Pasiune - Passion (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 64 | Romantice
07
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Pasiune - Passion (2012)

Christine, un director american de publicitate care lucrează în Germania, lucrează cu protejata ei Isabelle la o campanie publicitară pentru un nou smartphone . Isabelle, care are o aventură în secret cu iubitul lui Christine, Dirk, vine cu o idee de marketing bine primită. Când Christine o revendică, Isabelle este dezamăgită, dar se împacă cu șeful ei, când Christine împărtășește povestea despre cum a murit sora ei geamănă. La îndemnul asistentului său loial Dani, Isabelle încarcă o versiune auto-făcută a reclamei sale pe web, unde devine virală. Furiosă de atenția pe care a primit-o Isabelle, Christine jură răzbunare, provocând-o cu o casetă sexualăpe care Isabelle le făcuse cu Dirk. După ce Isabelle, furioasă, își prăbușește mașina în garajul companiei, Christine împarte filmările de securitate cu restul companiei, umilind-o pe Isabelle, care devine o depresiune și începe să abuzeze de pastile. Christine încearcă să-l concedieze pe Dani și apoi o amenință pe Isabelle cu o scrisoare pe care a scris-o pe computerul lui Isabelle jurând răzbunare.
După ce Christine este găsită moartă, Isabelle este arestată și mărturisește crima în timp ce se afla într-o stupoare provocată de droguri. Pe baza mărturisirilor sale, a biletului de răzbunare și a fibrelor care se potrivesc cu o eșarfă pe care Isabelle a fost văzută purtând-o, poliția a acuzat-o de crimă. Cu toate acestea, renunță la acuzații atunci când descoperă pe cineva care a văzut-o pe Isabelle la balet în acea noapte și când Dani descoperă eșarfa lui Isabelle, nedeteriorată, în apartamentul ei. Poliția află că Dirk, care se afla în cartier în momentul crimei, deturnase bani și Christine a descoperit acest lucru. Când găsesc o eșarfă sângeroasă în mașina lui, îl arestează.
În cele din urmă, se dezvăluie că Isabelle a ucis-o pe Christine și a pregătit totul pentru a-i convinge pe toți că are o criză de nervi în timp ce îl încearcă pe Dirk pentru crimă. Dani, care este îndrăgostită în secret de Isabelle, dezvăluie că a capturat-o pe Isabelle în diferite momente în timpul nopții crimei. Dani încearcă apoi să șantajezeIsabelle a devenit iubita ei. În acea noapte, Isabelle are un vis ciudat în care o sugrumă pe Dani după ce a fost sedusă de ea, dar nu înainte ca Dani să trimită videoclipul care o incriminează pe Isabelle detectivului care o investighează. Dintr-o dată, sora geamănă a lui Christine apare și o strânge pe Isabelle din spate cu o eșarfă pătată de sânge. În clipa următoare, Isabelle se trezește în propriul dormitor din coșmarul ei doar pentru a înfrunta unul nou, cu Dani culcat mort la poalele patului.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Pasiune - Passion (2012) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |