Film - Legături riscante - Never Talk to Strangers (1995)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 103 | Romantice
01
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Film - Legături riscante - Never Talk to Strangers (1995)

Psihologul Dr. Sarah Taylor ( Rebecca De Mornay ) este un psiholog criminal, păzit și distanțat, care intervievează un client care este un violator și se declară nevinovat din cauza nebuniei . Mai târziu, se dezvăluie că a fost subiectul violurilor zilnice în copilărie de către tatăl ei înstrăinat, care acum se arată că este foarte bolnav. Sarah îl întâlnește pe Tony Ramirez ( Antonio Banderas ) într-un centru comercial și îi dă numărul ei. Ea începe o relație cu Tony, în ciuda progreselor înfiorătoare ale vecinului ei, Cliff ( Dennis Miller ), cu care a avut odată un stand de o noapte .
Zile după această nouă relație, Sarah începe să primească amenințări cu moartea și daruri ciudate, cum ar fi florile moarte. Pe măsură ce devine mai romantică cu Tony, cadourile devin din ce în ce mai extreme. Iubita ei pisică este dezmembrată, moment în care Sarah merge la poliție. Sarah angajează apoi un detectiv și îl urmează pe Tony și intră în apartamentul său pentru a descoperi că are un dosar asupra ei, inclusiv informații despre moartea mamei sale într-un accident de armă, cu douăzeci de ani înainte. Tony o investighează de fapt, încercând să afle unde se află un fost iubit de-al ei care dispăruse brusc.
În cele din urmă, se dezvăluie că Sarah suferă de tulburări de personalitate multiplă , cauzate de abuzul ei în copilărie și de faptul că tatăl ei a spălat-o pe creier pentru a acoperi crima mamei sale. Personalitatea ei alternativă este responsabilă pentru toate darurile ciudate și pentru uciderea fostului ei iubit. Când Tony merge la casa tatălui ei, Sarah (sub controlul personalității sale alternative) îl urmează, îl împușcă și îl ucide acolo, apoi îl ucide pe tatăl ei când acesta încearcă să intervină. Când Sarah revine la personalitatea ei normală, fără să-și amintească ce s-a întâmplat, ea presupune că Tony a fost nebun și l-a ucis pe tatăl ei și că l-a ucis pe Tony pentru autoapărare. În cele din urmă, este văzută intrând într-o relație cu Cliff.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Film - Legături riscante - Never Talk to Strangers (1995) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |