Color of Night - Culoarea nopţii (1994)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 209 | Dragoste
26
Iul
BluRay 720p

Titlu Filmului Color of Night - Culoarea nopţii (1994)

Dr. Bill Capa, psihiatru din New York , cade într-o depresie profundă după ce un pacient instabil moare prin sinucidere în fața lui, sărind de la fereastra biroului său. Vederea corpului sângeros îmbrăcat într-o rochie verde strălucitoare îl face pe Bill să sufere de orbire psihosomatică , eliminându-i capacitatea de a vedea culoarea roșie. Bill călătorește la Los Angeles pentru a sta cu un prieten, colegul terapeut Dr. Bob Moore, care îl invită să stea la o sesiune de terapie de grup . Cu toate acestea, Bob este ucis violent în birou și Bill este cufundat în misterul morții prietenului său.

Locotenentul Hector Martinez îi consideră pe toți din grupul de terapie al lui Moore, inclusiv pe Bill, ca suspecți ai crimei. Bill continuă să locuiască în casa lui Bob și începe o aventură cu Rose, o tânără frumoasă, dar misterioasă, care vine și pleacă. Bill ia grupul de terapie, care include: Clark, un afectat temperamental de TOC ; Sondra, un nimfoman și cleptoman ; Buck, un fost polițist suicid ; Casey, care pictează imagini sado-masochiste ; și Richie, un tânăr de 16 ani cu anxietate socială și antecedente de consum de droguri.

După ce Casey este găsit ucis violent, Bill devine ținta mai multor încercări asupra vieții sale. Descoperă că toți pacienții săi, cu excepția unuia, au fost implicați romantic cu Rose. În cele din urmă află că „Richie” este într-adevăr Rose, iar crimele au fost opera fratelui ei deranjat, Dale. Au avut odată un frate pe nume Richie, care a fost molestat de copilul său psihiatru împreună cu Dale.

După ce Richie s-a sinucis, Dale a abuzat-o pe Rose în rolul fratelui lor. Rose a început să reapară în timpul terapiei și, sub o altă personalitate numită „Bonnie”, a început relații cu ceilalți pacienți. Dale a continuat să-i omoare, temându-se că în curând o vor lega pe Rose de Richie.

Bill îi înfruntă și este copleșit de Dale, care este pe cale să-l omoare cu un pistol de unghii, dar este ucis de Rose. Profund traumatizată , ea încearcă apoi să se sinucidă. Bill este capabil să o oprească, rezervând povestea cu două încercări de sinucidere, una la început, care a dus la pierderea vederii culorii lui Bill, iar una la sfârșit, frustrată și care a dus la recâștigarea ei.

Filmul a fost nominalizat la Golden Globes, USA 1995, Dallas-Fort Worth Film Critics Association Awards 1995, Razzie Awards 1995 și la The Stinkers Bad Movie Awards 1994.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Color of Night - Culoarea nopţii (1994) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |