Zilele mele de milă - My Days of Mercy (2017)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 105 | Romantice
21
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Zilele mele de milă - My Days of Mercy (2017)

Lucy Moro și sora ei mai mare Martha sunt protestatari împotriva pedepsei cu moartea, luptând pentru achitarea tatălui lor Simon, care se află pe coridorul morții pentru uciderea mamei lor în urmă cu opt ani. Surorile locuiesc în casa părinților lor într-un oraș mic din Ohio și călătoresc în diferite state într-o casă mobilă, împreună cu fratele lor mic, Ben, de 10 ani. La o demonstrație în fața unei închisori din Illinois, Lucy se întâlnește cu Mercy Bromage, un avocat al cărui tată este polițist. În ciuda tensiunilor politice dintre cele doua, Lucy și Mercy se apropie unul de celălalt. Încep să păstreze contactul prin telefon și prin Skype. În timpul unei excursii solo la o demonstrație în Missouri, Lucy și Mercy încep o poveste de dragoste.
Între timp, Martha este hotărâtă să-și elibereze tatăl (despre care încă crede că este nevinovat) și reușește să angajeze un avocat, care este capabil să obțină o ședere de patru luni de executare pentru a căuta lacune legale sau orice dovezi noi care să fie redeschise. cazul. Când ultimele apeluri legale ale lui Martha și Lucy sunt respinse și dovezile continuă să indice către Simon, o necăjită Lucy călătorește singură în Illinois pentru a vizita Mercy. Acolo, ea află că Mercy încă trăiește cu părinții și are și un iubit. Simțindu-se uzată și trădată, Lucy se desparte de Mercy. Indiferent, Mercy participă la execuția lui Simon cu surorile.
Șase luni mai târziu, Lucy lucrează ca chelneriță în California, când se lovește de Mercy. Mercy încearcă să reaprindă relația lor, dar Lucy o respinge, spunând „Nu cred că poți reveni în viața cuiva așa”. Indiferent, cei doi au stabilit incomod o dată pentru mai târziu.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Zilele mele de milă - My Days of Mercy (2017) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |