BluRay 720pDescriere Film:

Cadrul este un regat central-european, aproape de începutul secolului. Plictisit de soția sa corectă, moștenitorul tânăr al tronului își petrece timpul în flăcări amoroase într-o întinsă moșie de țară. Soția lui pleacă la sosirea prietenilor săi și ei organizează o sărbătoare care devine o orgie sălbatică și culminează cu moartea și tragedia.

Regizor: Miklós Jancsó
Scenariu: Miklós Jancsó , Giovanna Gagliardo

Caligula - Caligula (1979)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 696 | Erotice
15
Feb
BluRay 720pDescriere Film:

Caligula este un film din 1979 regizat de Tinto Brass cu scene adiționale filmate de Giancarlo Lui și de fondatorul Penthouse Bob Guccione. Filmul tratează ascensiunea și decăderea Împăratului Roman, Caligula.

Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Gore Vidal, Masolino D'Amico

Frida (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 591 | Dragoste
15
Feb
BluRay 720pDescriere Film:

În 1922, Frida Kahlo suferă un accident traumatic la vârsta de 18 ani la bordul unui autobuz cu caroserie din lemn, după ce se ciocnește cu un tramvai. Este împinsă de un stâlp metalic și rănile pe care le suferă o afectează pentru tot restul vieții. Pentru a o ajuta prin convalescență , tatăl ei îi aduce o pânză pe care să picteze.

Regizor: Julie Taymor
Scenariu: Hayden Herrera, Clancy Sigal

Sliver - Sliver (1993)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1785 | Dragoste
15
Feb
BluRay 720pDescriere Film:

O femeie se mută într-o clădire exclusivă de apartamente din New York, pe care o descoperă în curând locuințe cu tot felul de secrete șocante.După ce a dat peste Zeke de mai multe ori, Carly îl invită la petrecerea ei de casă. La scurt timp după ce încep o relație sexuală.

Regizor: Phillip Noyce
Scenariu: Ira Levin, Joe Eszterhas

Immoral Tales - Contes immoraux - Povestiri imorale (1973)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1073 | Dragoste
15
Feb
BluRay 720pDescriere Film:

O colecție erotică de nuvele, o antologie compusă din povești tentante despre dorința sexuală și diversele sale manifestări.

În Poveștile imorale ale lui Walerian Borowczyk (alias Contes immoraux ), patru episoade istorice explorează tabuurile care înconjoară felatia cosmică, masturbarea feminină, pofta de sânge și incestul papal.

Regizor: Walerian Borowczyk
Scenariu: Walerian Borowczyk, André Pieyre de Mandiargues
« 1 2 ... 50 51 52

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.