Filmul Anticristul - Antichrist (2009)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 98 | Dragoste
11
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Filmul Anticristul - Antichrist (2009)

Un cuplu face sex în apartamentul din Seattle, Washington , în timp ce fiul lor mic, Nic, urcă până la fereastra dormitorului și cade la moarte. Mama se prăbușește la înmormântare și își petrece luna următoare în spital bolnav de durere atipică . Tatăl, terapeut, este sceptic cu privire la îngrijirea psihiatrică pe care o primește și își asumă sarcina de a o trata personal cu psihoterapie . Ea dezvăluie că cea de-a doua cea mai mare frică a sa este natura, determinându-l să încerce terapia de expunere . Se îndreaptă spre cabina lor izolată într-o pădure numită Eden, unde a petrecut timp cu Nic în vara anterioară în timp ce scria o teză despre ginocid . În timpul excursiei, întâlnește o doecare prezintă nici o teamă de el și are un născut mort pui de cerb agățat pe jumătate în afara ei.
În timpul sesiunilor de psihoterapie, ea devine din ce în ce mai dureroasă și maniacală, solicitând deseori sexul puternic. Zona devine din ce în ce mai sinistră pentru om; ghindele aruncă rapid acoperișul metalic, se trezește cu o mână acoperită de căpușe umflate și găsește o vulpe care se dezbrăcă de sine care îi spune „domnește haosul”.
În mansarda întunecată, bărbatul găsește studiile de teză ale femeii, care includ portrete violente ale vânătorilor de vrăjitoare și un album în care scrierea ei devine din ce în ce mai frenetică și ilizibilă. Ea dezvăluie că, în timp ce își scria teza, a ajuns să creadă că toate femeile sunt în mod inerent rele. Bărbatul este respins de acest lucru și îi reproșează că a absorbit credințele ginocide pe care inițial își propusese să le critice. Într-un moment frenetic, au relații sexuale violente la baza unui copac mort de rău augur, unde corpurile sunt împletite în rădăcinile expuse. Bănuiește că Satana este cea mai mare frică ascunsă a ei.
La vizionarea autopsiei lui Nic și a fotografiilor pe care i le-a făcut în timp ce cei doi stăteau la Eden, bărbatul devine conștient că a pus sistematic pantofii lui Nic pe picioarele greșite, rezultând o deformare a piciorului. În timp ce se află în pădurar , ea îl atacă, îl acuză că intenționează să o părăsească, îl montează și apoi îi sparge un bloc mare de lemn pe inghină, făcându-l să-și piardă cunoștința. Femeia apoi masturbează bărbatul inconștient, culminând cu o ejaculare de sânge. Ea găureste o picătură prin piciorul lui, înșurubând o piatră de măcinat grea prin rană și aruncă cheia pe care a folosit-o sub cabină. Se trezește singur; incapabil să slăbească șurubul, se ascunde trăgându-se într-o groapă de vulpe adâncă la baza copacului mort. În urma sunetului unui corb el a găsit îngropat viu în gaură, ea îl localizează și îl atacă și îl îngroapă mai ales cu o lopată.
Noaptea cade; acum remușcată, îl dezgropă, dar nu își amintește unde este cheia. Îl ajută să se întoarcă în cabină, unde îi spune că „încă nu” vrea să-l omoare, adăugând că „când ajung cei trei cerșetori, cineva trebuie să moară”. Într-un flashback , ea povestește că Nic se urcă pe fereastră, dar nu acționează, afișându-și astfel răul esențial perceput. În cabină, își taie clitorisulcu foarfeca. Cei doi sunt apoi vizitați de corb, căprioară și vulpe, cei trei cerșetori. Începe o grindină; mai devreme se dezvăluise că femeile acuzate de vrăjitorie aveau puterea de a convoca furtuni de grindină. Când găsește cheia sub podeaua cabinei, ea îl atacă cu foarfece, dar el reușește să desfacă piatra de măcinat. În cele din urmă liber, el o atacă cu răutate și o sugrumă până la moarte. Apoi o arde pe un foc funerar .
El șchiopătează din cabină, mâncând fructe de pădure, pe măsură ce cei trei cerșetori privesc, acum translucizi și strălucitori. Ajungând în vârful unui deal, sub o lumină strălucitoare, urmărește îngrozit cum sute de femei îmbrăcate în haine vechi vin spre el, cu fețele încețoșate.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Anticristul - Antichrist (2009) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |