Basic Instinct 2 - Instinct primar 2 (2006)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 787 | Romantice
17
Iul
BluRay 720pDescriere Film:

Romancierul Catherine Tramell are încă o dată probleme cu legea, iar Scotland Yard îl numește pe psihiatrul Dr. Michael Glass să o evalueze. Deși, la fel ca detectivul Nick Curran înainte de el, Glass este fascinat de Tramell și ademenit într-un joc seducător.

Regizor: Michael Caton-Jones
Scenariu: Leora Barish, Henry Bean

Zbor orb - Flying Blind (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1052 | Erotice
17
Iul
WEBRip 720pDescriere Film: În Flying Blind avem o eroină arătătoare, de ceva ani (excelenta Helen McCrory), care locuiește într-un apartament într-o frumoasă semilună georgiană cu vedere la oraș din Clifton, care lucrează la Filton. aeroport și mese la restaurante suav în vechiul doc al central.
McCrory este Frankie, un om de știință aeronautică, fiica unui inginer de aeronave pensionat (Kenneth Cranham) care lucrase la Concorde. Are o slujbă de securitate de top, proiectând drone pentru MD și este preluată de un refugiat algerian în vârstă de 24 de ani, Kahil (Najib Oudghiri), care a stat la prelegeri la Universitatea Bristol.
Regizor: Katarzyna Klimkiewicz
Scenariu: Caroline Harrington, Bruce McLeod

Summer Lovers (1982)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1395 | Romantice
10
Iul
BluRay 720pDescriere Film: Americanii Michael Pappas și Cathy Featherstone, un cuplu de tineri din Connecticut care tocmai au absolvit facultatea, se cunosc de aproximativ 10 ani și sunt împreună aproximativ jumătate din acea perioadă. Ei sunt în vacanță aproape toată vara (nouă săptămâni.) pe insula grecească Santorini. Michael vede asta ca pe o șansă de a se bucura de o ultimă vară nebună înainte de a merge la lucru la afacerea tatălui său recent decedat în toamnă. Când vizitează o plajă de nudism aglomerată de alți turiști tineri, la început ezită, dar se trezesc prinși de energia dezinhibată care îi înconjoară.
Cathy citește o carte de tehnici sexuale, apoi îl leagă pe Michael de pat și îi picură ceară de lumânare pe piept. Ea comentează că toată lumea crede că este „atât de bună cu doi pantofi ”, dar își dorește puțin mai multă aventură și dorește să se răzvrătească împotriva creșterii ei destul de conservatoare cu bani vechi .
Regizor: Randal Kleiser
Scenariu: Randal Kleiser

Aquarius - Vărsător (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1546 | Romantice
10
Iul
Bluray 720pDescriere Film: Clara, în vârstă de 65 de ani, își trăiește viața la maximum cu familia și prietenii. O companie de construcții își dorește apartamentul Recife pe malul oceanului, pentru că au cumpărat deja toate celelalte în clădirea cu 3 etaje. Clara rămâne.

În 1979, Clara (Bárbara Colen) și familia ei sărbătoresc ziua mătușii ei la clădirea de apartamente Vărsător din Recife după ce au depășit un cancer de sân care i-a costat sânul drept.

Regizor: Kleber Mendonça Filho
Scenariu: Kleber Mendonça Filho

Dansatorii - Going Places - Les valseuses (1974)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 609 | Romantice
10
Iul
BluRay 720pDescriere Film: Jean-Claude și Pierrot hărțuiesc și agresează sexual o femeie mai în vârstă într-o banlieue , îi fură poșeta și fug. După ce se sustrag de urmăritori, prădă poșeta, dar sunt dezamăgiți că nu găsesc aproape niciun ban. Fură un Citroën DS pentru o plimbare cu bucurie. Când îl aduc înapoi noaptea, proprietarul îi așteaptă cu arma trasă. Pierrot fuge, dar este împușcat în zona inghinală. Jean-Claude îl stăpânește pe proprietar, furând arma și mașina și, de asemenea, răpind pe Marie-Ange, femeia cu care era proprietarul. După ce l-au ridicat pe Pierrot, conduc la un mecanic de mașină pe care îl știu pentru a schimba DS-ul furat cu o altă mașină, oferindu-i mecanicului șansa de a o viola pe Marie-Ange, care pare apatică. Plecând cu cealaltă mașină, Jean-Claude și Pierrot forțează un doctor cu armă să trateze rănile lui Pierrot, care sunt doar superficiale. Fură banii doctorului și fug.
Regizor: Bertrand Blier
Scenariu: Bertrand Blier

Cheeky - Trasgredire (2000)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1277 | Adult
10
Iul
BluRay 720pDescriere Film: În Londra, frumoasa venețiană Carla Burin (Yuliya Mayarchuk) este stagiară la recepția unui hotel. Caută un apartament care să-i permită iubitului ei Matteo (Jarno Berardi) să i se alăture acolo. Agentul imobiliar, Moira ( Francesca Nunzi ), care este bisexual, îi închiriază o mansardă cu vedere la Tamisa, cu „condiții intime”. Când Matteo, geloasă și fierbinte, găsește o poză nudă cu Carla și scrisori ale fostului ei iubit francez Bernard (Mauro Lorenz), Carla și Matteo au un rând la telefon.
Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Tinto Brass, Carla Cipriani

Dublă trădare - Caught (1996)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1078 | Romantice
10
Iul
BluRay 720pDescriere Film: Joe și Betty, soț și soție, dețin și conduc o mică piață de pește cu amănuntul (magazin) din Jersey City . Au un fiu, Danny, care a plecat la Los Angeles pentru a încerca să devină actor. Slujba lui Joe este principalul său obiectiv și simte că Betty interferează cu asta. În schimb, Betty este frustrată că nu acceptă o ofertă bună de a vinde afacerea și se simte neglijată când Joe se culcă devreme, deoarece trebuie să înceapă devreme să cumpere pește de pe piața angro.
Regizor: Robert M. Young
Scenariu: Edward Pomerantz

Atracție - Allure (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1269 | Romantice
10
Iul
WEBRip 720pDescriere Film: Laura Drake ( Evan Rachel Wood ) este o tânără tulburată emoțional care lucrează ca menajeră pentru compania tatălui ei într-un mediu urban. Într-o zi, Laura întâlnește o adolescentă nefericită pe nume Eva ( Julia Sarah Stone ) în timp ce era la serviciu. Perechea formează o legătură neașteptată, iar Laura o convinge în cele din urmă pe Eva să-și părăsească mama opresivă și să se mute cu ea. Deși relația funcționează inițial, anxietatea Laurei o face în curând abuzivă și controlantă, creând o legătură instabilă între cele două femei.
Regizor: Carlos Sanchez,Jason Sanchez
Scenariu: Carlos Sanchez,Jason Sanchez

Kokoloko (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 96 | Dragoste
10
Iul
WEBRip 720pDescriere Film: Marisol visează să ia lecţii de autoapărare şi să trăiască în sfârşit liberă, dar realitatea este diferită, căci tânăra va fi prinsă în conflictul dintre Mauro şi Mundo, cei doi bărbaţi care ţin morţiş să o posede, fiecare în felul său.
Regizor: Gerardo Naranjo
Scenariu: Gerardo Naranjo

Four of Hearts (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 94 | Romantice
10
Iul
WEBRip 720pDescriere Film: Disperați să-și zguduie viața amoroasă și să-și reaprindă pasiunea unul pentru celălalt, ei decid să împartă o noapte vaporoasă cu prietenii lor liberi, Christy și Matt.
Regizor: Eric Haywood
Scenariu: Eric Haywood
« 1 2 3 4 5 ... 48 49 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.