Sleeping Beauty - Frumoasa adormită (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 192 | Dragoste
16
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Sleeping Beauty - Frumoasa adormită (2011)

Lucy este un student universitar care lucrează într-un birou în timpul zilei și la un restaurant seara. Ocazional este subiect de cercetare la un laborator de științe.

Lucy plătește școlarizarea și chiria făcând mai multe lucrări. Îi pasă de o rudă bolnavă, Birdmann, care este foarte atrasă de ea. În timp ce ea nu îi returnează interesul sexual, Lucy se bucură de compania lui Birdmann, iar în prezența lui este singura dată când i se arată zâmbind sau râzând. O glumă veche între cei doi este că Birdmann a cerut-o frecvent lui Lucy să se căsătorească cu el; Lucy spune întotdeauna nu. Din cauza lipsei de bani și a sănătății proaste a lui Birdmann, Lucy ia decizia de a căuta un alt loc de muncă cu jumătate de normă. 

Ca răspuns la un anunț clasificat pentru încă un loc de muncă pe termen scurt, Lucy o întâlnește pe Clara, care conduce un serviciu care combină modelarea lenjeriei și cateringul realizat de tinere femei la o cină cu cravată neagră pentru clienții în principal bărbați. Clara o asigură că bărbaților nu le este permis să atingă femeile sexual, iar Lucy este de acord să o încerce. Clara inspectează corpul lui Lucy și o numește „Sara” în scopul anonimatului. La cină, Lucy este singura fată îmbrăcată în alb; celelalte femei poartă lenjerie neagră mult mai revelatoare decât ținuta lui Lucy.

După o altă sesiune de servitoare, Lucy este promovată. Ea primește un apel de la asistenta Clarei pentru o altă cerere. Lucy este condusă la un conac de țară, unde Clara îi oferă lui Lucy un nou rol în care va fi sedată voluntar și va dormi goală în timp ce clienții de sex masculin se află lângă ea. Li se permite să o mângâie și să o alinteze, dar penetrarea vaginală nu este permisă. [12] După ce Lucy adoarme, ea stă inconștientă pe pat și Clara conduce în clientul ei. După ce Clara îi amintește omului de regula de nepătrundere, el se dezbracă și se îndoaie lângă Lucy. 

După câteva dintre aceste sesiuni, Lucy are destui bani pentru a se muta într-un apartament mai mare și mai scump, unde locuiește singură. Ea primește un apel de la Birdmann, care a supradozat analgezicele . Se duce la el acasă și îl găsește murind în patul lui. Plângând, își scoate cămașa și se culcă cu el, dar el moare în brațele ei. La înmormântarea lui Birdmann, Lucy întreabă brusc un vechi prieten dacă se va căsători cu ea, într-un ecou al vechii batjocuri jucăușe ale lui Birdmann. Prietenul, totuși, neînțelegând referința, o ia în serios și, șocată, o refuză, citând o serie de probleme personale ale lui Lucy drept motivele sale. 

Filmul a fost nominalizat la Alliance of Women Film Journalists 2012, Cannes Film Festival 2011, Transilvania International Film Festival 2012, Sydney Film Festival 2011, Stockholm Film Festival 2011, Hamburg Film Festival 2011.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Sleeping Beauty - Frumoasa adormită (2011) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |