Fifty Shades Darker - Cincizeci de umbre întunecate (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 115 | Romantice
16
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Fifty Shades Darker - Cincizeci de umbre întunecate (2017)

După ce Anastasia Steele îl părăsește pe Christian Grey, el are coșmaruri despre copilăria sa abuzivă. Între timp, Ana începe o nouă slujbă ca asistentă a lui Jack Hyde, editor la Seattle Independent Publishing (SIP), ai cărui trei asistenți anteriori au renunțat în ultimele 18 luni. Ana se lovește în mod neașteptat de Christian la deschiderea expoziției de fotografie a prietenului ei Jose Rodriguez. Ea este consternată că Christian a cumpărat toate portretele lui Ana ale lui Jose. Christian o dorește pe Ana înapoi și este de acord să nu aibă reguli, nici pedepse și nici termeni secrete. Christian îi mai spune Anei că mama sa de naștere era o prostituată dependentă de crack.

În timp ce Jack și Ana se îndreaptă spre o băutură după muncă, Ana este abordată pe stradă de o tânără asemănătoare ei. Christian ajunge la bar și acționează rece spre Jack, apoi pleacă repede cu Ana în remorcă. Ana respinge avertismentul lui Christian despre reputația lui Jack. Este supărată că Christian are în vedere să cumpere SIP. Jack îi spune Anei că se așteaptă să-l însoțească într-o călătorie expo din New York, dar după ce a vorbit cu Christian, ea este de acord să nu participe.

La scurt timp, Ana observă din nou aceeași femeie care o observă pe ea și pe Christian de la distanță. Christian deviază ancheta Anei cu privire la identitatea femeii, dar mai târziu recunoaște că este Leila Williams, o fostă supusă. După încheierea contractului lor, Leila și-a dorit mai mult, dar Christian a pus capăt relației. Leila s-a căsătorit cu un bărbat care a murit mai târziu, determinând Leila să aibă o cădere mentală. De atunci îi urmărește pe Ana și pe Christian.

Filmul a fost nominalizat la Grammy Awards 2018, Golden Trailer Awards 2017, Golden Schmoes Awards 2017, Razzie Awards 2018 și la International Online Cinema Awards (INOCA) 2017.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Fifty Shades Darker - Cincizeci de umbre întunecate (2017) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |