Închide-mi ochii - Close My Eyes (1991)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 137 | Romantice
20
Aug
WEBRip 720p

Titlu Filmului Închide-mi ochii - Close My Eyes (1991)

În 1985, studentul la urbanism Richard Gillespie își vizitează sora mai mare, Natalie, de care nu este foarte apropiat, de când au crescut separat. Natalie s-a despărțit recent cu iubitul ei și este nemulțumită de slujba ei. Este extrem de deprimată, iar încercările lui Richard de a ușura starea de spirit se încheie când Natalie îl trage într-o îmbrățișare neașteptat de pasională, sărutându-l pe buze. Își cere imediat scuze, făcând scuza că vrea doar să se îmbrățișeze pe cineva. Richard pare uluit, dar nu deranjat.
Trec șase ani, timp în care Richard obține succes în timp ce cariera lui Natalie stagnează; ea se căsătorește cu un puternic și bogat analist de acțiuni pe nume Sinclair Bryant. Când Richard o vizitează pe Natalie, este prezentat lui Sinclair și cei doi se înțeleg bine. La scurt timp după vizita lui Richard la casa ei, Natalie merge la apartamentul lui Richard. Încearcă să-și reziste atracția unul față de celălalt, dar în cele din urmă cedează dorințelor lor și fac sex. Se mai întâlnesc de câteva ori și în cele din urmă Sinclair începe să bănuiască că Natalie are o aventură. Îl întreabă pe Richard, crezând că Richard știe cine este iubitul Nataliei.
Ceva mai târziu, după ce a aflat că Sinclair și Natalie intenționează să se mute în America, Richard are o criză emoțională. Încearcă să se sinucidă cu somnifere, dar Natalie ajunge neașteptat la apartamentul său. Ea îl invită la petrecerea de plecare, cu condiția ca el să nu încerce să-și reînnoiască aventura. El participă cu colega sa Jessica, dar o abandonează pentru a o căuta pe Natalie. La găsirea ei, cei doi se luptă, apoi se întorc la adunare dezorientați. Sinclair apare și, rămânând calm, arată clar că știe ce s-a întâmplat.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Închide-mi ochii - Close My Eyes (1991) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |