Film - Fermo posta Tinto Brass - P.O.Box Tinto Brass (1995)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 113 | Adult
15
Dec
BluRay 720pDescriere Film: Tinto Brass și secretara sa Lucia (Cinzia Roccaforte) se află în biroul din Veneția al regizorului. Lucia citește scrisori (una dintre ele însoțită de o casetă video) trimise lui Brass de către șapte dintre admiratoarele sale din întreaga Italie și reflectă asupra fanteziilor sexuale ale acestor femei. Tinto Brass își folosește propriul nume și este menționat ca maestru al filmului erotic.
Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Tinto Brass,Aurelio Grimaldi,Claudio Lizza
BluRay 1080pDescriere Film: Benoît Landrieux, fiul inactiv și depravat al unui industrial bogat, are două întâlniri întâmplătoare în aceeași zi, care îi vor schimba viața pentru totdeauna: Jean-Pierre, un tânăr tânăr care încearcă să-i fure mașina, și Isabelle, în vârstă de 20 de ani, pe care el salvează de la violarea tatălui ei vitreg.
Benoît este un laș și un voyeur, care își dă loviturile din privirea celorlalte cupluri. El îi cagolește pe cei doi noi tovarăși pentru a încerca ceea ce nu a îndrăznit niciodată să facă: jefui seiful din fabrica tatălui său, seduce mama vitregă să o șantajeze pentru bani și, în cele din urmă, merge până la a comite crimă. Astfel începe o plimbare sălbatică care îi duce până la marginea nebuniei.
Regizor: Claude Mulot (as Frédéric Lansac)
Scenariu: Claude Mulot (as Frédéric Lansac)

Cheeky - Trasgredire (2000)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1357 | Adult
10
Iul
BluRay 720pDescriere Film: În Londra, frumoasa venețiană Carla Burin (Yuliya Mayarchuk) este stagiară la recepția unui hotel. Caută un apartament care să-i permită iubitului ei Matteo (Jarno Berardi) să i se alăture acolo. Agentul imobiliar, Moira ( Francesca Nunzi ), care este bisexual, îi închiriază o mansardă cu vedere la Tamisa, cu „condiții intime”. Când Matteo, geloasă și fierbinte, găsește o poză nudă cu Carla și scrisori ale fostului ei iubit francez Bernard (Mauro Lorenz), Carla și Matteo au un rând la telefon.
Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Tinto Brass, Carla Cipriani

Memories Within Miss Aggie (1974)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 234 | Adult
18
Apr
BluRay 720pDescriere Film: Structura narativă a filmului implică o femeie, omonima domnișoară Aggie (Ashira), care îi povestește iubitului ei (Edwards) întâlnirile sexuale anterioare.
Regizor: Gerard Damiano
Scenariu: Ron Wertheim

Art History (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 220 | Adult
16
Apr
DVDRip 720pDescriere Film: În timp ce filmează o scenă de sex dificilă, grafică pentru un film de artă, Juliette și Eric, cei doi actori implicați, încep o aventură în afara ecranului. Regizorul, Sam, devine gelos pe relația lor, complicându-și relația de lucru cu ei.
Regizor: Joe Swanberg
Scenariu: Josephine Decker,Kent Osborne,Joe Swanberg

9 piese - 9 Songs (2004)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 978 | Adult
10
Apr
BluRay 720pDescriere Film: Filmul povestește povestea modernă de dragoste stabilită pe o perioadă de 12 luni la Londra, Anglia, a unui cuplu tânăr: Matt, climatolog britanic , și Lisa, o studentă americană de schimb . Povestea este încadrată într-o recenzie personală din perspectiva lui Matt când lucrează în Antarctica . Principalul lor interes comun este pasiunea pentru muzica live și frecventează frecvent concerte rock împreună. Filmul înfățișează cuplul sau Matt singur, urmărind cele nouă melodii de la Brixton Academyși alte locuri de concert. De asemenea, arată evadarea lor de weekend în mediul rural și călătoriile lor în jurul Londrei. Lisa își pune capăt relației lor scurte și intense în timpul Crăciunului, când se întoarce în Statele Unite. După fiecare concert este prezentată o scenă de sex extrem de explicită.
Regizor: Michael Winterbottom
Scenariu: Michael Winterbottom

Venus negru - Black Venus (1983)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 952 | Adult
09
Apr
BluRay 720pDescriere Film: Când bogatul colecționar de artă Jacques ( Emiliano Redondo ) vizitează un bordel parizian operat de Madame Lili ( Mandy Rice-Davies ), el recunoaște una dintre prostituate drept Venus (Josephine Jacqueline Jones), o femeie martinicană neagră .
Într-un flashback , Jacques își amintește că i-a prezentat lui Venus un sculptor supradotat, dar sărac , Armand (José Antonio Ceinos), care l-a convins pe Venus să devină modelul și iubitul său de artă . Armand a devenit din ce în ce mai obsedat de Venus și de statuia ei la care lucra. Pentru a-l ajuta pe Armand să plătească chirie, Venus a lucrat ca model pentru o croitorie , Madame Jean ( Helga Liné ). Câțiva dintre clienții doamnei Jean s-au îndrăgostit de Venus, printre care Marie ( Karin Schubert ), o femeie bogată al cărei soț era adesea absent. Venus a câștigat atât de mult ca un model, încât Armand a acuzat-o că este prostituată.
Regizor: Claude Mulot
Scenariu: Honoré de Balzac, Harry Alan Towers

Pulsion (2014)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 204 | Adult
03
Apr
Mkv 1080pDescriere Film: Urmărește o tânără, Eva, care caută ajutor profesional pentru o dependență sexuală care amenință să o copleșească. Terapeutul recomandă o retragere într-o casă rurală luxuriantă cu un grup de sprijin mixt al celor afectați în mod similar, dar se va dovedi epuizarea a fi răspunsul?
Regizor: Ovidie
Scenariu: Ovidie

Matinee Idol (1984)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1021 | Adult
30
Mar
BluRay 720pDescriere Film: Ego-urile și testele de ecran sunt peste tot atunci când este timpul să filmezi un film pentru adulți numit Matinee Idol. Vedeta principală are, de asemenea, o întâlnire privată cu secretarul desfășurat al directorilor de casting chiar pe masa directorilor de casting.
Regizor: Henri Pachard
Scenariu: David F. Friedman

Une nuit sans fin (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 288 | Adult
27
Feb
WEBRip 720pDescriere Film: Povestea lui Lucie, o fată care se trezește la o cameră de hotel goală și singură. Își petrecuse noaptea bând cu prietenii, dar memoria ei joacă un joc periculos pe care pur și simplu nu-și amintește cum.
Regizor: Ovidie
Scenariu: Ovidie
1 2 3 4 5 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.