The Next 365 Days (2022)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 41 | Romantice
08
Noi
WEBRip 720p

Titlu Filmului The Next 365 Days (2022)

Massimo vizitează mormântul fratelui său geamăn, Adriano, care a fost ucis în timpul evenimentelor din filmul precedent. Apoi o verifică pe Laura, care a supraviețuit și se vindecă în urma atacului lui Adriano. În ciuda faptului că medicul îi recomandă să nu aibă relații intime până când are timp să se vindece, Laura, frustrată sexual, îl seduce pe Massimo în timpul uneia dintre întâlnirile sale de afaceri. Mai târziu, când se relaxează alături de cea mai bună prietenă a ei, Olga, Laura meditează la supraviețuirea ei miraculoasă și se întreabă ce ar trebui să facă cu a doua șansă. Apoi primește un telefon de la Nacho, care își cere scuze pentru că a mințit-o și spune că nu se poate opri din a se gândi la ea. Laura îl respinge, dar îi mărturisește Olgăi că, în ciuda faptului că este căsătorită, se luptă cu atracția ei puternică față de rivalul lui Massimo.
Prietenii merg la un club pentru a se relaxa, iar Laura se întâlnește mai târziu cu Massimo și fac sex după ce asistă la un spectacol privat de striptease. Cu toate acestea, Massimo este încă tulburat de fuga anterioară a Laurei cu Nacho pe o insulă privată și o acuză că l-a înșelat; de asemenea, este încă supărat că nu i-a spus despre sarcina ei. Laura îi acuză familia lui că este motivul pentru care și-a pierdut copilul. În dimineața următoare, Massimo încearcă să se împace cu Laura făcând sex, dar ea începe să și-l imagineze în schimb pe Nacho, iar el se oprește când își dă seama că ea este distrasă. Massimo se duce la un club kink cu asociații săi, dar nu o înșeală pe Laura.
Deranjată de perspectiva destrămării căsniciei sale, Laura se menține ocupată, avansând în cariera sa în domeniul modei și fiind ambasador de marcă. Ea și Olga sunt invitate la Târgul de modă din Lagos și călătoresc în Portugalia, unde, din întâmplare, Nacho este cazat pentru o competiție de surfing. Laura încearcă să îl evite, dar nu se poate opri din a avea vise sexuale intense cu el. În cele din urmă, se întâlnesc la un club unde are loc prezentarea de modă și, după ce au stat de vorbă, Laura îl sărută, iar în cele din urmă fac sex pe plajă. Nacho dezvăluie că i-a salvat viața lui Massimo pentru că știa că Laura îl iubește și, deși și el este îndrăgostit de ea, o va aștepta și nu o va forța să fie cu el. Laura se întoarce la hotelul ei, unde un Massimo furios o confruntă cu privire la comportamentul ei. Laura amenință cu divorțul și cere spațiu, iar Massimo se conformează.
Laura se întoarce în Polonia pentru a se reîntâlni cu părinții ei și recunoaște că nu este sigură de cine este cu adevărat îndrăgostită. Mama ei observă că aproape a împlinit 30 de ani, ceea ce înseamnă că a trecut aproape un an de când l-a cunoscut pe Massimo, și o încurajează pe fiica ei să acorde prioritate propriei fericiri. Mai târziu, Laura visează la o partidă în trei cu ea și cu ceilalți doi bărbați. Ea primește un telefon de la Olga, care o avertizează că Massimo știe de aventura ei cu Nacho, iar Olga se teme că Massimo o va ucide. O Laura calmă decide că trebuie să se întoarcă în Sicilia pentru a se întâlni cu Massimo. Când ajunge, își dă seama că Nacho s-a dat drept șoferul ei. El îi explică faptul că sentimentele sale pentru Laura nu au fost dragoste la prima vedere, ci o dragoste care a crescut din prietenie, și o imploră să fie cu el. Laura spune că are nevoie de timp să se gândească, iar Nacho acceptă încă o dată să aștepte.
Laura se întâlnește cu Massimo pe plajă. Acesta își cere scuze pentru comportamentul său anterior, care îl controla, și pentru că nu a fost disponibil pentru a o sprijini pe Laura după ce a pierdut copilul. Când Laura aduce în discuție aventura ei cu Nacho, Massimo îi explică faptul că tatăl său l-a învățat despre valoarea de a nu forța dragostea. El o întreabă pe aceasta ce decizie va lua în legătură cu bărbatul pe care îl va alege, dar Laura nu răspunde.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul The Next 365 Days (2022) la o calitate bună

avatar