Paradisuri artificiale - Artificial Paradises (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 37 | Dragoste
09
Iun
BluRay 720pDescriere Film: Erika (Nathalia Dill) este un DJ de succes și prietenă cu Lara (Livia de Bueno). În timpul unui festival la care lucra Erika, l-au cunoscut pe Nando (Luca Bianchi) și, împreună, trăiesc un moment intens. Cu toate acestea, la scurt timp după ce trio-ul s-a despărțit. La câțiva ani după ce Erika și Nando se reîntâlnesc la Amsterdam, unde se îndrăgostesc. Dar Erika își amintește adevăratul motiv pentru care s-au mutat la scurt timp după ce s-au cunoscut, cu ani înainte.
Regizor: Marcos Prado
Scenariu: Pablo Padilla,Cristiano Gualda,Marcos Prado

Castillos de cartón - 3some (2009)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 602 | Dragoste
23
Mai
WEBRip 720pDescriere Film: În încercarea de a-și ajuta prietenul cu neputința lui, Jaime își stabilește doi prieteni împreună. Dar după eșec, el vine să ajute. Ceea ce a părut pentru prima dată a fi doar o experiență sexuală evoluează într-o relație romantică completă de trei persoane.
Regizor: Salvador García Ruiz
Scenariu: Almudena Grandes,Enrique Urbizu

Adoration - Adore - Adorație (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 629 | Dragoste
23
Mai
BluRay 720pDescriere Film:

În New South Wales , prietenii din copilărie Roz și Lil și familiile lor locuiesc unul lângă celălalt. Fiul lui Roz, Tom și fiul lui Lil, Ian, ambii au 18 ani, sunt și ei cei mai buni prieteni, iar cei patru își petrec tot timpul împreună.

Soțului lui Roz, Harold, i se oferă un loc de muncă în Sydney și merge acolo pentru a face aranjamente, chiar dacă Roz nu vrea să se mute. În noaptea aceea, Ian îl sărută pe Roz și, deși ezită, cei doi ajung să facă sex. Tom îl vede pe Roz ieșind din camera lui Ian. Nedumerit și frustrat, Tom încearcă să-l seducă pe Lil, care îl împinge departe, iar acesta îi spune la ce a asistat. În noaptea aceea, el rămâne din nou acasă la ea și fac sex.

Regizor: Anne Fontaine
Scenariu: Anne Fontaine, Doris Lessing

Fără rădăcini - Köksüz (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 616 | Dragoste
21
Mai
BluRay 720pDescriere Film: Povestea a patru persoane care nu reușesc să devină din nou o familie după o pierdere și care se distrug cu fiecare zi care trece.
Feride, a cărei lume a fost distrusă de moartea subită a tatălui ei, trebuie să-și asume rolul de tată în familia ei orfană. Tânăra trebuie acum să aibă grijă de mama ei neputincioasă și de doi frați.
Regizor: Deniz Akcay Katiksiz
Scenariu: Deniz Akcay Katiksiz

Body of Evidence - Prețul trupului (1992)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 883 | Dragoste
08
Mai
BluRay 720pDescriere Film:

Rebecca Carlson este acuzată că prin apetitul ei sexual exagerat ar fi cauzat moartea amantului ei. În perioada procesului avocatul ei Frank Dulany are o aventură sexuală intensă cu inculpata. Frank Dulany reușește să dovedească în fața instanței nevinovăția ei. 

Regizor: Uli Edel
Scenariu: Brad Mirman

Sleeping Beauty - Frumoasa adormită (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 422 | Dragoste
08
Mai
BluRay 720pDescriere Film:

Lucy plătește școlarizarea și chiria făcând mai multe lucrări. Îi pasă de o rudă bolnavă, Birdmann, care este foarte atrasă de ea. În timp ce ea nu îi returnează interesul sexual, Lucy se bucură de compania lui Birdmann, iar în prezența lui este singura dată când i se arată zâmbind sau râzând. O glumă veche între cei doi este că Birdmann a cerut-o frecvent lui Lucy să se căsătorească cu el; Lucy spune întotdeauna nu. Din cauza lipsei de bani și a sănătății proaste a lui Birdmann, Lucy ia decizia de a căuta un alt loc de muncă cu jumătate de normă. 

Regizor: Julia Leigh
Scenariu: Yasunari Kawabata, Julia Leigh

Sappho - Summer Lover - Iubire de o vară (2008)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 666 | Dragoste
01
Mai
BluRay 720pDescriere Film:

Sappho este o poveste de dragoste provocatoare și pasională în anii 1920 Fiica milionarului Sappho Lovell ajunge pe insula greacă Lesbos pentru luna de miere cu soțul ei artist Phil. Acolo o întâlnește pe Helene, fiica unui arheolog rus și se îndrăgostește de ea.

Regizor: Robert Crombie
Scenariu: Robert Crombie

Louise Wimmer (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 421 | Dragoste
25
Apr
BluRay 720pDescriere Film: Louise Wimmer, în vârstă de 50 de ani, este în derivă. Viața ei confortabilă este răsturnată când o separare dureroasă și o criză neașteptată o lasă scufundată în datorii și fără adăpost, forțând-o să doarmă în mașină. Slujba ei de femeie de serviciu la hotel nu este suficientă pentru chirie sau pentru achitarea datoriilor. Cu toate acestea, Louise continuă să lupte pentru un viitor mai bun. Refuzând chiar și ajutorul prietenilor și al unui bărbat care o iubește cu adevărat, va găsi totuși puterea de a-și construi o nouă viață.
Regizor: Cyril Mennegun
Scenariu: Cyril Mennegun , Anne-Louise Trividic

Căderea lui Grace - A Fall from Grace (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 137 | Dragoste
23
Apr
BluRay 720pDescriere Film: Jasmine Bryant ( Bresha Webb ) este o apărătoare publică care face în mod constant acorduri de pledoarie în micul oraș Virginia. Soțul ei Jordan (Matthew Law) este un ofițer de poliție care se simte dezamăgit după ce una dintre victimele sale recente a sărit de pe acoperiș până la moartea ei. Jasmine primește un nou caz de către șeful ei Rory ( Tyler Perry ) pentru a-l apăra pe Grace Waters ( Crystal Fox ), femeia acuzată că și-a ucis soțul Shannon DeLong ( Mehcad Brooks ).). Grace insistă că este vinovată și va accepta un acord de pledoarie dacă merge la o închisoare apropiată de fiul ei Malcolm (Walter Fauntleroy). Jasmine este tulburată de detaliile cazului, inclusiv de faptul că trupul lui Shannon nu a fost găsit niciodată. Rory nu este mulțumit că Jasmine vrea să judece cazul pentru că departamentul nu are bugetul pentru un proces, pe lângă frenezia media.
Regizor: Tyler Perry
Scenariu: Tyler Perry

Young Adam - Tânărul Adam (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 457 | Dragoste
22
Apr
BluRay 720pDescriere Film: Filmul este plasat în Scoția în 1954. Tânărul drifter fără schimbări Joe Taylor lucrează la o barjă care operează de la Glasgow , pe râul Clyde , de-a lungul canalelor Forth și Clyde și Union Canals până la Edinburgh . Împarte locuințele înguste la bord cu operatorii săi, Les și Ella Gault, și cu tânărul lor fiu Jim. Într-o zi, Joe și Les trag corpul unei tinere, goale, cu excepția unui jupon , din apă. Prin flashback-uri , aflăm că Joe a cunoscut-o și scenele care implică relația sa cu lucrătoarea de birou Cathie Dimly sunt suprapuse cu cele stabilite în prezent.
Regizor: David Mackenzie
Scenariu: Alexander Trocchi, David Mackenzie
1 2 3 ... 10 11 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.