Seductie otravitoare - Poison Ivy (1992)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 124 | Dragoste
31
Oct
BluRay 720p

Titlu Filmului Seductie otravitoare - Poison Ivy (1992)

Sylvie Cooper este o fată tânără la o școală privată pentru cei bogați. La un hangout local, ea o întâlnește pentru prima dată pe Ivy, o fată deșteaptă, dar săracă, și este martoră la Ivy cum ucide un câine grav rănit.
La a doua lor întâlnire, când tatăl lui Sylvie, Darryl, vine să o ia, Ivy cere o plimbare, iar Darryl acceptă fără tragere de inimă. Ivy își face o scuză pentru a sta în față cu Darryl. Ea își pune picioarele pe planșa de bord și lasă în mod deliberat fusta mini să-i cadă înapoi pe șold, dezvăluind picioarele, ceea ce Darryl observă.
Câteva săptămâni mai târziu, Sylvie o invită pe Ivy acasă. Ea îi spune Ivy că Darryl este tatăl ei adoptiv și că tatăl ei biologic este afro-american. Ea mai spune că a încercat odată să se sinucidă. Ei o întâlnesc pe mama bolnavă a lui Sylvie, Georgie, pe care Ivy o câștigă mai târziu vorbind despre bursa ei și ajutând-o să-și deblocheze rezervorul de oxigen.
Curând după aceea, deoarece ambii părinți ai lui Sylvie se bucură de compania lui Ivy, practic îi permit lui Ivy să se mute. Ivy și Sylvie împart hainele și dorm în același pat. Deoarece au figuri similare, Georgie îi împrumută Ivy câteva dintre hainele ei.
În încercarea de a-și îmbunătăți cariera eșuată, Darryl decide să organizeze o petrecere la casa lui și o înrolează pe Sylvie să-l ajute. Cu toate acestea, Sylvie este nevoie la serviciu în noaptea petrecerii, care este orchestrată de Ivy, astfel încât ea să fie cea care să-l ajute pe Darryl. După petrecere, dansează cu Darryl în bucătărie și se îmbrățișează. Georgie intră în ei și urcă furtună la etaj. Ivy își cere scuze lui Georgie și susține că Darryl era stresat și ea doar îl mângâia. Georgie o crede pe Ivy, acceptă un pahar de șampanie drogat cu somnifere și adoarme. Ivy se așează pe pat lângă Georgie și începe să-l maseze pe Darryl cu piciorul în timp ce el o sărută pe picioare.
În următoarele câteva zile, Ivy continuă să-și schimbe aspectul și poartă mai des hainele lui Georgie. Sylvie devine din ce în ce mai iritată pe Ivy pentru prezența ei tot mai mare în familia ei, iar furia ei ajunge la un punct de rupere atunci când chiar și câinele ei o alege pe Ivy în locul ei, ceea ce de fapt se datorează faptului că Ivy are în buzunare niște dulciuri pentru câini. Sylvie sare peste școală și încearcă să petreacă ceva timp singură. Darryl o ia pe Ivy și se duc în pădure, unde ea îl îmbătă și face sex cu el.
A doua zi dimineață, Georgie joacă o casetă pe care Sylvie a făcut-o pentru ea și iese pe balcon. Ivy merge în spatele lui Georgie, vorbește cu ea și, fără avertisment, o împinge de pe balcon până la moarte. Deoarece se știe că Georgie are o boală mintală și a amenințat că se va sinucide anterior, Ivy nu este suspectată. Câteva săptămâni mai târziu, Sylvie o convinge pe Ivy să meargă la o plimbare cu mașina sport a mamei ei. Când Sylvie devine suspicioasă cu privire la implicarea ei în moartea lui Georgie, Ivy lovește mașina, apoi o mută pe Sylvie, inconștientă, pe scaunul șoferului.
În spital, Sylvie halucinează că mama ei stă în fața ei. Acest lucru o inspiră să se întoarcă la casa ei în încercarea de a-și salva tatăl de Ivy. Când ajunge la ea acasă, este o furtună puternică. Ea aleargă înăuntru pentru a scăpa de ploaie, experimentând halucinații pe tot parcursul drumului. Când intră înăuntru, îi vede pe Darryl și Ivy făcând sex și fuge din cameră.
În timp ce Darryl fuge afară să o caute pe Sylvie, Ivy fuge după el, dezvăluind accidental că ea se afla la volan; din cauza cicatricilor de pe piept. Ea minte, susținând că a fost pentru a-l proteja. Plecă să o găsească pe Sylvie, iar Ivy urcă în vechea cameră a lui Georgie, redă caseta pe care Sylvie ia făcut-o pentru Georgie, poartă halatul lui Georgie și iese pe balcon. Sylvie o vede pe Ivy și, din cauza rănii la cap, crede că este mama ei și se îndreaptă spre balcon. Sylvie îi spune lui Georgie că o iubește și Georgie spune că o iubește și pe Sylvie. Când se sărută, Ivy începe să-și folosească limba, ceea ce o scoate pe Sylvie din halucinație. Ivy spune că Georgie a vrut să moară și că acum cei trei pot fi o familie. Sylvie o împinge pe Ivy peste balcon, dar Ivy se ține de colierul lui Sylvie. Lanțul se rupe și Ivy cade la moarte.
Filmul se termină cu Sylvie povestind că încă o iubește și îi este dor de „ea”, urmând paralela dintre Ivy și Georgie.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Seductie otravitoare - Poison Ivy (1992) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |