O poveste de iubire - Kama Sutra: A Tale of Love (1996)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 98 | Erotice
10
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului O poveste de iubire - Kama Sutra: A Tale of Love (1996)

În India din secolul al XVI-lea , Tara este o prințesă, în timp ce Maya este frumoasa ei servitoare. Ei sunt cei mai buni prieteni, dar există un curent subteran de gelozie și resentimente, simbolizat de faptul că Mayei i se dă hainele de mâna Tarei și niciodată nimic nou de îmbrăcat. Pe măsură ce fetele se apropie de vârsta căsătoriei, Tara este supărată că Maya este o dansatoare clasică mai bună decât ea și că părinții ei și fratele ei cocoșat, Prințul Bikram (alias „Biki”) arată afecțiune pentru servitorul ei.
Tara este pregătită să se căsătorească cu prințul Raj Singh, dar când prințul vine să-și vadă viitoarea soție, el este instantaneu îndrăgostit de Maya. Observând acest lucru, Tara o scuipă în față pe Maya și o trimite de la nuntă în lacrimi. Maya se răzbună căutându-l pe Raj și făcând sex cu el, înainte ca acesta să termine riturile de căsătorie cu Tara; Biki, ascunsă, îi urmărește pe cei doi.
În timp ce Tara pleacă de acasă ca proaspăt căsătorită, Maya îi spune că la fel cum Maya a purtat hainele uzate ale prințesei toată viața, Tara va avea acum ceva ce Maya a folosit. În timpul nopții nunții, Tara ezită să desăvârșească relația lor. Un Raj furios își violează mireasa îngrozită, numindu-o chiar Maya, dând un ton de violență și umilire pentru căsătorie. În ciuda acestui fapt, Tara încă tânjește după o relație de dragoste cu soțul ei indiferent.
Pentru a salva onoarea Mayei, Biki îi trimite o cerere în căsătorie. Când ea refuză, el o marchează public drept o târfă , iar ea este forțată să-și părăsească casa. Rătăcind singură, ea întâlnește un tânăr sculptor în piatră, Jai Kumar, care lucrează pentru Raj. El dezvăluie că Maya a fost inspirația pentru statuile sale frumoase și extrem de erotice. Jai o duce la o femeie în vârstă pe nume Rasa Devi, care este o profesoară de Kama Sutra . Maya începe o relație romantică și sexuală intensă cu Jai, care este întreruptă brusc când se teme că nu va putea lucra corespunzător, cu Maya consumându-și gândurile. Maya găsește confort cu Rasa Devi și decide să învețe arta curtezanei .
Raj, acum rege, o recunoaște pe Maya într-una dintre sculpturile lui Jai. Își trimite însoțitorii să o găsească pe Maya; ea este predată regelui ca noua lui curtezană . La scurt timp după, Raj și Jai au o competiție de lupte, pe care Jai o câștigă. Jai primește favoarea regelui, dar este avertizat că vor exista consecințe grave dacă îl învinge din nou pe regele. Jai află apoi de noul statut al Mayei de concubină favorită . Jai înțelege că regele său este un bărbat periculos și trebuie să păstreze secretă relația anterioară cu Maya.
Între timp, amenințarea unui șah invadator este mai aproape. Raj devine din ce în ce mai iresponsabil, coborând în dependența de opiu și desfrânarea sexuală. După ce îl insultă pe Biki, Biki îi scrie o scrisoare șahului pentru a scăpa de regatul lui Raj, care acum îi taxează pe săraci pentru propria lui plăcere pervertită. Jai și Maya își reaprind pasiunea și cei doi încep să se întâlnească în secret. Pe măsură ce tensiunile dintre Jai și Raj cresc, Maya și Jai își schimbă jurămintele de nuntă în privat. Raj îi prinde pe cei doi îndrăgostiți împreună și îl condamnă pe Jai la moarte.
După ce a găsit-o pe Tara în mijlocul unei tentative de sinucidere, Maya se împacă cu prietena ei din copilărie. Maya o învață apoi pe Tara cum să seducă regele, în timp ce Tara promite că o va ajuta pe Maya să evadeze pentru a o vizita pe Jai. Cu toate acestea, când Tara merge la soțul ei, acesta recunoaște stilul de seducție al Mayei și încearcă din nou să-și umilească soția. Tara îi spune lui Raj că nici măcar nu-l iubește suficient de mult încât să-l urască și pleacă. Maya îl vizitează pentru ultima oară pe Jai. Spunându-i lui Jai că este a lui pentru totdeauna, Maya își taie părul lung, simbolizând că va fi văduva lui. Maya încearcă apoi tot posibilul să-l convingă pe Raj să-l elibereze pe Jai, promițându-i să se predea totală, dar Raj îi respinge cererea.
Chiar înainte de execuție, sosește o cutie de la șah, care ține capul tăiat al fratelui lui Raj, marele vizir . Jai este executat de un elefant în timp ce Maya urmărește din mulțime. În timp ce soldații șahului invadator iau palatul regelui, Maya se îndepărtează în depărtare.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul O poveste de iubire - Kama Sutra: A Tale of Love (1996) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |