Barul lui Porky - Porky's (1981)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 66 | Dragoste
28
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Barul lui Porky - Porky's (1981)

În 1954, fiecare băiat dintr-un grup de liceeni din Florida intenționează să-și piardă virginitatea. Ei merg la Porky's, un club de striptease din Everglades , crezând că pot angaja o prostituată pentru a-și satisface dorințele sexuale. Proprietarul clubului, Porky, le ia banii, dar îi umilește pe băieți aruncându-i în mlaștină. Când grupul le cere banii înapoi, șeriful, fratele lui Porky, îi alungă, dar nu înainte de a-i extorca pentru restul banilor, jenându-i în continuare.
După ce Mickey, care s-a întors la Porky pentru răzbunare, a fost bătut atât de rău încât trebuie să fie internat în spital, banda a început să se răzbune pe Porky și pe fratele său, scufundând în cele din urmă sediul lui Porky în mlaștină. Porky și oamenii lui, alături de șerif, urmăresc grupul, dar băieții ajung peste linia județului, în afara jurisdicției fratelui lui Porky, unde îi întâlnesc ofițerii de poliție locali și formația liceului. Unul dintre ofițeri, fratele mai mare al lui Mickey, Ted, dăunează în mod repetat lui Hudson Hornet al lui Porky , promițând că va renunța la toate acuzațiile împotriva lui Porky pentru conducerea unui vehicul nesigur dacă evenimentele din noapte sunt iertate. Deoarece băieții sunt prea tineri pentru a fi autorizați să intre în Porky în mod legal, Porky și fratele său sunt de acord.
Într-o parcelă secundară, băieții se uită la studenții co-ed în dușul vestiarului fetei, iar Tommy, Billy și Pee Wee văd câteva fete dus. Pee Wee le dă atunci când strigă la o fată mai grea, care i-a blocat vederea, să se miște pentru a putea vedea. În timp ce câteva fete se epuizează, cele mai multe rămân, găsind situația amuzantă. Pentru a-și testa atitudinea, Tommy își scoate limba prin ochi, dar o împrăștie cu săpun. Înfuriat, își lasă pantalonii și își bagă penisul prin deschidere, chiar înainte ca antrenorul Beulah Balbricker, care are un conflict cu Tommy, să intre în zona de duș. Văzând membrul proeminent, ea se strecoară pe Tommy, îl apucă de penis și trage cu toată puterea. Tommy se eliberează și scapă, dar Beulah este hotărât să demonstreze că membrul ofensator, care are o aluniță, aparține lui Tommy, mergând atât de departe încât să ceară principalului Carter să țină o grupare de tip polițist a băieților în nud pentru a o putea identifica. Cu toate acestea, Carter se opune la cererea ei. În timp ce ceilalți antrenori de baschet râd, antrenorul Brackett sugerează să solicite poliției să trimită un artist de schițe și să atârne afișe dorite în școală. Când această sugestie îl face pe Carter să râdă, Balbricker pleacă într-un bufnit. La sfârșitul filmului, ea se furișează din tufișuri pentru a-l ambuscada pe Tommy și, de fapt, îi trage pantalonii în jos, dar este trasă de el de către polițiști și târâtă țipând că a văzut „asta” și că îi poate identifica proprietarul. Tommy sparge Antrenorul Brackett sugerează să solicite poliției să trimită un artist de schițe și să atârne afișe dorite prin școală. Când această sugestie îl face pe Carter să râdă, Balbricker pleacă într-un bufnit. La sfârșitul filmului, ea se furișează din tufișuri pentru a-l ambuscada pe Tommy și, de fapt, îi trage pantalonii în jos, dar este trasă de el de către polițiști și târâtă țipând că a văzut „asta” și că îi poate identifica proprietarul. Tommy sparge Antrenorul Brackett sugerează să solicite poliției să trimită un artist de schițe și să atârne afișe dorite prin școală. Când această sugestie îl face pe Carter să râdă, Balbricker pleacă într-un bufnit. La sfârșitul filmului, ea se furișează din tufișuri pentru a-l ambuscada pe Tommy și, de fapt, îi trage pantalonii în jos, dar este trasă de el de către polițiști și târâtă țipând că a văzut „asta” și că îi poate identifica proprietarul. Tommy spargeperetele al patrulea , spunând: "Doamne!" la cameră.
O altă parcelă implică antrenorul Brackett care se interesează de antrenorul atrăgător Honeywell. Antrenorul Warren se referă în mod repetat la Honeywell ca „Lassie” în timp ce arăta spre camera echipamentelor, mult spre confuzia antrenorului Brackett. El află repede de ce atunci când el și Honeywell se ascund în camera echipamentului după o ceartă cu Balbricker, iar Honeywell devine mirosul. Acest lucru duce la perechea de a face sex în cameră, dar Honeywell începe să urle tare ca un câine, dezvăluind astfel de ce este numită Lassie. Urletele ei se aud de-a lungul întregii școli, spre distracția elevilor și a distracției antrenorului Warren. Ca urmare, Brackett și Honeywell sunt concediați.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Barul lui Porky - Porky's (1981) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |