9½ Weeks - 9 săptămâni şi jumătate (1986)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 206 | Romantice
16
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului 9½ Weeks - 9 săptămâni şi jumătate (1986)

Elizabeth îl vede mai întâi pe John în New York la un magazin alimentar chinezesc, iar mai târziu la un târg de stradă unde decide să nu cumpere o eșarfă scumpă. John îi câștigă inima când în cele din urmă produce acea eșarfă. Încep să se întâlnească, iar Elizabeth este din ce în ce mai supusă particularităților comportamentale ale lui John; o leagă la ochi pe Elizabeth, care la început este reticentă în a se conforma cerințelor sale sexuale, dar în cele din urmă se predă lor. Îi dă un ceas de aur scump și îi instruiește să-l folosească pentru a se gândi la el, atingând-o în fiecare zi la prânz. Ea duce acest imperativ și mai departe, masturbându-se la locul de muncă la ora stabilită.

Elizabeth vrea să-l includă pe John în viața ei și să-și cunoască prietenii, dar el arată clar că dorește să o vadă doar seara și o instruiește să-și vadă prietenii în timpul zilei. Confuzia Elizabeth cu privire la John crește atunci când o lasă singură la apartamentul său. Ea îi examinează dulapul până când descoperă o fotografie a lui cu o altă femeie, April Tover. John o întreabă dacă a trecut prin lucrurile sale, declarând că o va pedepsi. Apoi o agresează sexual.

Nevoia sporită a Elisabetei de stimulare psihosexuală o determină să-l urmărească pe John la biroul său. Când iau prânzul și ea menționează că ar vrea să „fie unul dintre băieți”, el îi aranjează să se îmbrace într-o întâlnire. La ieșirea din unitate, doi bărbați aruncă o insultă homofobă când îi confundă pe John și Elizabeth cu un cuplu gay . Urmează o luptă. Elizabeth ridică un cuțit de la unul dintre atacatori și îl înjunghie pe unul dintre fese și ambii atacatori fug. Dupa lupta, Elizabeth dezvăluie un umed maiourile și are sexul la fața locului cu John cu pasiune intens viscerală. În urma acestei întâlniri, jocurile sexuale ale lui John dobândesc elemente sadomasochiste .În loc să o satisfacă sau să o împuternicească pe Elizabeth, astfel de experiențe îi intensifică vulnerabilitatea emoțională. În timp ce se întâlnește într-o cameră de hotel, John o leagă la ochi. O prostituată intră în cameră și începe să o mângâie pe Elizabeth în timp ce John le observă. Prostituata scoate legătura cu ochiul Elizabeth și începe să lucreze la John. Elizabeth intervine violent și fug de hotel, cu John în urmărire. Aleargă până se găsesc într-un loc de divertisment pentru adulți.

Filmul a fost nominalizat de 3 ori la Razzie Awards 1987.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul 9½ Weeks - 9 săptămâni şi jumătate (1986) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |