei dificilă și consumatoare de gin "Ma" ( Neva Carr Glyn ). Pentru a câștiga bani, Cora vinde peștele lui Bradley pe care l-a prins în mare. Mai târziu, ea îi vinde un pui pe care l-a furat de la vecina lui Isabel Marley (Andonia Katsaros). Când Bradley este suspectat că ar fi hoțul, o plătește pe Isabel și o face pe Cora să promită că nu va mai fura. Pentru a o ajuta să economisească suficienți bani pentru a-și îndeplini visul de a deveni coafor în Brisbane, o plătește pentru a-i fi model. Ea îl revigorează, devenind muza lui artistică.
Munca lui Bradley este perturbată când apare „prietenul” său de multă vreme Nat Kelly ( Jack MacGowran ). Nat se ascunde de poliție pentru pensia alimentară pe care o datorează. Când Bradley refuză să-i dea un împrumut, Nat se invită să rămână cu Bradley. După câteva zile, răbdarea lui Bradley devine epuizată, dar Nat își concentrează apoi atenția asupra dragostei cu Isabel, sperând să obțină niște bani de la ea. În schimb, ea îl răpește în mod neașteptat. A doua zi, pleacă în grabă insula, dar nu înainte de a fura banii lui Bradley și câteva dintre desenele lui.
Ulterior, mama o surprinde pe Cora pozând nud pentru Bradley și îl acuză că merge mai departe cu nepoata ei minoră. Bradley protestează că nu a făcut nimic nepotrivit. În cele din urmă, îi dă puținii bani care i-au mai rămas pentru a o face să plece.
Când Cora descoperă că Ma și-a găsit depozitul ascuns de bani, ea o urmărește. În lupta care a urmat, mama cade pe un deal, își rupe gâtul și moare. Polițistul local nu vede niciun motiv să investigheze mai departe, din moment ce bătrâna se știa că era în mod frecvent beată.
Mai târziu în acea noapte, Cora merge la coliba lui Bradley, dar este dezamăgită când pare să o privească doar ca pe modelul său. Când ea fuge, Bradley o urmărește în apă și în cele din urmă ajunge să o vadă ca pe o tânără dezirabilă.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Vârsta consimțământului - Age of Consent (1969) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |