Simple Passion (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 240 | Dragoste
08
Aug
720p BluRayDescriere Film: Un bărbat și o femeie sunt amanți întâmplător timp de câteva luni. El este mai tânăr decât ea, căsătorit, rus, oficial diplomat staționat la Paris. Este o frumoasă profesoară și cercetătoare, cu picioarele bine pe pământ. Filmul urmărește evoluția iubirii lor, de la început până la sfârșit.
Regizor: Danielle Arbid
Scenariu: Danielle Arbid,Annie Ernaux

Vergel (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 61 | Dragoste
31
Iul
DVDRip 264pDescriere Film: Un doliu brusc aduce o femeie la limita nebuniei. Procedurile funerare, căldura și un vecin care vine să ude plantele, se reunesc într-o călătorie emoțională în care este imposibil să distingem realul de ireal.
Regizor: Kris Niklison
Scenariu: Kris Niklison

Restless - Levottomat (2000)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 55 | Romantice
31
Iul
Dvdrip 264pDescriere Film: Filmul este despre Ari ( Mikko Nousiainen ), un medic de ambulanță în vârstă de 27 de ani, cu o mamă bolnavă în stadiu terminal. Viața de o noapte este principala lui distracție.
Regizor: Aku Louhimies
Scenariu: Aleksi Bardy,Aku Louhimies,Albert Camus

Invisible Life - A Vida Invisível (2019)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 60 | Dragoste
28
Iul
BluRay 720pDescriere Film: Menținute deoparte de o minciună teribilă și de o societate conservatoare, două surori născute la Rio de Janeiro își fac drum prin viață, fiecare crezând că cealaltă își trăiește visele la jumătate de lume distanță.
Regizor: Karim Aïnouz
Scenariu: Murilo Hauser,Inés Bortagaray,Karim Aïnouz

9½ Weeks - 9 săptămâni şi jumătate (1986)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 658 | Romantice
24
Iul
BluRay 720pDescriere Film:

 O femeie se implică într-un bărbat pe care abia îl cunoaște. Complicațiile se dezvoltă în timpul escapadelor lor sexuale.Elizabeth îl vede mai întâi pe John în New York la un magazin alimentar chinezesc, iar mai târziu la un târg de stradă unde decide să nu cumpere o eșarfă scumpă. John îi câștigă inima când în cele din urmă produce acea eșarfă. Încep să se întâlnească, iar Elizabeth este din ce în ce mai supusă particularităților comportamentale ale lui John; o leagă la ochi pe Elizabeth, care la început este reticentă în a se conforma cerințelor sale sexuale, dar în cele din urmă se predă lor.

Regizor: Adrian Lyne
Scenariu: Elizabeth McNeill, Patricia Louisianna Knop

Mal de pierres - From the Land of the Moon (2016)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 748 | Romantice
24
Iul
BluRay 720pDescriere Film: La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, o femeie încheie o căsătorie de conveniență cu un bărbat care a arătat bunăvoință față de familia ei în timpul războiului. Bolnavioasă de pietre la rinichi, ea călătorește la o clinică elegantă pentru tratament și se îndrăgostește de un veteran pe care îl întâlnește acolo. După ce s-au despărțit, ea se gândește dacă să-și construiască o familie cu bărbatul care o iubește sau să reaprindă legătura pierdută cu bărbatul pe care l-a iubit în timp ce este departe de casă.
Regizor: Nicole Garcia
Scenariu: Milena Agus,Natalie Carter,Jacques Fieschi

Filmul Salmonberries (1991)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 983 | Dragoste
17
Iul
WEBRi 264pDescriere Film: Salmonberries este un film dramatic german din 1991,regizat de Percy Adlon și scris de Adlon și de fiul său Felix Adlon. O femeie care a crescut într-un orășel din Alaska merge la biblioteca publică pentru a încerca să afle cine erau părinții ei. A fost adusă în oraș ca un copil într-o cutie de carton cu „Kotzebue” pe ea, care este numele orașului și, de asemenea, numele familiei care a fondat orașul. În cele din urmă, ea se împrietenește cu bibliotecara, un imigrant din Germania de Est care și-a pierdut soțul în timp ce scăpa din spatele Cortinei de Fier. Se ajută reciproc să încerce să găsească încheierea evenimentelor din trecutul lor.Relația lor ambiguă pare a fi la marginea iubirii lesbiene .
Regizor: Percy Adlon
Scenariu: Percy Adlon, Felix O. Adlon

In Corpore (2020)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 189 | Dragoste
17
Iul
WEBRip 720pDescriere Film: O explorare a relațiilor contemporane prezentată prin intermediul a patru povești antologice plasate în Melbourne, Berlin, Malta și New York. În Corpore abordează consecințele iubirii, sexului și trădării.
Regizor: Sarah Jayne,Ivan Malekin
Scenariu: Ivan Malekin,Sarah Jayne
BluRay 1080pDescriere Film: Benoît Landrieux, fiul inactiv și depravat al unui industrial bogat, are două întâlniri întâmplătoare în aceeași zi, care îi vor schimba viața pentru totdeauna: Jean-Pierre, un tânăr tânăr care încearcă să-i fure mașina, și Isabelle, în vârstă de 20 de ani, pe care el salvează de la violarea tatălui ei vitreg.
Benoît este un laș și un voyeur, care își dă loviturile din privirea celorlalte cupluri. El îi cagolește pe cei doi noi tovarăși pentru a încerca ceea ce nu a îndrăznit niciodată să facă: jefui seiful din fabrica tatălui său, seduce mama vitregă să o șantajeze pentru bani și, în cele din urmă, merge până la a comite crimă. Astfel începe o plimbare sălbatică care îi duce până la marginea nebuniei.
Regizor: Claude Mulot (as Frédéric Lansac)
Scenariu: Claude Mulot (as Frédéric Lansac)

Concussion - Comoție (2013)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizari: 1151 | Romantice
17
Iul
BluRay 720pDescriere Film:

Abby Ableman este un flipper de apartamente și designer de interior în vârstă de 42 de ani, cu o viață și obligații domestice de rutină. Într-o după-amiază, fiul lui Abby, Jake, o lovește accidental în cap cu o minge de baseball și este dusă de urgență la urgență de soția ei, Kate, un avocat divorț. După ce a fost diagnosticat cu o comotie cerebrală, Abby își petrece următoarele zile în uimire și începe să-și regândească viața. Kate adoarme pe Abby în timp ce încearcă să facă sex.

Regizor: Stacie Passon
Scenariu: Stacie Passon
« 1 2 3 4 ... 48 49 »

Cele mai apreciate filme PE SITE

L'uomo che guarda - The Voyeur - Voyeuristul (1994), Voyeuristul (1994) La Roma, Dodo este un lector universitar care ia cursul de literatură franceză.

Sliver - Sliver (1993), Sliver (1993) Carly Norris ( Sharon Stone ), editor de cărți și divorțată la mijlocul anilor '30, se mută în clădirea exclusivă din New York City "113".

The Mother - Mama (2003), The Mother (2003) Ea are peste 60 de ani, el are 30 de ani (și este căsătorit, cu un copil autist). Ea este o matronă cu față dulce, el este bărbos și musculos.

Private Teacher - Profesor privat (1983), Private Teacher (1983) Diane este îngrijorată de faptul că nepotul ei Jimmy petrece prea mult timp izolat de restul lumii în camera sa, deși este în secret un voyeur compulsiv.

Body of Evidence - Prețul trupului (1992), Body of Evidence (1992) Un bărbat mai în vârstă, Andrew Marsh, vizionează o casetă pornografică de casă.