Profesorul de engleză - The English Teacher (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 78 | Dragoste
17
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Profesorul de engleză - The English Teacher (2013)

Linda Sinclair ( Julianne Moore ) este profesoară de engleză în liceul din micul oraș Kingston, Pennsylvania . Este pasionată de subiectul ei și este populară printre studenții ei, dar trăiește singură în circumstanțe simple. Blestemată cu un suflet romantic fără speranță, ea trăiește într-o lume a bărbaților incapabili să se potrivească standardelor ei imposibile. Când fostul ei elev star Jason Sherwood ( Michael Angarano ) se întoarce după absolvirea programului de dramaturg al Universității din New York , zdrobit și nesigur după ce nu a reușit, Linda și profesorul de teatru Carl Kapinas ( Nathan Lane ) îl conving să-și producă piesa la școală . Tatăl preponderent al lui Jason, Dr. Tom Sherwood ( Greg Kinnear), îl presează să meargă la facultatea de drept, pe care, în cele din urmă, îl cedează pentru a nu fi ulcerul său sfârșitul lui, fără alte perspective în vedere. Complicațiile apar după ce Linda și Jason, într-un moment de nebunie creativă impulsivă, au o întâlnire sexuală pe biroul ei de clasă. Urmează diverse gelozii și zvonuri, care o afectează pe ea și pe toți cei din jur, inclusiv producția piesei lui Jason. Când șefii de școală se confruntă cu dovezi ale indiscreției sale cu un fost elev, Linda este concediată pe loc. Jenată și ieșită din situație, Linda se năpustește, intră într-o coliziune minoră de mașină și ajunge la spital, unde este asistată de nimeni altul decât doctorul Tom Sherwood. Când este mișcată de maniera lui plină de grație, după ce a fost răutăcioasă cu el cu o ocazie anterioară, ea recunoaște cu vinovăție că a întreținut relații sexuale cu fiul său.
Cu știri surprinzătoare despre vânzările cu succes de bilete anticipate de peste 18.000 de dolari pentru piesa atipică a lui Jason, directorul este reticent să rateze injecția de numerar atât de necesară. El retrage și o convinge pe Linda să se întoarcă și să reia sarcinile de regie, astfel încât piesa să continue. Cu toate acestea, rămâne încă un alt os de dispută. Șefii de școală necesită un nou final pentru piesă, deoarece refuză să-l sancționeze pe cel actual, pe care îl consideră excesiv de violent. Se tem că părinții vor fi revoltați de temele întunecate ale crimei și sinuciderii. Când Jason se simte trădat și refuză să rescrie finalul piesei, Linda este forțată să vină ea însăși cu un înlocuitor adecvat, ca nu cumva întreaga piesă să fie un eșec. După multă căutare sufletească,
Totul este iertat și Jason continuă să scrie piese ulterioare, în timp ce Linda se întoarce la predare și își recâștigă reputația. Ceva mai târziu, Linda dă peste tatăl lui Jason la librăria ei preferată. Ei ajung din urmă la cafea și amândoi își dau seama că s-ar fi citit complet greșit anterior. Recunoscător pentru tot ceea ce Linda a făcut pentru fiul său și plăcut surprins că au mult mai multe în comun decât se credea anterior, Tom, în ciuda oricărei stingheri rămase, o invită pe Linda la o altă dată adecvată. Ea, oarecum ezitantă, acceptă invitația.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Profesorul de engleză - The English Teacher (2013) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |