Căderea lui Grace - A Fall from Grace (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 83 | Dragoste
23
Apr
BluRay 720p

Titlu Filmului Căderea lui Grace - A Fall from Grace (2020)

Jasmine Bryant ( Bresha Webb ) este o apărătoare publică care face în mod constant acorduri de pledoarie în micul oraș Virginia. Soțul ei Jordan (Matthew Law) este un ofițer de poliție care se simte dezamăgit după ce una dintre victimele sale recente a sărit de pe acoperiș până la moartea ei. Jasmine primește un nou caz de către șeful ei Rory ( Tyler Perry ) pentru a-l apăra pe Grace Waters ( Crystal Fox ), femeia acuzată că și-a ucis soțul Shannon DeLong ( Mehcad Brooks ).). Grace insistă că este vinovată și va accepta un acord de pledoarie dacă merge la o închisoare apropiată de fiul ei Malcolm (Walter Fauntleroy). Jasmine este tulburată de detaliile cazului, inclusiv de faptul că trupul lui Shannon nu a fost găsit niciodată. Rory nu este mulțumit că Jasmine vrea să judece cazul pentru că departamentul nu are bugetul pentru un proces, pe lângă frenezia media.
Cea mai bună prietenă a lui Grace, Sarah Miller ( Phylicia Rashad) îi spune lui Jasmine că Grace se simțea tristă după divorțul ei și a împins-o să iasă și să cunoască pe cineva nou, ceea ce a condus-o la Shannon. După ce au mai cercetat cazul, Jasmine și colegii ei Tilsa (Angela Marie Rigsby) și Donnie (Donovan Christie, Jr.) cred că Grace este nevinovată. Grace îi spune lui Jasmine cum a cunoscut-o pe Shannon la expoziția sa de artă la o galerie de artă. Au început să se întâlnească în timp ce el o fermeca pe Grace cu cuvinte frumoase și vin. După ce s-au căsătorit trei luni mai târziu, Shannon a devenit treptat crudă și secretă față de Grace. În cele din urmă, Grace a fost concediată de la slujba ei la bancă după ce Shannon i-a furat în secret conturile folosind parolele ei, iar el i-a ipotecat și casa cu documente falsificate. În cele din urmă, Grace a intrat pe Shannon în patul lor cu o altă femeie. În acea seară, de furie, Grace l-a bătut pe Shannon cu o bâtă de baseball de mai multe ori și l-a aruncat pe scări spre subsolul ei. Grace a condus apoi până în mijlocul nimicului pentru a o suna pe Sarah și a o informa că și-a ucis soțul. Sarah explică că a mers la casa lui Grace și a văzut fiul ei Malcolm părăsind casa. Pentru că trupul lui Shannon este dispărut, Sarah crede că Malcolm a ajutat-o ​​pe Grace să-l elimine.
La proces, Jasmine nu reușește lamentabil să dovedească nevinovăția lui Grace. A-l chema pe Sarah ca martor se întoarce împotriva lui, deoarece înregistrările telefonice arată numeroase apeluri telefonice între femei în noaptea crimei, iar Sarah recunoaște în cele din urmă la tribună că Grace i-a mărturisit că a ucis-o pe Shannon. Grace este găsit vinovat de către juriu. În timp ce este dusă departe, Grace o vede pe Sarah în galerie, mângâindu-l pe Malcolm care plânge în plâns. Grace observă că Sarah poartă un pandantiv identic cu unul pe care îl avea Shannon și care se presupune că era unic. În celula ei, Grace se gândește la vremurile în care Sarah a fost implicată în relația ei cu Shannnon și strigă către gardieni că trebuie să-și sune avocatul.
Simțindu-se învinsă, Jasmine trece la casa lui Sarah (o reședință pentru bătrâne) și observă o femeie în vârstă pe nume Alice ( Cicely Tyson ).) încercând să scape din casă. Alice vrea să plece din casă și dezvăluie că și alte femei au murit acolo, inclusiv Shane Fieldman (victima lui Jordan de la începutul filmului). Când Jasmine descoperă că sunt numeroase femei în vârstă închise în subsol, ea este răpită. Jordan descoperă antecedentele penale ale lui Sarah și își caută soția. Shannon se dovedește a fi în viață și se dezvăluie că este fiul lui Sarah. Jordan bate la ușă și o întreabă pe Sarah dacă Jasmine este acolo și ea neagă. Când Jordan o sună, el aude telefonul ei sună din interiorul casei, așa că intră înăuntru, se ceartă cu Sarah, o încătușează și apoi o caută pe Jasmine în timp ce Sarah evadează. Jordan și Shannon se luptă în timp ce Jasmine încearcă să se elibereze. Shannon este împușcat și probabil că este ucisă.
Pe măsură ce poliția salvează femeile în vârstă, se dezvăluie că Sarah și Shannon sunt cu adevărat mamă și fiu criminali Betty și Maurice Mills, care au răpit femei în vârstă pentru informațiile lor de securitate socială și au scos femeile de vârstă mijlocie din economiile lor de peste 25 de ani. ani cu Grace fiind una dintre acele femei de vârstă mijlocie. Grace primește încă o audiere și de data aceasta, Jasmine reușește să o apere pe Grace prezentând noi dovezi că Grace a fost victimizată de planul lui Betty și Maurice de a-i fura economiile din viața ei și o altă dovadă care dezvăluie că Betty și Maurice sunt căutați în mai multe state pentru furând de la alte numeroase femei, ceea ce este suficient pentru ca judecătorul să-i acorde lui Grace libertatea. În timp ce toată lumea sărbătorește libertatea lui Grace, Rory o felicită pe Jasmine pentru că a descoperit o astfel de schemă nebună.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Căderea lui Grace - A Fall from Grace (2020) la o calitate bună

avatar