Profesoara de pian - La pianiste - The Piano Teacher (2001)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 584 | Dragoste
24
Oct
BluRay 720p

Titlu Filmului Profesoara de pian - La pianiste - The Piano Teacher (2001)

Erika Kohut este profesor de pian de vârstă mijlocie la un conservator de muzică din Viena , care locuiește într-un apartament cu mama ei în vârstă dominatoare. Tatăl ei târziu fusese rezident de multă vreme într-un azil psihiatric. În ciuda fațadei distante și sigure a Erikei, ea este o femeie a cărei represiune sexuală și singurătate se manifestă în parafilia ei , inclusiv voyeurismul , fetișurile sadomasohiste și auto-mutilarea .
La un recital găzduit de cuplul Blonskij, Erika îl întâlnește pe Walter Klemmer, un tânăr aspirant la inginer care cântă și el la pian și care își exprimă admirația față de talentul său pentru muzica clasică. Cei doi împărtășesc o apreciere pentru compozitorii Robert Schumann și Franz Schubert , iar el încearcă să se adreseze conservatorului pentru a fi elevul ei. Audiția sa îi impresionează pe ceilalți profesori, dar Erika, deși vizibil emoționată de jocul său, votează împotriva sa; ea citează interpretarea sa divergentă a lui Andantino a lui Schubert, și îi pune la îndoială motivațiile. În ciuda acestui fapt, Walter este admis ca elev al Erikei. Între timp, o altă elevă, Anna Schober, se luptă cu anxietatea în timp ce este împinsă de propria sa mamă ambițioasă. Cu toate acestea, atunci când Erika îi asistă pe Anna și Walter la socializare, ea alunecă într-o cameră de haine goală și sparge sticla, ascunzând cioburile în unul dintre buzunarele hainei Anna. Aceasta îi taie mâna dreaptă Annei, împiedicând-o să cânte la următorul concert jubiliar.
Walter o urmărește pe Erika într-o toaletă imediat după ce a rănit-o în secret pe Anna. Walter o sărută cu pasiune pe Erika, iar ea îi răspunde umilindu-l și frustrându-l în mod repetat. Ea continuă să-i dea o mână înainte de a-i face felație , dar se oprește brusc când el nu se supune ordinelor ei. Ea îi spune că îi va scrie o scrisoare cu privire la următoarea lor întâlnire. Mai târziu, la conservator, Erika simulează simpatie pentru mama Annei, Erika spunând că doar ea o poate înlocui pe Anna în viitorul concert școlar la o etapă atât de târzie.
Walter este din ce în ce mai insistent în dorința sa de a iniția o relație sexuală cu Erika, dar Erika este dispusă doar dacă îi va satisface fanteziile masochiste. Ea îi dă scrisoarea indicând actele la care va fi de acord, dar lista îl respinge. Ulterior, se confruntă cu el la un patinoar după antrenamentele sale de hochei pentru a-și cere scuze, după care cei doi încep să se angajeze în sex într-un dulap de curățenie; cu toate acestea, Erika nu poate și vomită după ce Walter ejaculează în gură. Mai târziu în acea noapte, Walter ajunge la apartamentul Erikei și o atacă în modul descris în scrisoarea ei. El o încuie pe mama ei în dormitorul ei înainte de a continua să o bată și să o violeze pe Erika.
A doua zi, Erika aduce un cuțit de bucătărie la concert, unde este programată să o înlocuiască pe Anna. Când Walter sosește, intră vesel, râzând împreună cu familia și o întâmpină flipant. Cu câteva momente înainte de a începe concertul, o Erika tulburată se înjunghie în umăr cu cuțitul de bucătărie și iese din sala de concert în stradă.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Profesoara de pian - La pianiste - The Piano Teacher (2001) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |