Exotica (1994)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 59 | Dragoste
06
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Exotica (1994)

Francis Brown, auditor fiscal pentru Revenue Canada , este un vizitator obișnuit la un club de striptease din Toronto numit Exotica. O are întotdeauna pe Christina, o dansatoare exotică îmbrăcată într-o uniformă de școală, dă-i un dans privat. Acest lucru inspiră gelozia DJ-ului clubului, Eric, fostul iubit al Christinei, care l-a impregnat și pe patronul clubului, Zoe. În timp ce se afla la club, Francis îi plătește pe fiica adolescentă a fratelui său Harold, Tracey, pentru a „îngriji”. Cu toate acestea, Francis nu are copii și fata practică doar muzica singură până când Francis se întoarce și o conduce acasă. Relația lui Francis cu Harold este tensionată, deoarece Francis a aflat că Harold și soția lui Francis aveau o aventură după ce a murit într-un accident de mașină, ceea ce l-a lăsat și pe Harold un paraplegic. Fiica lui Francis a fost răpită și ucisă cu câteva luni înainte de accident și el a fost unul dintre suspecți, dar a fost ulterior exonerat. Aceste evenimente au lăsat o uriașă cicatrice psihologică asupra lui Francis.
În viața sa profesională, Francis este trimis să auditeze magazinul de animale de companie al lui Thomas Pinto în temeiul suspiciunii că Thomas profită de importul ilegal de specii de păsări rare. Thomas a făcut contrabandă cu ouă de zambile de zambile , iar operația sa valorează sute de mii de dolari pe an.
Francis este în cele din urmă interzis de la Exotica când Eric îl manipulează pentru a o atinge pe Christina în timpul unuia dintre dansurile sale, ceea ce este împotriva regulilor clubului. În același timp, Francis descoperă activități ilegale în evidența financiară a lui Thomas și îl șantajează pe Thomas să meargă la club pentru a afla ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost dat afară. În acest proces, Francis își dă seama că Eric și-a propus intenționat să-l interzică și jură să-l omoare. Înfruntându-l pe Eric cu o armă, Francis este dezamăgit când Eric îi dezvăluie că el și Christina au fost cei care au găsit trupul fiicei lui Francis. Christina îi dezvăluie lui Toma că ea și Francisc împărtășesc o relație de dependență reciprocă; în trecut, când obișnuia să-i îngrijească fiica, Francis o consola cu privire la viața ei tulburată de acasă.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3

Vezi filmul Exotica (1994) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |