L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1876 | Erotice
28
Ian
BluRay 720pDescriere Film:

La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză. De asemenea, în apartament se află tatăl său la pat, Alberto, a cărui asistentă medicală Fausta are grijă de nevoile sale medicale și sexuale. Dodo retras nu răspunde la comportamentul ei provocator și este respins de sexualitatea rampantă a tatălui său. O parte din necazurile sale este că era prea aproape de mama sa, acum moartă, care nu numai că trebuia să satisfacă nevoile soțului ei, ci și că trebuia să-l împartă cu nenumărate alte femei. Dar principala sa problemă este că frumoasa și sexy soția sa, Silvia, care a intrat în viața sa liniștită și studioasă, a dispărut cu un alt bărbat.

Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Tinto Brass, Alberto Moravia

Totul despre Anna - All About Anna (2005)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 663 | Romantice
24
Ian
BluRay 720pDescriere Film: All About Anna spune povestea Annei ( Gry Bay ), o femeie singură care caută să mențină o viață sexuală activă, fără implicarea emoțională, după ce a fost părăsită de iubirea vieții ei, Johan (Mark Stevens). Ea are o relație cu Frank (Thomas Raft), dar refuză să-l lase să se mute cu ea. Când Johan apare din nou după cinci ani de absență, începe să se întrebe cât de mult își poate menține independența emoțională și dacă asta își dorește.
Regizor: Jessica Nilsson
Scenariu: Anya Aims,Loretta Fabiana

Die Marquise von Sade - Portretul Dorianei Gray (1976)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 612 | Adult
24
Ian
BluRay 720pDescriere Film:

Lady Doriana Gray, care îi bântuie castelul izolat, și sora ei geamănă care a fost înnebunită după ce a fost instituționalizată la o vârstă fragedă. În unitatea mentală, sora se află în grija doctorului Orloff. Cei doi împărtășesc o conexiune psihică și, împreună cu aspectul lor similar, aparent au o altă legătură comună.

Regizor: Jesús Franco
Scenariu: Jesús Franco

Original Sin - Păcat originar (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 560 | Romantice
24
Ian
BluRay 720pDescriere Film:

O femeie, împreună cu iubitul ei, plănuiește să-și învârtească un bărbat bogat căsătorindu-l, câștigându-i încrederea și apoi fugind cu toți banii săi. Totul merge așa cum era planificat până când ea se îndrăgostește de el.Barbatul: Seducatorul Antonio Banderas in rolul Luis Vargas, un chipes om de afaceri cubanez. Pragmatic si bogat, are deja aproape tot ce si-ar putea dori. Singurul lucru care ii lipseste? O sotie.

Regizor: Michael Cristofer
Scenariu: Cornell Woolrich, Michael Cristofer
WEBRip 720pDescriere Film: O femeie în vârstă de 24 de ani, căsătorită fericită, care are o dorință inexplicabilă, destul de neliniștită, de a-și trăi în cele din urmă viața intens, îi redistribuie escapadelor extraconjugale soțului ei intenționând să le condimenteze căsnicia.
Diana ( Claudia Koll ) este o soție romană fericită căsătorită cu simpaticul Paolo (Paolo Lanza), dar este dornică să joace jocuri benigne de seducție cu alți bărbați, rezistând în același timp la progresele proprietarului elegant al magazinului de lenjerie Silvio (Renzo Rinaldi) și își povestește aventurile.
Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Tinto Brass

Monamour (2006)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 693 | Dragoste
24
Ian
BluRay 720pDescriere Film:

Marta este o tânără gospodină nimfomană , căsătorită cu Dario, un editor de carte de succes. Deși încă își iubește soțul, Marta nu a reușit să obțină satisfacție sexuală de luni de zile datorită vieții lor amoroase plictisitoare și previzibile.

Regizor: Tinto Brass
Scenariu: Tinto Brass, Carla Cipriani

Wetlands - Feuchtgebiete (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 24 | Romantice
24
Ian
720p BluRayDescriere Film: Helen, în vârstă de 18 ani, folosește legume pentru masturbare și consideră că igiena corporală este supraevaluată în societatea noastră. Ea îi provoacă pe alții spunând și făcând lucruri pe care majoritatea oamenilor nici nu ar îndrăzni să și le imagineze. Ea este aventuroasă din punct de vedere sexual și vizitează un bordel pentru a experimenta starea cu o altă femeie.
Regizor: David Wnendt
Scenariu: Claus Falkenberg,David Wnendt,Sabine Pochhammer

Vita & Virginia (2018)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 566 | Romantice
24
Ian
BluRay 720pDescriere Film: Este povestea adevărată fascinantă despre povestea de dragoste dintre autoarea populară Vita Sackville-West și icoana literară Virginia Woolf.
Regizor: Butonul Chanya
Scenariu: Eileen Atkins,Virginia Woolf,Vita Sackville-West

Under Her Control (2022)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 29 | Romantice
24
Ian
720p WEBRipDescriere Film: Sofía, care lucrează pentru o companie multinațională, rămâne însărcinată . Disperată după urmași, șefa Sofiei, Beatriz, îi oferă un chilipir care implică copilul (care urmează să fie dat în adopție ) în schimbul unei promovări la locul de muncă . În loc să -și întrerupă sarcina , Sofía acceptă oferta.
Regizor: Fran Torres
Scenariu: Laura Sarmiento Pallarés

Tell It to the Bees (2018)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 747 | Romantice
24
Ian
BluRay 720pDescriere Film: În anii 1950, un mic oraș din Marea Britanie, un medic dezvoltă o relație intimă cu mama tânărului ei pacient. O mamă singură, Lydia (Holliday Grainger), care este abandonată de soțul ei, îl întâlnește pe doctorul Jean Markham (Anna Paquin) din micul sat, care s-a întors recent în orașul natal, când fiul Lydiei, Charlie, este luat sub supraveghere după ce a fost agresat la școală. Când Lydia și Charlie nu sunt cazați din cauza câștigurilor Lydiei din munca ei nu sunt suficiente pentru a plăti chiria, Jean îi invită să rămână în casa ei și ea și Lydia dezvoltă curând o prietenie și poate ceva mai mult.
Regizor: Annabel Jankel
Scenariu: Henrietta Ashworth,Jessica Ashworth,Fiona Shaw
« 1 2 3 4 ... 43 44 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.