Filmul Ușa din podea - The Door in the Floor (2004)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 39 | Dragoste
10
Iul
WEBRip 720p

Titlu Filmului Filmul Ușa din podea - The Door in the Floor (2004)

Amplasat într-o comunitate exclusivistă de plajă din Long Island , unde autorul și artistul cărților pentru copii Ted Cole ( Jeff Bridges ) locuiește împreună cu soția sa Marion ( Kim Basinger ) și fiica lor mică Ruth ( Elle Fanning ), de obicei supravegheată de bona ei Alice. Pereții lor sunt acoperiți cu fotografii ale fiilor adolescenți ai cuplului, care au fost uciși într-un accident de mașină, ceea ce l-a lăsat pe Marion profund deprimată și căsătoria în pericol. Singura experiență comună care îi ține împreună este vizionarea zilnică ritualică a lui Ruth a unei galerii de acasă a fiilor decedați.
Ted și Marion se separă temporar, fiecare locuind alternativ în casă și într-un apartament închiriat în oraș. Ted îl angajează pe Eddie O'Hare ( Jon Foster ) să lucreze ca asistent de vară și șofer, deoarece propriul permis a fost suspendat pentru conducerea în stare de ebrietate.
Un aspirant la scriitor, Eddie îl admiră pe Ted, dar, în curând, îl găsește pe bărbatul mai în vârstă ca fiind un afemeiat auto-absorbit, cu un program de lucru neregulat, lăsându-l pe tânărul asistent să-și umple timpul cât de bine poate. Eddie și Marion se implică în curând, ceea ce pare să nu-l deranjeze pe Ted, care se bucură de încercări cu rezidentul local Evelyn Vaughn ( Mimi Rogers ) în timp ce o schițează. Când Ruth îl prinde pe Eddie și pe mama ei făcând sex, Ted se supără și îl sfătuiește pe Eddie că ar trebui să depună mărturie despre incident dacă Ted trebuie să lupte pentru custodie .
În cele din urmă, Marion îl lasă pe Ted și pe fiica lor, luând cu ea toate fotografiile și negativele fiilor lor morți, cu excepția celui care a fost reformulat după ce a fost rupt, rănind-o pe Ruth. Eddie ia inițiativa de a recupera imaginea, astfel încât Ruth să poată avea cel puțin o imagine parțială a fraților ei.
Ted îi spune lui Eddie povestea accidentului de mașină care i-a ucis fiii. El sugerează beția lui și a lui Marion și eșecul lui Ted de a îndepărta zăpada de pe coadă și de luminile de semnalizare a contribuit probabil la moartea fiilor lor. El oferă detalii vii, pentru a-l ajuta pe Eddie să înțeleagă disperarea intensă a lui Marion. Ted nu înțelege pe deplin de ce a plecat Marion, repetând: „Ce fel de mamă își lasă fiica?”
La sfârșitul poveștii, în timp ce juca squash singur pe terenul său, Ted se oprește, se uită în cameră cu resemnare, apoi ridică ușa în podea și coboară.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Filmul Ușa din podea - The Door in the Floor (2004) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |