Ducele de Burgundia - The Duke of Burgundy (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 133 | Romantice
25
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Ducele de Burgundia - The Duke of Burgundy (2014)

Evelyn studiază lepidopterologia cu Cynthia mai în vârstă, care predă frecvent despre studiile ei. Evelyn este implicată romantic cu Cynthia și lucrează ca femeie de serviciu în casa ei, unde este supusă unor așteptări stricte de comportament și standarde înalte de curățenie. Când Evelyn nu îndeplinește sarcinile spre satisfacția Cynthiei, este pedepsită.
Pe măsură ce Cynthia scade din ce în ce mai mult în dominația sa , devine evident că Evelyn orchestrează rolul lui Cynthia în relație scriind instrucțiuni și scenarii pentru scene specifice, pe care cuplul le interpretează în același mod în fiecare zi. În timp ce Evelyn consideră că scenele sunt excitante din punct de vedere sexual, Cynthia le interpretează doar pentru a-și satisface iubitul. Ea încearcă să-i facă plăcere lui Evelyn ordonând unui tâmplar să construiască un pat cu un sertar dedesubt pentru ca Evelyn să se culce ca o pedeapsă; cu toate acestea, Evelyn este nemulțumită de perioada de timp necesară pentru a produce patul și, în cele din urmă, refuză cadoul.
Evelyn începe să ceară ca Cynthia să o închidă într-un portbagaj seara ca o nouă pedeapsă. Cynthia este de acord, dar este supărată în legătură cu noua separare fizică. Cynthia devine, de asemenea, conștientă de îmbătrânirea ei, după ce a rănit-o pe spate mutând trunchiul la pat. Ea își exprimă nefericirea la ziua de naștere a lui Evelyn, când cere ca Evelyn să-și coacă propriul tort de ziua de naștere, pe care Cynthia îl mănâncă în timp ce se așază cu picioarele sprijinite pe fața lui Evelyn. Evelyn nu se bucură de scenă și își strigă cuvântul sigur, pinastri , pe care Cynthia îl ignoră.
Relația de cuplu devine mai tensionată pe măsură ce așteptările lui Evelyn rămân neîmplinite. În cele din urmă, Cynthia o acuză pe Evelyn că a lustruit cizmele unui alt lector, pe care le consideră a fi un act de trădare. Cei doi în cele din urmă par să se compenseze, iar Evelyn este de acord să pună mai puțin accent pe nevoile sale sexuale. Filmul se încheie cu cuplul care trece prin aceeași rutină de joc văzută la începutul filmului.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Ducele de Burgundia - The Duke of Burgundy (2014) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |