Ken Park - Ken Park (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 86 | Erotice
18
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Ken Park - Ken Park (2002)

Personajul principal , Ken Park (poreclit „Krap Nek”, cu numele și prenumele scrise și pronunțate înapoi), este un adolescent care face skateboarding în Visalia, California . Ajunge la un parc de skate, pe care îl așază în mod obișnuit în mijloc, pune la punct o cameră video , zâmbește și se împușcă în templu cu o armă de mână. Moartea sa este folosită pentru a rezerva filmul, care urmărește viața altor patru adolescenți care l-au cunoscut în săptămânile care au urmat până la sinuciderea sa.

Shawn (James Bullard) este cel mai stabil dintre cele patru personaje principale. Este politicos și grijuliu. De-a lungul poveștii, el are o relație sexuală continuă cu mama iubitei sale, Rhonda. El socializează întâmplător cu familia ei, ceea ce nu cunoaște complet afacerea, inclusiv soțul ei și iubita sa, Hannah.

Claude evită abuzul fizic și emoțional de la tatăl său alcoolic în timp ce încearcă să aibă grijă de mama sa gravidă neglijentă, care nu face niciodată nimic pentru a-l apăra. Tatăl lui Claude îl detestă pentru că nu este suficient de masculin. Cu toate acestea, după ce vine acasă beat într-o noapte, el încearcă să îi facă sex oral lui Claude, ceea ce îl determină pe băiat să fugă de acasă.

Peaches este o fată care trăiește singură cu tatăl ei obsesiv și excesiv de religios, care se fixează pe ea ca întruchipare a mamei ei decedate. Când tatăl ei o prinde pe ea și pe iubitul ei, Curtis, pe patul ei când sunt pe punctul de a face sex, el îl bate pe băiat și îl disciplinează sălbatic, inclusiv obligându-l să participe la un ritual de nuntă cvasi- incestuos cu el.

Tate este un adolescent instabil și sadic care trăiește cu bunicii săi, pe care îi supără și abuzează frecvent verbal. Se arată că se implică în asfixiere autoerotică în timpul masturbării. În cele din urmă își ucide bunicii în patul lor, ca răzbunare pentru bunicul său „înșelat” la Scrabble și bunica pentru „invadarea intimității sale”. El constată că fapta îl stârnește sexual. El se înregistrează pe magnetofon, astfel încât poliția să știe cum și de ce și-a ucis bunicii. După ce a terminat înregistrarea, își pune protezele bunicului în gură, zace gol în pat și adoarme.

Filmul a fost nominalizat la Jeonju Film Festival 2003 și la Valladolid International Film Festival 2002.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Ken Park - Ken Park (2002) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |