My Tutor (1983)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 57 | Romantice
15
Oct
BluRay

Titlu Filmului My Tutor (1983)

La început, obiectivul principal al lui Bobby pentru vara de dinaintea facultății pare să-și piardă virginitatea , dacă nu cu dragostea lui neîmpărtășită de liceu, Bonnie (Amber Denyse Austin), care se întâlnește cu o studentă, apoi cu orice luptător. În curând, totuși, rezultatele slabe ale finalei franceze sunt în curs, iar Bobby trebuie să susțină un examen de refacere și să obțină un scor de cel puțin 85% pentru a-și păstra acceptarea la universitatea Yale, la Universitatea Yale, a tatălui său bogat , avocat . Domnul Chrystal ( Kevin McCarthy ) îl angajează pe Terry, un tutore francez priceput, să locuiască în casa Chrystal în timpul verii și să lucreze cu Bobby la promovarea examenului. Pe lângă compensația ei obișnuită, dl Chrystal se oferă să-i ofere lui Terry un bonus de 10.000 de dolari în cazul în care Bobby trece.
Terry și Bobby încep să lucreze împreună, dar lipsa de interes a lui Bobby atât pentru franceză, cât și pentru Yale devine în curând evidentă. Scopul său real este să participe la UCLA și să studieze astronomia . Terry este înțelegător, dar îi reamintește lui Bobby că oriunde va ajunge la facultate, va trebui să treacă finala sa de franceză. Cu ajutorul lui Terry, Bobby începe să facă ceva progrese.
Noaptea, după ce crede că toată lumea din casa Chrystal doarme, Terry folosește piscina familiei pentru a se scufunda . Cu toate acestea, Bobby o vede într-o noapte și începe să o privească în mod regulat (mai ales că grupul său de prieteni eșuează în mai multe încercări de a-și pierde virginitatea). După o astfel de seară, Bobby îl urmărește pe Terry înapoi în camera ei, doar pentru ca ea să se strecoare în spatele lui și să-l surprindă. Terry îl avertizează cu blândețe pe Bobby pentru că a spionat-o, dar în mod clar ei au o atracție reciprocă. După încă o seară petrecută cu prietenii săi, Bobby se întoarce acasă pentru a-l găsi pe Terry supărat, care mai devreme a descoperit că iubitul ei o înșela din nou și din nou. Terry se îndreaptă mai târziu la piscină pentru a înota obișnuit. Îl găsește pe Bobby așteptând-o și îl trage cu ea în piscină și cei doi încep o poveste de dragoste.
Sfârșitul verii se apropie și Bobby trebuie să-și susțină examenul de franceză. În ciuda încercărilor lui Terry de a păstra relația lor obișnuită, Bobby a dezvoltat sentimente serioase pentru Terry și rezistă insistențelor ei ca aventura să se termine odată ce își susține examenul. Lucrurile se înrăutățesc când domnul Chrystal, care însuși îl poftește pe Terry, își vede fiul și Terry sărutându-se într-o noapte. După ce Bobby trece cu succes testul cu un scor de 91%, domnul Chrystal îi dezvăluie lui Bobby promisiunea lui de a-i plăti lui Terry bonusul de 10.000 de dolari, ceea ce sugerează că afecțiunea lui Terry pentru Bobby a fost condusă de lăcomie. Bobby reacționează confruntându-se cu furie pe tatăl său în ceea ce privește modalitățile sale dominatoare și îi spune că va merge la UCLA pentru a studia astronomia, iar acum că este adult, nu-i va mai permite să domine fiecare aspect al vieții sale. El continuă să fugă să-l găsească pe Terry. El o confruntă cu informațiile, numind-o prostituată și fuge după ce Terry neagă furios acuzația.
Mai târziu, Bobby o caută pe Bonnie, vechea lui iubită, și, folosind noua lui încredere în femei, reușește să o convingă să înceapă să se întâlnească cu el. Terry se pregătește să părăsească casa Chrystal și Bobby se apropie de ea pentru a-și lua rămas bun. Începe prin a-i cere scuze pentru acuzațiile sale imprudente și apoi îi spune că nu o va uita niciodată. Terry îi spune practic că nu îl va uita niciodată. Cei doi împărtășesc un ultim sărut, iar Terry pleacă. Bobby sare în aer, aşteptând cu nerăbdare viitorul.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul My Tutor (1983) la o calitate bună

avatar