Monstru - Monster (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 370 | Dragoste
30
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Monstru - Monster (2003)

În 1989, după ce s-a mutat din Michigan în Daytona Beach, Florida , și pe punctul de a se sinucide, prostituata de stradă Aileen Wuornos se întâlnește cu Selby Wall într-un bar gay . Deși este inițial ostilă și declară că nu este homosexuală , Aileen vorbește cu Selby în timp ce bea bere. Selby o ia pe Aileen aproape imediat, deoarece îi place că o protejează foarte mult. Selby o invită pe Aileen să petreacă noaptea cu ea. Cele două femei se întorc la casa în care stă Selby (exilată temporar de părinții ei în urma acuzației unei alte fete că Selby a încercat să o sărute). Ulterior sunt de acord să se întâlnească la un patinaj cu rolepatinoar și se sărută pentru prima dată. Aileen și Selby se îndrăgostesc, dar nu au încotro, așa că Selby se întoarce acasă la mătușa ei.
După ce a fost violat brutal și bătut de un client, Vincent Corey, Aileen îl ucide în apărare personală și decide să renunțe la prostituție. Ea îi mărturisește acțiunile sale lui Selby, care a fost supărată pe ea pentru că nu le-a susținut pe amândouă. Aileen se străduiește să găsească o muncă legitimă, dar din cauza lipsei de calificări și a istoricului criminal, potențiali angajatori o resping și sunt în mod deschis ostili. Disperată de bani, Aileen revine la prostituție. Ea jefuiește și își ucide johnii, fiecare ucisă într-un mod mai brutal decât precedentul, fiind convinsă că toți încearcă să o violeze. Îi cruță pe un bărbat de milă când recunoaște că nu a făcut niciodată sex cu o prostituată. Ea arată, de asemenea, o predispoziție de a cruța un alt bărbat care, în loc să o exploateze, oferă ajutor, dar se vede forțat să-l împuște după ce i-a văzut arma. Aileen folosește banii pe care i-a furat victimelor pentru a se întreține pe ea și pe Selby.
Cu toate acestea, Selby citește în ziare despre șirul de crime și începe să bănuiască că Aileen le-ar fi comis. Se confruntă cu Aileen, care își justifică acțiunile susținând că se protejase doar pe ea însăși. Selby se întoarce în Ohio cu un autobuz charter. În noaptea arestării sale, Aileen este abordată la barul pentru motocicliști pe care îl frecventează de doi străini, care, fără să știe, sunt vânători de recompense. Thomas, despre care Aileen se referea întotdeauna ca fiind singurul prieten pe care îl avea, deduce intențiile bărbaților și le oferă să o alunge. Aileen refuză, nemaifiind încrezătoare în bunăstarea cuiva drag. Cei doi bărbați îl atrag în cele din urmă pe Aileen din bar și ea este arestată imediat de poliție. Aileen îi vorbește lui Selby ultima oară când era în închisoare. Selby dezvăluie câteva informații incriminatoare prin telefon și Aileen își dă seama că poliția ascultă. Pentru a-l proteja pe Selby, Aileen admite că a comis crimele singură. În timpul procesului Aileen, Selby depune mărturie împotriva ei, cu acordul iubitor al lui Aileen. Aileen este condamnată pentru crime și condamnată la moarte . La 9 octombrie 2002, Aileen este executat prin injecție letală .
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Monstru - Monster (2003) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |