Luna - Luna (1979)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 100 | Romantice
30
Apr
BluRay 720p

Titlu Filmului Luna - Luna (1979)

Joe (Matthew Barry) este fiul celebrei cântărețe de operă Caterina Silveri ( Jill Clayburgh ). În timp ce crede că soțul Caterinei, Douglas Winter ( Fred Gwynne ), este tatăl său biologic, adevărul este că Joe a fost îndrăgostit de fostul iubit al Caterinei, care locuiește acum în Italia și lucrează ca profesor de școală. Joe, bolnav și răsfățat, are nevoie de o figură tată puternică pentru a-l îndruma și disciplina, dar Douglas este departe și în mare parte indiferent față de părinți. Când Joe este martorul morții bruște a lui Douglas în New York, acesta îl lasă supărat și tulburat. Caterina, nedorită să locuiască în continuare în Manhattan după moartea lui Douglas, decide să se mute în Italia împreună cu fiul ei. Acolo, Joe începe să se asocieze cu o mulțime periculoasă și devine dependent de heroină .
Caterina are inima frântă și speră să-l atragă pe fiul ei înapoi la un stil de viață mai sigur și mai sănătos. Încearcă în multe cazuri să se apropie emoțional de fiul ei, sperând că contactul sporit va prevala asupra atracției drogurilor. Ea contactează chiar și traficantul său de droguri pentru a cere simpatie pentru situația ei. La un moment dat, când Joe este disperat de o soluție, mama lui îl masturbează doar pentru a-și scoate mintea temporar din droguri.
Văzând nicio altă alternativă, ea decide să conducă la locul în care locuiau inițial, unde iubitul ei înstrăinat trăiește cu speranța că un fel de legătură paternă îl va vindeca pe fiul ei. Pe parcurs, tensiunile, unele sexuale, deraiază și prelungesc călătoria. În cele din urmă, fiul este lăsat la domiciliul fostului, dar Joe, mai degrabă decât să-i spună tatălui său că este fiul său, spune că este în schimb un prieten al fiului său și că fiul său a supradozat cu heroină după tulburări de-a lungul vieții din cauza absenței tatăl său biologic. Cu un fel de închidere realizată pentru băiat, el se întoarce la mama sa, care se pregătește pentru o operă. Îmbrățișându-se, își reafirmă dragostea unul față de celălalt și, împreună, fiul și tatăl său, care au venit să urmărească spectacolul și care acum cunosc adevărata identitate a lui Joe ca fiind copilul său, o aud pe Caterina cântând cel mai bine.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Luna - Luna (1979) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |