Vampirii - Vampyros Lesbos - Las Vampiras (1971)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 198 | Adult
29
Iul
BDRip 720p

Titlu Filmului Vampirii - Vampyros Lesbos - Las Vampiras (1971)

Pe o insulă îndepărtată, frumoasa vampiră contesa Nadine Carody ( Soledad Miranda ) atrage victimele neprevăzute cu actul ei seducător din clubul de noapte și își pune ochii pe Linda (Ewa Strömberg). Linda începe să viseze la Nadine și își caută casa pe o insulă. Este întreruptă de Memmet (Jesús Franco) care o avertizează să nu meargă pe insulă. Linda îl urmărește pe Memmet în camera lui, unde se îndreaptă spre el, torturând o tânără. Ea scapă de această întâlnire și merge spre insula unde Linda o întâlnește pe Nadine. Cei doi merg la înot și Nadine observă că locuința la care stau obișnuia să aparțină contelui Dracula. După ce Linda începe să se simtă amețită din cauza consumului de vin, Nadine o duce într-o cameră în care cei doi fac sex și Nadine scoate sânge din gâtul Lindei. Mai târziu, Linda o găsește pe Nadine nemișcată într-o piscină și leșină.
A doua zi, Agra (Heidrun Kussin) apare în suferință mentală la un spital, unde susține că are viziuni despre Nadine. Ea se află sub îngrijirea doctorului Seward (Dennis Price), care îl tratează apoi pe noua sa pacientă, Linda, care are amintiri despre ceea ce a întâlnit cu Nadine. La casa Nadinei, ea apare în viață și îi povestește slujitorului său Morpho (José Martínez Blanco) despre cum a devenit vampir și obsesia ei pentru Linda, pe care dorește să o facă vampir. Nadine își folosește puterile pentru a o contacta pe Linda pentru a se întoarce pe insula ei, unde cei doi beau sânge și fac sex. La întoarcerea la spital, doctorul Seward o informează pe Linda că, pentru a se îndepărta de blestemul vampirului, trebuie să împartă capul vampirului cu un topor sau să-l străpungă cu un stâlp.
Linda este apoi răpită de Memmet, iubitul ei Omar ( Andrés Monales) începe să o caute. Nadine ajunge mai târziu la azil pentru ca Linda să se întoarcă cu ea unde o întâlnește pe doctorul Seward. Dr. Seward recunoaște că a încercat doar să o ajute pe Linda pentru a o atrage pe Nadine la el, astfel încât să poată deveni vampir. Nadine refuză și îl pune pe Morpho să-l omoare. În timp ce Omar o caută pe Linda, Memmet îi spune că toate femeile, inclusiv soția sa Arga, care se întorc de pe insulă devin nebune, ceea ce l-a determinat să ucidă diferite femei din insulă. Linda reușește să-l omoare pe Memmet cu un ferăstrău și scapă să o găsească pe Nadine. O găsește pe Nadine acasă aproape de moarte, având nevoie disperată de sânge pentru a supraviețui. Linda ignoră pledoaria Nadinei și îi mușcă gâtul și o înjunghie cu un stâlp prin ochiul stâng. Morpho se sinucide și Linda este găsită de Omar care încearcă să o convingă că întreaga experiență a fost un vis.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Vampirii - Vampyros Lesbos - Las Vampiras (1971) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |