Frumoasa scandalagioaică - La Belle Noiseuse - The Beautiful Troublemaker (1991)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 301 | Erotice
09
Apr
BluRay 720p

Titlu Filmului Frumoasa scandalagioaică - La Belle Noiseuse - The Beautiful Troublemaker (1991)

Un tânăr artist, Nicolas, alături de partenerul său Marianne, este prezentat de dealerul de artă Porbus la pictorul Frenhofer, inactiv de mulți ani, care trăiește într-un grand castel din sudul Franței împreună cu tânăra sa soție Liz. Conversațiile sunt dezgustătoare, până când Nicolas sugerează că lui Frenhofer i-ar plăcea să picteze atractivul Marianne. Este entuziasmată de șansa de a fi imortalizată de un maestru, în timp ce el crede că ar putea fi ceea ce îi trebuie pentru a-și completa ultima piesă, abandonată în urmă cu zece ani când Liz era modelul său.
Lucrările încep devreme dimineața următoare în studioul izolat al lui Frenhofer, constând în studii continue de stilou și spălare pe hârtie ale Mariannei în diferite poziții, în timp ce el încearcă să surprindă unicitatea corpului ei și caracterul femeii din interiorul său. În zilele lungi împreună relația lor variază, uneori rămânând distanți și uneori relaxându-se. El progresează spre a lucra în uleiuri pe pânză, într-o zi suprapăsând un studiu neterminat al lui Liz. Când se strecoară în studio într-o noapte și o vede, este furioasă și rănită de simbolism. Întrucât obiectul atenției concentrate a lui Frenhofer toată ziua, mai ales în tăcere, Marianne are timp să-și regândească relația cu Nicolas și decide că nu mai are nevoie de el.
În cele din urmă, Frenhofer își termină fotografia, pe care publicul filmului nu o vede niciodată. Odată finalizată, imaginea este prea puternică pentru Liz și pentru Marianne. Frenhofer îl ascunde într-o adâncitură pe care o sigilează cu cărămizi și mortar și pictează rapid o versiune inofensivă în care fața modelului este nevăzută. Porbus este invitat la o petrecere de sărbătoare, după care Nicolas și Marianne schimbată merg pe drumuri separate.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Frumoasa scandalagioaică - La Belle Noiseuse - The Beautiful Troublemaker (1991) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |