Delir - Le foto di Gioia - Delirium (1987)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 60 | Dragoste
21
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Delir - Le foto di Gioia - Delirium (1987)

Gloria, un fost model, conduce o revistă pentru bărbați , Pussycat , pe care a moștenit-o de la regretatul ei soț. Într-o noapte, un ucigaș într-o perucă blondă îl ucide pe Kim, prietena Gloriei, cu o furcă în fața casei Gloriei. Vecinul ei paraplegic Mark este martor și o sună pe Gloria să o alerteze, dar nu găsește nimic afară. Criminalul face poze cu corpul lui Kim în fața fotografiilor de modelare ale Gloriei, îi trimite fotografiile, care sunt găsite de asistenta ei, Evelyn. Când corpul lui Kim este găsit într-un tomberon, copii ale lui Pussycat încep să se vândă pentru că Kim era pe copertă.
Fratele Gloriei, Tony, face o sesiune foto pentru Pussycat cu Sabrina. Încearcă să facă sex în noaptea aceea, dar Tony are probleme de impotență. După ce pleacă, ucigașul apare într-un costum de apicultor și eliberează albine care, atrase de parfumul Sabrinei, continuă să o înțepe de moarte. Criminalul face mai multe fotografii, le trimite lui Gloria, care recunoaște fotografia ei în fundal. Se confruntă cu Roberto, fotograful care îi spune că singurele negative pe care le avea au fost furate cu ceva timp în urmă.
Flora, o veche cunoștință a lui Gloria, încearcă să cumpere Pussycat și Gloria acceptă în cele din urmă să vândă în speranța că va pune capăt crimelor. Tony o prezintă pe Gloria noii sale iubite Susan, iar ei îi caută magazinul universal pentru o ședință foto. Se separă și Gloria găsește corpul lui Tony pe scara rulantă. Criminalul o batjocorește asupra sistemului PA. Scapă de liftul de marfă, unde găsește corpul lui Susan. Cu toate acestea, la sosirea poliției, ambele cadavre au fost îndepărtate. Criminalul îi trimite Gloriei câteva fotografii, iar mai târziu Evelyn găsește cadavrul lui Susan în mașina ei.
Polițiștii se prezintă la reședința lui Roberto pentru a-l întreba și a găsi fundalul Gloriei. Ei o sună pe Gloria să o avertizeze în timp ce Roberto apare la ea acasă. Ea fuge de el, el îl urmărește și este lovit de o mașină care îl ucide și apoi pleacă. Polițiștii concluzionează că el a fost ucigașul și consideră cazul închis.
Gloria vinde revista Florei și se întoarce acasă pentru a afla că Evelyn a renunțat la revistă. Apoi găsește corpul lui Tony plutind în piscina ei și începe să adune indicii. Criminalul o batjocorește din nou, în casa ei. Apoi apare purtând peruca blondă și se revelează că este Tony. El explică motivul său, că a comis aceste crime pentru a-l proteja și a se apropia de sora lui. Mark îi vede pe Tony și Gloria din camera lui și îl împușcă pe Tony în pui cu pușca, rănindu-l grav. Gloria este dusă la spital pentru a-și reveni, iar Mark îi aduce flori.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Delir - Le foto di Gioia - Delirium (1987) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |