Analiza finală - Final Analysis (1992)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 324 | Dragoste
26
Aug
BluRay 720p

Titlu Filmului Analiza finală - Final Analysis (1992)

În San Francisco , psihiatrul freudian Isaac Barr o tratează pe Diana Baylor, o femeie cu tulburare obsesiv-compulsivă care suferă de amintiri înfricoșătoare și îngrozitoare din copilărie, care includ imagini cu tatăl ei beat și moartea acestuia într-un incendiu pentru care nu a fost învinuit. Isaac devine îngrijorat de obiceiul obsesiv-compulsiv al Dianei de a verifica o armă de mână pe care i-a dat-o sora ei. Diana îi propune lui Isaac să se întâlnească cu sora ei, Heather Evans, care știe lucruri despre părinții lor care ar putea să lumineze nevrozele ei. Heather îi spune că Diana a fost agresată sexualde tatăl lor și neagă să-i dea arma. Îi dezvăluie că este căsătorită nefericit cu un gangster, Jimmy Evans, pe care îi este frică să-l lase sub amenințarea cu represalii. Isaac mărturisește că o găsește irezistibilă, iar cei doi fac sex. Ulterior, Heather dezvăluie că mama ei și Diana au plecat după ce tatăl lor a violat-o pe Diana. Ulterior, tatăl lor a murit într-un incendiu, pe care polițiștii l-au suspectat că ar fi putut începe Diana. Heather și-a apărat sora, care de atunci i-a blocat calvarul din memorie.
În timpul unei cine publice cu Jimmy, Heather induce un episod de „ intoxicație patologică ” prin consumul de vin și ulterior este dusă la spital. După ce și-a revenit în camera de urgență , ea se furișează cu Isaac într-un far abandonat lângă Podul Golden Gate . În timp ce urcă scările către un balcon, își lasă din greșeală poșeta și dă drumul unui mâner metalic cu gantere, pe care susține că îl păstrează pentru protecție.
Hotărât să o ajute pe Heather să-și părăsească soțul, Isaac îi cere prietenului său, avocatul apărării Mike O'Brien, să investigheze activitățile ilegale ale lui Jimmy. Mike îl informează pe Isaac că Jimmy este cercetat federal pentru o multitudine de infracțiuni financiare. Îl avertizează pe Isaac să stea departe de soția gangsterului, dar îndrăgostitul Isaac o urmărește pe ea și pe Jimmy la un restaurant. Susținând că se simte bolnavă, Heather părăsește restaurantul devreme și primește o plimbare acasă de la Isaac. Mai târziu în acea noapte, ea bea medicamente pentru tuse, ceea ce aduce un alt episod de intoxicație patologică. În timp ce Jimmy forțează un sărut asupra ei, ea apucă una din ganterele sale metalice și o folosește pentru a-l bate în cap. Cade într-o cadă plină și se îneacă .
Heather este arestată și reținută sub suspiciunea morții lui Jimmy. Isaac îl angajează pe Mike să o reprezinte și solicită ajutorul unui expert în intoxicația patologică. Expertul depune mărturie în fața instanței că mai mulți dintre pacienții săi și-au făcut rău pe ei înșiși sau pe alții în pragul intoxicației patologice. Datorită mărturiei și absenței unei arme de crimă, Heather nu este găsită responsabilă pentru crima lui Jimmy, din cauza nebuniei temporare. Cu toate acestea, ea este condamnată la internare într-o unitate psihiatrică, unde va fi eliberată în patru până la șase săptămâni, în așteptarea evaluării. Isaac servește ca șef de psihiatrie la Overland și îi asigură lui Heather că va fi eliberată cât mai curând posibil.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Analiza finală - Final Analysis (1992) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |