Les Égarés - Strayed (2003)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 184 | Romantice
27
Iun
BluRay 720pDescriere Film: În iunie 1940, în timp ce trupele germane înaintează spre Paris, Odile, o văduvă atrăgătoare la 30 de ani, se alătură exodului din oraș împreună cu cei doi copii ai săi: Philippe de 13 ani și Cathy de 7 ani. La fel ca mulți alții, se îndreaptă spre sud într-un lung șir de refugiați care evadează din Paris cu orice mijloc de transport posibil.
Regizor: André Téchiné
Scenariu: Gilles Perrault,Gilles Taurand,André Téchiné

Pasiune - Passion (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 502 | Romantice
27
Iun
BluRay 720pDescriere Film: Christine, un director american de publicitate care lucrează în Germania, lucrează cu protejata ei Isabelle la o campanie publicitară pentru un nou smartphone . Isabelle, care are o aventură în secret cu iubitul lui Christine, Dirk, vine cu o idee de marketing bine primită. Când Christine o revendică, Isabelle este dezamăgită, dar se împacă cu șeful ei, când Christine împărtășește povestea despre cum a murit sora ei geamănă. La îndemnul asistentului său loial Dani, Isabelle încarcă o versiune auto-făcută a reclamei sale pe web, unde devine virală. Furiosă de atenția pe care a primit-o Isabelle, Christine jură răzbunare, provocând-o cu o casetă sexualăpe care Isabelle le făcuse cu Dirk.
Regizor: Brian De Palma
Scenariu: Brian De Palma, Natalie Carter

Jason's Lyric - Prietenii periculoase (1994)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 506 | Romantice
09
Iun
WEBRip 1080pDescriere Film: Jason ( Allen Payne ) este un tânăr responsabil, care are un loc de muncă într-un atelier de reparații de televiziune și locuiește acasă cu mama sa harnică ( Suzzanne Douglas ). Joshua ( Bokeem Woodbine ) este fratele mai mic, care tocmai este eliberat din închisoare. Traumatizat anterior de tatăl său, Joshua este un ex-con volatil, deranjat, care este în mod evident destinat unui scop violent. Joshua se ocupă de droguri pentru bani pe termen scurt și se alătură unui echipaj care planifică un jaf bancar.
Când Lyric ( Jada Pinkett ) intră în magazin pentru a cumpăra un televizor, Jason își întâlnește potrivirea perfectă. Are vise de evadare și îl inspiră pe Jason să facă lucruri romantice, cum ar fi să împrumute un autobuz urban care să o ia la o întâlnire. Relația lor crește continuu și înflorește în iubire. Înălțimea vine când Jason și Lyric fac o plimbare romantică într-o barcă cu vâsle, apoi fac dragoste în pădure.
Regizor: Doug McHenry
Scenariu: Bobby Smith Jr.

Filmul Kyss mig - Kiss Me (2011)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 953 | Romantice
09
Iun
BluRay 720pDescriere Film: Mia (Ruth Vega Fernandez) își anunță logodna cu iubitul ei Tim (Joakim Natterqvist) la petrecerea de 60 de ani a tatălui ei, unde tatăl ei Lasse (Krister Henriksson) tocmai i-a cerut iubitei sale din viață Elizabeth (Lena Endre) să se căsătorească cu el.
Când Mia o întâlnește pe Frida (Liv Mjones), fiica iubitoare de distracție a lui Elizabeth, inițial este precaută să fie acceptată în familia lui Elizabeth. Fără tragere de inimă, Mia este de acord cu o escapadă de weekend pe insula Fyn, Danemarca, cu Frida și Elizabeth. Obligată să împartă un dormitor cu Frida, Mia se simte fascinată de plăcerea liberă a vieții a celeilalte femei. În timp ce ieșea în pădure într-o noapte, Mia o sărută cu îndrăzneală pe Frida ducând la o îmbrățișare amoroasă.
Regizor: Alexandra-Therese Keining
Scenariu: Alexandra-Therese Keining,Josefine Tengblad
BluRay 720pDescriere Film: În Buenos Aires, Eloy este la un pas de bărbăție. Studiază fizica, ajută la afacerea cu piatră de mormânt a familiei și face publicitate - împărțind fluturași în timp ce merge pe piloni sau poartă un costum de empanada. Când tatăl său melancolic moare, Eloy își imaginează că tatăl său îl vizitează noaptea; explicația este mai pietonală - Eloy a început somnambulismul. Lucrurile se schimbă brusc: în timpul somnambulului, el cade printr-un luminator deschis în patul lui Elvira, o tânără din Barcelona care își vizitează bunica. Elvira îl invită pe Eloy să devină iubitul ei și îl învață sexul tantric. Eloy descoperă fericirea.
Regizor: Eliseo Subiela
Scenariu: Eliseo Subiela

Parties Fines - Education of the Baroness (1977)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 230 | Adult
09
Iun
BluRay 360pDescriere Film: Primul rol semnificativ Brigitte Lahaie care avea să devină ulterior simbolul plăcerii feminine franceze în întreaga lume.O femeie de serviciu detaliază o zi scandalos de sexuală din viața unui baron și a unei baronese.
Regizor: Gérard Kikoïne
Scenariu: Gérard Kikoïne

Elena Undone - Elena Undone (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 844 | Erotice
09
Iun
WEBRip 720pDescriere Film: Potecile lui Elena Winters ( Necar Zadegan ), mama și soția pastorului, și ale lui Peyton Lombard ( Traci Dinwiddie ), un cunoscut scriitor lesbian, se întâlnesc la întâmplare. Instantaneu, se simt atrași unul față de celălalt și în cele din urmă se îndrăgostesc.
Filmul se deschide în două locuri - urmărindu-i pe cei doi protagoniști - mai întâi, în cadrul unei biserici, unde fiul Elenei, Nash, refuză să susțină un protest anti-homosexual și apoi în cadrul unei slujbe de pomenire pentru mama lui Peyton.
Elena și soțul ei Barry ( Gary Weeks ) încearcă să conceapă, dar devine clar că eforturile lor nu au avut succes atunci când Barry o mustră pe Elena după ce a început menstruația. Peyton începe să curățe lucrurile mamei sale, având flashback-uri ale mamei ei cu probleme emoționale în timp ce lucrează. Peyton găsește o casetă intitulată „Women's Glory Project” cu lucrurile ei și devine obsedată de ea de ceva timp.
Regizor: Nicole Conn
Scenariu: Nicole Conn

Ceremonia - La Cérémonie (1995)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 599 | Romantice
09
Iun
BluRay 720pDescriere Film: La Cérémonie spune povestea unei tinere, Sophie Bonhomme ( Sandrine Bonnaire ), care este angajată ca femeie de serviciu de familia Lelièvre. Lelièvre locuiesc într-un conac izolat din Bretania . Familia este formată din patru membri: Catherine ( Jacqueline Bisset) și Georges, părinții, care nu au copii împreună, ci câte unul din căsătoriile anterioare. Gilles este fiul Catherinei și al fostului ei soț. Este un adolescent singuratic care iubește lectura și are o pasiune pentru arte în general. Melinda este fiica lui Georges și a soției răposatei sale. Studiază la o universitate și își petrece weekend-urile doar acasă, unde îl invită pe iubitul ei Jérémie.
Regizor: Claude Chabrol
Scenariu: Ruth Rendell, Claude Chabrol

Paradisuri artificiale - Artificial Paradises (2012)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 172 | Dragoste
09
Iun
BluRay 720pDescriere Film: Erika (Nathalia Dill) este un DJ de succes și prietenă cu Lara (Livia de Bueno). În timpul unui festival la care lucra Erika, l-au cunoscut pe Nando (Luca Bianchi) și, împreună, trăiesc un moment intens. Cu toate acestea, la scurt timp după ce trio-ul s-a despărțit. La câțiva ani după ce Erika și Nando se reîntâlnesc la Amsterdam, unde se îndrăgostesc. Dar Erika își amintește adevăratul motiv pentru care s-au mutat la scurt timp după ce s-au cunoscut, cu ani înainte.
Regizor: Marcos Prado
Scenariu: Pablo Padilla,Cristiano Gualda,Marcos Prado

100 de şanse - 100 Girls (2000)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 677 | Romantice
09
Iun
WEBRip 720pDescriere Film: După ce a părăsit o petrecere într-un cămin pentru femei, Matthew ( Jonathan Tucker ) este prins într-un lift cu o femeie necunoscută și nevăzută când puterea se stinge. Matthew și această femeie necunoscută fac sex în întuneric. Când Matthew se trezește dimineața - încă în lift - se găsește singur cu o pereche de chiloți ai ei .
În misiunea de a-și găsi fecioara misterioasă găsind un sutien potrivit pentru chiloți, Matthew devine bărbatul de întreținere al „Virgin Vault”, un dormitor pentru femei. După ce eliberează șoareci, merge din cameră în cameră, punând capcane. El îi convinge pe femeile panicate să-și părăsească camerele și apoi începe să caute un meci. Când nu reușește, continuă să spargă lucruri (cum ar fi aerul condiționat ) într-un efort de a-și găsi femeia.
Regizor: Michael Davis
Scenariu: Michael Davis
« 1 2 3 4 ... 42 43 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.