Nana (1983)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 106 | Dragoste
14
Dec
BluRay 750p

Titlu Filmului Nana (1983)

Winsome Nana este o atracție în spectacolul de magie al magicianului Mellies de la Minotaure, inclusiv în jocuri de umbre erotice și "fotografii în mișcare". Ulterior, ea se angajează ca prostituată. Zoe îi servește drept confidentă și cameristă. Mulți bărbați bogați și influenți sunt îndrăgostiți de frumusețea tinerească a Nanei și doresc să o facă a lor. Bancherul Steiner îi cumpără o casă, dar ea îl dă repede afară și o folosește pentru a-și continua afacerile.
La un moment dat, Nana organizează o vânătoare erotică pentru oaspeții ei, care pot urmări prin ochelari de vedere un spectacol pornografic din viața reală care se desfășoară în fața ochilor lor. De asemenea, ea se angajează într-o întâlnire lesbiană cu Satin, una dintre clientele de sex feminin de la Minotaure. Contele Muffat, precum și fiul său, Hector, sunt la fel de îndrăgostiți de Nana. Când îi face cunoștință cu luptătorul de box Bijou, îl convinge pe Muffat să-l sponsorizeze; Bijou este ucis într-o luptă până la moarte, contele este ruinat și, în cele din urmă, el și familia sa sunt evacuați din reședința lor de bancherul Steiner, care a aranjat lupta.
Când Muffat se plânge la Nana de ruina sa, aceasta îi dezvăluie că soția sa îl înșală cu Faucherie, o intrigă pe care a aranjat-o în prealabil, iar bărbații se bat în duel. Nana ruinează apoi nunta tânărului Hector Muffat când fuge cu el într-o trăsură trasă de cai. În cele din urmă, însă, există onoare printre hoți: Muffat devine ministru de interne, sponsorizat de Faucherie, iar Nana pleacă cu un balon cu aer cald în India pentru a medita - luând cu ea încă un iubit.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Nana (1983) la o calitate bună

avatar