Seducția - The Seduction (1982)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 85 | Dragoste
20
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Seducția - The Seduction (1982)

Jamie Douglas este o scriitoare de știri frumoasă, de succes și ancoră în Los Angeles , într-o relație stabilă cu iubitul ei pe termen lung, Brandon. Jamie începe să primească telefoane anonime și flori de la un bărbat pe nume Derek, un fotograf psihotic care este obsedat de ea. Inițial, Jamie îi respinge ca o lingușire inofensivă de la un „admirator”, până când Derek își recuperează numărul de telefon și începe să-și sune casa din Hollywood Hills , precum și pe cea a vecinului ei, un model de modă pe nume Robin. Derek reușește să acceseze dressing-ul lui Jamie la birou și îi dă o cutie de bomboane, cerându-și scuze pentru apelurile sale deranjante. Jamie este simpatic față de el și îi mulțumește pentru dar.
Derek continuă să-l urmărească obsesiv pe Jamie, care nu știe că casa lui este adiacentă proprietății ei. Într-o după-amiază, el o abordează în sufrageria ei, fotografiindu-o maniacal în timp ce ea îl apără. Brandon ajunge și oprește atacul, bătându-l semnificativ pe Derek. Sângeros, Derek îi mulțumește lui Jamie și pleacă. Jamie îl vizitează pe Maxwell, un prieten ofițer de poliție, căutând sfaturi. Maxwell explică faptul că Jamie are puține opțiuni, deoarece Derek nu a comis din punct de vedere tehnic nicio infracțiune. Între timp, Derek o urmărește pe Robin într-una din slujbele ei de model. El se prezintă ca prieten al lui Jamie, dar Robin își dă seama că este bărbatul care a sunat-o acasă și pe Jamie. Derek pledează pentru ca Robin să-l convingă pe Jamie să meargă la o întâlnire cu el, dar Robin îl forțează să iasă.
Mai târziu, Derek îi confruntă pe Jamie și Robin la mall, unde Jamie îi spune cu severitate că îl disprețuiește și să o lase în pace. Brandon îl consultă pe un medic despre situația lui Jamie, iar doctorul îl sfătuiește că Derek suferă probabil de erotomanie , o tulburare delirantă în care crede că afecțiunile sale pentru Jamie, un străin, sunt reciproce. Într-o noapte, Derek pătrunde în casa lui Jamie și o urmărește din dulapul dormitorului, mângâindu-se în timp ce ea face o baie. După ce și-a dat seama că Derek este în casă, ea îl recuperează pe Brandon, dar Derek fuge printr-o fereastră și scapă. Mai târziu, unul dintre colegii lui Derek de la studioul foto, Julie, încearcă să-l întrebe la o întâlnire. El refuză politicos, spunându-i că este logodit să fie căsătorit.
Ca parte a unei știri, Jamie participă la înmormântarea unei femei victime a unui criminal în serie necunoscut , supranumit „Sweetheart Killer”. În timp ce examinează filmările, Jamie îl observă pe Derek stând în spatele ei în cimitir. Derek încalcă postul de știri care se prezintă ca un runner de știri și aduce o „adăugire de ultim moment” pentru difuzarea lui Jamie. În timpul înregistrării live, un teleprompter al lui Jamie rulează un mesaj de la Derek . Deranjată, Jamie pledează în aer pentru ajutor, spunându-i spectatorilor că are un stalker care o va ucide. În noaptea aceea, Brandon o consolează pe Jamie, iar cei doi se relaxează în cada cu hidromasaj. Cei doi încep să facă sex, dar Derek iese din umbră și îl înjunghie pe Brandon. Jamie fuge în casă pentru a telefona poliția, dar este pus în așteptare. Între timp, Derek îl îngropă pe Brandon '
Dezamăgit și pierdut ce ar trebui să facă, Jamie îl telefonează pe Derek acasă, rugându-l să se întoarcă. Când se întoarce în casă, ea începe să tragă cu el cu o pușcă, și se prăbușește printr-o fereastră pentru a scăpa. Jamie îl sună din nou pe Derek și i se oferă în mod ironic. Între timp, Julie ajunge la Derek's pentru a-l avertiza că poliția a pus întrebări despre el; în timpul conversației lor, Maxwell ajunge la casa lui Derek și îl avertizează să-l lase în pace pe Jamie, declarând că, în schimb, îl va împiedica să intre în închisoare pentru hărțuire. După ce Maxwell pleacă, Julie îi mărturisește dragostea lui Derek, dar el devine înfuriat când îi spune că Jamie nu-l iubește. Julie se îndreaptă spre mașină și observă că Derek se strecură în curtea lui Jamie câteva clipe mai târziu. Derek intră în casă și îl amenință pe Jamie cu cuțitul. Ea reușește să-l forțeze, iar cei doi se luptă în dormitorul ei. Derek o apucă de pat și începe să încerce să violezea ei. Ca răspuns, Jamie începe să i se ofere agresiv, desfăcându-i cămașa și pantalonii, dar recunoaște că este impotent . Derek începe din nou să o atace, dar este împușcată de Julie, care se împiedică în scenă.Seducția este un film thriller american din 1982.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Seducția - The Seduction (1982) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |