The Stars at Noon - Stars at Noon (2022)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 59 | Romantice
12
Noi
WEBRip 720p

Titlu Filmului The Stars at Noon - Stars at Noon (2022)

Într-o zi, Trish îi cere unui britanic pe nume Daniel să facă sex într-un hotel rezervat străinilor bogați. Daniel se prezintă ca fiind un consultant în domeniul petrochimiei, dar Trish presupune că acesta este de fapt un agent de informații. Fac sex pasional și tandru, iar Trish îl urmărește a doua zi. Ea îl observă întâlnindu-se cu un bărbat pe care îl identifică drept un ofițer de poliție din Costa Rica. Când este interogat în legătură cu întâlnirea, Daniel este surprins să afle adevărata identitate a bărbatului, realizând în cele din urmă intențiile ostile ale acestuia după ce ofițerul îi urmărește pe cei doi printr-o piață.
Trish îl lasă pe Daniel să se ascundă în casa de oaspeți. Ofițerul costarican îi găsește rapid, dar nu este dispus să-l atace pe Daniel într-o clădire protejată de un oficial guvernamental. Trish și Daniel se îndrăgostesc. Punctul culminant al legăturii lor emoționale are loc într-un club de noapte părăsit, unde dansează romantic în timp ce el vorbește despre soția sa.
În cele din urmă, Trish este informată că guvernul nu o mai poate proteja; ea rămâne fără bani, iar Daniel este concediat de angajatorul său. Dându-și seama că vor fi uciși de costaricanii odată ce vor părăsi hotelul, cei doi fură o mașină și se îndreaptă spre o graniță. Pe drum, ei întâlnesc un bărbat despre care Trish își dă seama rapid că este un agent CIA. Bărbatul îi oferă lui Trish un pasaj sigur spre SUA în schimbul lui Daniel, dar Trish refuză. La graniță, agentul îi oferă aceeași ofertă și o întreabă cum vor trece granița fără pașaportul lui Trish. Devine clar că agentul și costaricanul sunt în complicitate cu guvernul autoritar, în timp ce Daniel încearcă într-un fel să îl destabilizeze.
Trish și Daniel vând mașina contrabandiștilor în schimbul unei plimbări cu barca peste graniță. La sfârșitul călătoriei, contrabandiștii sunt împușcați mortal de soldați nevăzuți, iar Daniel este rănit. Ei ajung într-o biserică abandonată și adorm. Când se trezesc, agentul și costaricanul, împreună cu trupe înarmate, i-au înconjurat. Daniel o convinge pe Trish să îl abandoneze, iar soldații îl iau cu ei. Un ofițer de poliție nicaraguan și fost client al lui Trish îi returnează pașaportul, permițându-i să zboare legal spre casă. Agentul o plătește și pleacă. Trish stă singură în alt hotel.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul The Stars at Noon - Stars at Noon (2022) la o calitate bună

avatar