Cenușăreasa - Cinderella (1977)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 340 | Erotice
06
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Cenușăreasa - Cinderella (1977)

O adaptare a basmului, Cenușăreasa urmărește nenorocirea Cenușăresei (Smith), care este abuzată din partea celor două surori vitrege incestuoase și a mamei ei vitrege nebuna de bărbați. Cenușăreasa tânjește după ziua în care va scăpa de oboseala ei și se luptă să-și mențină moralul până atunci („Cenusăreasa”).
Prințul (Smiley), un tânăr obosit care nu mai simte plăcere de la sexul obișnuit ("My Kingdom Won't Come"), a fost reticent să se căsătorească, spre îngrijorarea părinților săi certați, Regele și Regina. Regele decide să găzduiască un bal în speranța că Prințul va găsi cel puțin o femeie care să-și satisfacă impulsurile sexuale („Balul Regal”) și îl trimite pe Chamberlainul Regal să invite toate femeile dornice din țară. Chamberlain, însă, este mai interesat de propriile sale cuceriri sexuale și este întârziat de încercările sale constante de a seduce femeile pe care trebuie să le invite.
Cuvântul mingii ajunge la Cenușăreasa și surorile ei vitrege. Surorile vitrege se bucură despre modul în care îl vor seduce pe Prinț („Do It To Me”). O umilesc pe Cenușăreasa aruncând cenușă și gunoi peste ea, apoi pornesc la bal fără ea. Cenușăreasa, cu inima zdrobită, plânge până adoarme și are un coșmar că a fost agresată sexual.
Cu Cenușăreasa adormită și familia plecată, un hoț de pisică căutat și autoproclamat travestit și cleptoman(Richardson) intră în casa goală pentru a se ascunde de o mulțime furioasă. După ce a fost descoperit de Cenușăreasa, el o convinge că este nașa ei „zână” și o trimite sus să facă baie în timp ce el sparge casa („Grab It”). Când Cenușăreasa iese complet curățată, el este uimit de frumusețea ei și decide să o ajute până la urmă. Producând o „baghetă magică” pe care a furat-o anterior, este uimit să descopere că dispozitivul funcționează cu adevărat și îl folosește pentru a oferi Cenușăresei o rochie frumoasă. Ca o tușă finală, Zâna Nașă vrăjește vaginul Cenușăresei într-un „robic” pentru a o face irezistibilă pentru Prinț. Bagheta poartă un avertisment că magia va dura doar până la miezul nopții. Zâna Nașă o însoțește pe Cenușăreasa pentru a se asigura că pleacă la timp, dar folosește în secret ocazia pentru a fura bijuteriile coroanei. Între timp, mama vitregă disperată a Cenușăresei se aruncă asupra reticentului Lord Chamberlain („It’s So Hard To Find A Man”).
La bal, Prințul se complace într-o orgie legată la ochi cu fiecare femeie dispusă din regatul său, dar se trezește plictisit de toate până când întâlnește vaginul magic al Cenușăresei. El se îndrăgostește instantaneu de ea, dar înainte să poată afla adevărata ei identitate, ceasul sună miezul nopții, iar Nașa Zână o grăbește pe Cenușăreasa cu toată curtea în urmărire ("Oh, A Snapper!").
A doua zi, Prințul trebuie să facă sex cu fiecare femeie din țară pentru a-și identifica iubita. Până ajunge la casa Cenușăresei, este atât de epuizat încât trebuie adus pe o targă, iar Cenușăreasa trebuie să-l abordeze în stil cowgirl . Recunoscând „robicul”, Prințul declară Cenușăreasa ca fiind fata pe care o iubește, iar cei doi pleacă spre palat. Pe drum, ei văd că o altă gloată furioasă a capturat-o pe Zâna Nașă și intenționează să-l execute pentru că a spart palatul regal. Cenușăreasa îi spune rapid Prințului că Zâna Nașă a fost cea care i-a dat vaginul ei magic, iar Prințul oprește execuția și îi oferă Zânei Nașe o iertare regală .și o poziție în instanță. Zâna Nașă sare la bordul trăsurii lor și declară că povestea s-a încheiat fericit pentru toți, înainte de a se stabili înapoi pentru a vedea Cenușăreasa și Prințul ei fac sex.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3

Vezi filmul Cenușăreasa - Cinderella (1977) la o calitate bună

avatar