Disobedience - Nesupunere (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 171 | Romantice
19
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Disobedience - Nesupunere (2017)

O femeie se întoarce în comunitatea ei evreiască ortodoxă, care a evitat-o ​​pentru atracția față de o prietenă din copilărie. Odată înapoi, pasiunile lor se reaprind în timp ce explorează limitele credinței și sexualității.
Bătrânul Rav Krushka cedează bolii în timp ce ținea o predică în mod liber la congregația sa evreiască ortodoxă din nordul Londrei . Informat că tatăl ei a murit, Ronit, fiica înstrăinată a Rav, care locuiește și lucrează în New York ca fotograf, zboară la Londra și ajunge la casa prietenului ei din copilărie, Dovid Kuperman, un discipol ales al tatălui ei.
Ronit ajunge la casa lui Dovid în timp ce membrii congregației tatălui ei îi aduc omagii decedatului. Ronit nu se potrivește, comportându-se într-un mod care nu este conform cu cultura ortodoxă . În ciuda faptului că pare surprins de vizita lui Ronit, Dovid insistă să rămână cu el. Ronit este surprins să descopere că Esti, o prietenă din copilărie pentru amândoi, este acum soția lui Dovid.
Ronit citește necrologul tatălui ei în ziarul local evreiesc, care spune că a murit fără copii. Ronit își vizitează mormântul și vede trei tineri Shomer . Esti se întoarce la slujba ei de profesor. Dovid îi învață pe studenți Tora. În noaptea aceea Esti și Dovid fac sex.
Ronit și cei doi prieteni ai ei participă la cina lui Shabbos la casa unchiului lui Ronit. Ronit încearcă să-l întrebe pe unchiul ei despre vânzarea casei, dar el spune că nu pot discuta despre afaceri în Sabat. Lui Ronit i se adresează întrebări de către ceilalți invitați cu privire la schimbarea numelui ei. Ei îi spun să ia sfeșnicele mamei, ca să le dea într-o zi copiilor ei. Unul dintre invitați îi spune lui Ronit că ar trebui să se căsătorească pentru că așa trebuie făcut. Ronit spune că, dacă ar fi rămas aici, probabil că ar fi fost căsătorită, dar s-ar fi sinucis. Ea pleacă și Esti îi cere lui Dovid să meargă Ronit acasă. Ronit și Dovid vorbesc despre tatăl ei și Esti li se alătură.
Ronit îl vizitează pe unchiul ei Moshe la biroul său din spatele unui magazin Sheitel pentru a discuta despre dispunerea casei tatălui ei, dar descoperă că tatăl ei a lăsat toate bunurile sale la sinagogă și are voie să recupereze numai obiecte personale în casă. Esti o însoțește și, după ce cele două femei își amintesc de amintirile lor comune despre casa Ravului, Esti îl sărută cu tandrețe pe Ronit, care inițial rezistă înainte de a-și face reciprocitatea. Esti mărturisește că i-a cerut lui Ronit să fie notificat de moartea tatălui ei din dorința de a o revedea.
Filmul a avut nominalizari la British Independent Film Awards 2018, Chlotrudis Awards 2019, CinEuphoria Awards 2019, GLAAD Media Awards 2019, GALECA: The Society of LGBTQ Entertainment Critics 2019, Göteborg Film Festival 2018, International Online Cinema Awards (INOCA) 2018, London Critics Circle Film Awards 2019.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Disobedience - Nesupunere (2017) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |