Queen of Hearts - Dronningen - Dama de cupă (2019)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 151 | Dragoste
18
Sep
BluRay 720pDescriere Film:

​​​​​​Un avocat de succes își pune în pericol cariera și amenință să-i sfâșie familia după ce s-a angajat într-o aventură cu fiul său vitreg adolescent.Anne este un avocat care lucrează la urmărirea penală a unui caz de viol. Este căsătorită cu un medic, Peter, și au două fiice, Frida și Fanny. Fiul adolescent al lui Peter din căsătoria sa trecută este Gustav, care locuiește în Suedia alături de mama sa Rebecca.

Regizor: May el-Toukhy
Scenariu: Maren Louise Käehne, May el-Toukhy

Fără rădăcini - Köksüz (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 52 | Dragoste
18
Sep
BluRay 720pDescriere Film: Povestea a patru persoane care nu reușesc să devină din nou o familie după o pierdere și care se distrug cu fiecare zi care trece.
Feride, a cărei lume a fost distrusă de moartea subită a tatălui ei, trebuie să-și asume rolul de tată în familia ei orfană. Tânăra trebuie acum să aibă grijă de mama ei neputincioasă și de doi frați.
Regizor: Deniz Akcay Katiksiz
Scenariu: Deniz Akcay Katiksiz

Arsura - The Burning (1981)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 30 | Dragoste
18
Sep
BluRay 720pDescriere Film: Într-o noapte la Tabăra Neagră, mai mulți rulote trag o farsă pe îngrijitorul numit Cropsy punând un craniu plin de viermi, cu lumânări în orificiile ochiului, lângă patul lui. Când îngrijitorul este trezit de camperi care lovesc la fereastră, el se sperie de craniu și îl bate accidental în pat, declanșând un incendiu. Flăcările ajung la un rezervor de benzină, care aprinde Cropsy și cabina sa. Aleargă afară, cuprins de flăcări și se împiedică într-un râu în timp ce băieții fug. În ciuda rănilor sale oribile, Cropsy supraviețuiește.
Regizor: Tony Maylam
Scenariu: Harvey Weinstein,Tony Maylam,Brad Grey

Young Adam - Tânărul Adam (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 177 | Dragoste
18
Sep
BluRay 720pDescriere Film: Filmul este plasat în Scoția în 1954. Tânărul drifter fără schimbări Joe Taylor lucrează la o barjă care operează de la Glasgow , pe râul Clyde , de-a lungul canalelor Forth și Clyde și Union Canals până la Edinburgh . Împarte locuințele înguste la bord cu operatorii săi, Les și Ella Gault, și cu tânărul lor fiu Jim. Într-o zi, Joe și Les trag corpul unei tinere, goale, cu excepția unui jupon , din apă. Prin flashback-uri , aflăm că Joe a cunoscut-o și scenele care implică relația sa cu lucrătoarea de birou Cathie Dimly sunt suprapuse cu cele stabilite în prezent.
Regizor: David Mackenzie
Scenariu: Alexander Trocchi, David Mackenzie

Printul - El Príncipe - The Prince (2019)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 71 | Dragoste
18
Sep
BluRay 720pDescriere Film: Într-o închisoare din Santiago din anii 70, Jaime, un tânăr prizonier condamnat pentru crima violentă și inexplicabilă a celui mai bun prieten al său, are o întâlnire definitivă cu „ Armăsarul ”, un bărbat mai în vârstă care inspiră respect și deține puterea în spate. baruri. Căutând protecție, Jaime dezvoltă împreună cu bărbatul o relație de afecțiune și tandrețe, descoperă dragostea și nevoia de a fi recunoscută, iar mai târziu, devenind „ Prințul ”, își regândește în cele din urmă identitatea sexuală și motivul crimei care l-a dus la închisoare.
Regizor: Sebastián Muñoz
Scenariu: Luis Barrales,Sebastián Muñoz,Mario Cruz

Filmul Enemy at the Gates - Inamicul e aproape (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 255 | Dragoste
18
Sep
BluRay 720pDescriere Film: În 1942 Vasili Grigorievici Zaițev (Jude Law), un păstor din Munții Ural care acum este soldat în Armata Roșie, se află implicat în Bătălia de la Stalingrad. Trimis într-un atac sinucigaș împotriva invadatorilor germani, Vasili dovedește o abilitate de ochire impresionantă - învățată de la bunicul său când era mic - pentru a se salva pe el însuși și pe comisarul Danilov (Joseph Fiennes). Nikita Hrușciov (Bob Hoskins) sosește în Stalingrad pentru a coordona defensiva orașului și cere idei pentru îmbunătățirea moralului. Danilov, acum locotenent, sugerează că poporul are nevoie de eroi pe care să-i idolatrizeze și publică relatări despre faptele lui Vasili în ziarul armatei prin care îl prezintă ca un erou național și model de propagandă. Vasili este transferat în divizia de lunetiști iar el și Danilov devin prieteni. Devin de asemenea atrași de Tania (Rachel Weisz), o cetățeană din Stalingrad care a devenit soldat în miliția locală.
Regizor: Jean-Jacques Annaud
Scenariu: Jean-Jacques Annaud,Alain Godard

Te iubesc - P.S. (2004)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 163 | Dragoste
05
Sep
WEBRip 720pDescriere Film: O femeie divorțată neîmplinită are șansa de a-și retrăi trecutul când întâlnește un tânăr care pare a fi iubita ei de liceu care a murit cu mulți ani înainte.
Louise Harrington (Linney) , divorțată de treizeci și nouă de ani, lucrează în biroul de admitere de la Columbia University School of the Arts . Ea este deranjată când primește o cerere de la F. Scott Feinstadt (Grace), același nume al iubitei sale de liceu care a fost ucis într-un accident de mașină și cheamă elevul să aranjeze un interviu. Aspectul, manierismele și stilul său pictural seamănă foarte mult cu cele ale fostei sale iubiri și începe să bănuiască că tânăra artistă ar putea fi reîncarnarea flăcării sale vechi. La câteva ore după întâlnire, cei doi se angajează într-o aventură. De asemenea, complică viața Louisei relația cu fostul ei soț Peter ( Gabriel Byrne ), care mărturisește că învață să facă față dependenței de sex.
Regizor: Dylan Kidd
Scenariu: Helen Schulman

Ma mère - Mama mea (2004)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 184 | Dragoste
04
Sep
BluRay 720pDescriere Film:

Când tatăl său moare, un tânăr este introdus de mama sa atractivă, amorală, într-o lume a hedonismului și a depravării.

Povestea se învârte în jurul cuviosului tânăr Pierre ( Louis Garrel ) care tocmai a părăsit un internat catolic pentru a locui cu părinții săi bogați la vila lor de pe insula Gran Canaria.

Regizor: Christophe Honoré
Scenariu: Georges Bataille, Christophe Honoré

Monstru - Monster (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 370 | Dragoste
30
Aug
BluRay 720pDescriere Film: În 1989, după ce s-a mutat din Michigan în Daytona Beach, Florida , și pe punctul de a se sinucide, prostituata de stradă Aileen Wuornos se întâlnește cu Selby Wall într-un bar gay . Deși este inițial ostilă și declară că nu este homosexuală , Aileen vorbește cu Selby în timp ce bea bere. Selby o ia pe Aileen aproape imediat, deoarece îi place că o protejează foarte mult. Selby o invită pe Aileen să petreacă noaptea cu ea. Cele două femei se întorc la casa în care stă Selby (exilată temporar de părinții ei în urma acuzației unei alte fete că Selby a încercat să o sărute). Ulterior sunt de acord să se întâlnească la un patinaj cu rolepatinoar și se sărută pentru prima dată. Aileen și Selby se îndrăgostesc, dar nu au încotro, așa că Selby se întoarce acasă la mătușa ei.
Regizor: Patty Jenkins
Scenariu: Patty Jenkins

Shame - Rușine (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 198 | Dragoste
29
Aug
BluRay 720pDescriere Film:

Viața privată cultivată cu atenție a unui dependent de sex se destramă după ce sora lui ajunge pentru o ședere nedeterminată.

Brandon Sullivan este un burlac executiv și pe termen lung care trăiește în New York . Are relații sexuale frecvente cu prostituate și se masturbează de mai multe ori pe zi. Într-o zi, Brandon face contact vizual cu o femeie care poartă un inel de logodnă la metrou în timpul navetei sale de dimineață. Inițial, ea răspunde, dar devine incomodă. Când ies, ea dispare în mulțime. Apoi se masturbează la baie la serviciu. Brandon și șeful său căsătorit, David, au lovit femeile la un club; mai târziu, Brandon face sex pe o stradă liniștită cu femeia pe care o urmărea David.

Regizor: Steve McQueen
Scenariu: Steve McQueen, Abi Morgan
1 2 3 ... 7 8 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.

Copyright ClasicHD © 2021 |