Fiara - La bête - The Beast (1975)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 208 | Dragoste
04
Dec
BluRay 720p

Titlu Filmului Fiara - La bête - The Beast (1975)

Omul de afaceri Philip Broadhurst moare și își lasă moșia fiicei sale, Lucy, cu condiția ca, în șase luni de la moartea lui, să se căsătorească cu Mathurin, fiul marchizului Pierre de l'Esperance, și să fie căsătorită cu cardinalul Joseph do Balo, fratele. a unchiului lui Pierre, infirmul Duc Rammaendelo de Balo, care împarte ferma lor, care se prăbușește, cu fiica lui Pierre, Clarisse, și cu servitorul lor Ifany.
Mathurin, care conduce afacerea familiei de creștere a cailor, este prost și deform și nu a fost niciodată botezat. Pierre cheamă preotul local în casă pentru botez, dar Pierre, promițându-i preotului reparații la biserica sa și un nou clopot, efectuează el însuși ritualul, astfel încât preotul să nu afle adevărul despre Mathurin.
Lucy și mătușa ei, Virginia, sunt conduse de șoferul lor către fermă, dar drumul lor este blocat de un copac căzut. Găsesc o cale de întoarcere către casă la o ușă din spate a casei, unde Lucy îl întreabă pe Rammaendelo despre zvonuri. Rammaendelo, care nu este în favoarea căsătoriei pentru că depinde de Mathurin pentru a avea grijă de el, îi arată o carte care descrie lupta frumoasei Romilda cu o fiară în pădurea locală de acum 200 de ani. Lucy dă peste mai multe desene care înfățișează bestialitatea și devine excitată sexual la gândul căsniciei ei iminente, chiar dacă nu l-a întâlnit niciodată pe Mathurin.
Pierre îl șantajează pe Rammaendelo să-l convingă pe fratele său să îndeplinească căsătoria spunându-i că are dovezi că Rammaendelo și-a otrăvit soția. Rammaendelo nu poate lua legătura cu cardinalul la telefon, așa că Pierre trimite o telegramă, asigurându-l că Mathurin a fost botezat și îndemnându-l să participe în această seară.
Toată lumea se adună la cină, iar manierele neplăcute ale lui Mathurin devin evidente. Lucy și mătușa ei încearcă să plece, dar sunt convinși să rămână. Toți cei care au băut prea mult vin, majoritatea adunării adorm în așteptarea cardinalului. Lucy se retrage în camera ei, se dezbracă, își îmbracă rochia de mireasă subțire și visează că este Romilda, cântând la clavecin . Văzând un miel rătăcit în pădure, ea îl urmărește și descoperă că a fost sfâșiat de o fiară păroasă și neagră.
Pierre îl aude pe Rammaendelo la telefon cu cardinalul încercând să-l descurajeze să îndeplinească căsătoria. Întrerupând supărat conversația, Pierre îi taie gâtul lui Rammaendelo cu un brici și smulge telefonul din perete. În secvența de vis comică care urmează, fiara cu o erecție mare vizibilăo urmărește pe Lucy prin pădure. Ea își pierde cea mai mare parte din haine în acest proces și ajunge să atârne de brațe de o creangă, iar fiara o linge și se masturbează. Lucy se trezește transpirată și se întreabă dacă a fost doar un vis. Ea merge în vârful picioarelor spre camera lui Mathurin, dar el doarme, îmbrăcat complet, pe patul lui. Lucy se întoarce în camera ei, se masturbează și visează că fiara copulează cu ea. Se trezește din nou și este convinsă că Mathurin trebuie să fi vizitat-o. Ea îi vizitează din nou camera, dar el încă doarme profund.
Lucy se întoarce la visul ei. Bestia continuă să se masturbeze și Lucy își freacă ejaculatul peste ea însăși. În cele din urmă, fiara moare de epuizare. Lucy se trezește și intră în camera lui Mathurin pentru a-l găsi mort pe podea. Ea aleargă goală prin casă țipând și toți aleargă în ajutorul ei. Virginia examinează corpul lui Mathurin și descoperă că o ghips pe brațul lui ascunde o gheară pentru o mână. Să-și scoată hainele dezvăluie atât faptul că este acoperit cu părul gros și negru, cât și că are o coadă, dezvăluind, de asemenea, că este un descendent al Romildei și al fiarei. Ei fug din casă îngroziți când Cardinalul sosește. Virginia o mângâie pe Lucy îngrozită în timp ce se îndepărtează cu viteza în mașină, iar Lucy visează că este din nou goală în pădure, de data aceasta îngropând fiara.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Fiara - La bête - The Beast (1975) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |