La mama acasă - Laurel Canyon (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 51 | Dragoste
14
Noi
WEBRip 720p

Titlu Filmului La mama acasă - Laurel Canyon (2002)

Sam ( Christian Bale ) și Alex ( Kate Beckinsale ) sunt un cuplu proaspăt logodit care se mută la Los Angeles pentru a-și continua cariera. Sam este un student proaspăt absolvent la medicină și își începe rezidențiatul în psihiatrie , în timp ce Alex își termină doctoratul. dizertație pe genomica . Cuplul relativ liniștit și mobil intenționează să rămână la casa liberă a mamei lui Sam, Jane ( Frances McDormand ), un producător de discuri cu spirit liber din secțiunea Laurel Canyon din Los Angeles .
Într-o schimbare de planuri, totuși, Jane este încă prin preajmă, înregistrând un album cu iubitul ei britanic , Ian McKnight ( Alessandro Nivola ), și trupa sa.
Jane și Ian sunt în mijlocul unei iubiri de dragoste , iar atât producătorul, cât și trupa par mai interesați să petreacă decât să termine albumul. Prezența lui Jane este o sursă de consternare pentru Sam, deoarece el și mama lui au mentalități destul de diferite și o relație tensionată.
Noile opțiuni de stil de viață prezentate de viitoarea ei soacră o intrigă pe Alex, de obicei muncitor, care începe să petreacă mai mult timp cu trupa și mai puțin timp la disertație. Fascinația crescândă a lui Alex pentru Jane și Ian duce la o scenă în care cei trei se sărută în timp ce sunt goi în piscină.
Sam însuși se simte atras de o colegă rezidentă israeliană , Sara ( Natascha McElhone ), care este interesată fără scuze și de el. Ei împărtășesc un prim sărut în timp ce se întorc de la o întâlnire informală a stagiarilor, cam în același timp, Alex are prima ei întâlnire cu Jane și Ian în piscină. Ceva mai târziu, în timp ce Alex participă la petrecerea lui Jane și Ian organizată într-o suită aglomerată de hotel pentru a sărbători lansarea noului album al trupei, Sam și Sara se întâlnesc într-o parcare și, într-o conversație plină de tensiune sexuală, își declară atracția unul pentru celălalt. .
Situația tensionează relația dintre Sam și Alex aproape până la punctul de a se rupe până la sfârșitul filmului. După ce petrecerea s-a terminat și cei trei sunt lăsați singuri în suită, Ian încearcă să-și „termine” (în cuvintele lui) întâlnirea cu Alex și Jane, dar aceasta din urmă hotărăște împotriva acesteia și trioul nu are loc. La întoarcerea acasă după conversația cu Sara, Sam decide să meargă la hotel și îi descoperă pe Jane, Ian și Alex îmbrăcați puțin în dormitor. Într-un acces de furie, îl lovește în mod repetat pe Ian, îl lovește pe mama lui cu cotul în timp ce ea încearcă să despartă lupta și părăsește hotelul, dar Alex îl urmărește pe stradă și își mărturisește dragostea pentru el.
În dimineața următoare, situația pare să revină la normal. Dar Sara îl sună pe Sam și îi spune că nu își poate controla inima, spre deosebire de ceea ce i-a spus el cu o zi înainte. Sam își urmărește împrejurimile, amână orice conversație ulterioară și își ia un moment de reflecție.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul La mama acasă - Laurel Canyon (2002) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |