Killing Me Softly - Ucide-mă cu tandreţe (2002)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 61 | Romantice
16
Feb
BluRay 720p

Titlu Filmului Killing Me Softly - Ucide-mă cu tandreţe (2002)

Alice este o tânără americană care locuiește în Londra și crede că este fericită într-un loc de muncă sigur și într-o relație cu iubitul ei. După o întâlnire întâmplătoare cu un străin misterios, ea îl caută, luând un taxi cu el la casa lui și având relații sexuale pasionale. Se întoarce acasă la iubitul ei și încearcă fără succes să scoată în evidență aceleași sentimente pe care le-a avut cu bărbatul ciudat.

A doua zi o caută din nou pe străin, descoperind că numele lui este Adam - un alpinist care este considerat un erou după ce a salvat șase oameni într-un eveniment tragic care a ucis mai mulți alții, inclusiv femeia pe care o iubea. Alice își părăsește iubitul și începe o relație cu Adam, deși prietena ei arată rezerve cu privire la faptul că Alice se află într-o relație atât de bruscă. Când Alice este asaltată pe stradă, Adam îl bate grozav pe hoț și apoi îi cere lui Alice să se căsătorească cu el, o propunere pe care o acceptă fericit. Pentru luna de miere, o duce într-o cabană retrasă.

Tinerii căsătoriți se instalează în noua lor viață, dar Alice este tulburată de o serie de scrisori și telefoane misterioase și începe să se întrebe despre trecutul misterios al soțului ei. Un reporter care a făcut o poveste despre Adam îi trimite o copie a unei scrisori de la o femeie susținând că Adam a violat-o. Alice o intervievează, dându-se drept jurnalist. Deranjată de faptul că abia îl cunoaște pe noul ei soț, începe să treacă prin apartamentul lor, devenind și mai alarmată când caută un dulap încuiat și găsește o cutie de scrisori vechi de la o fostă iubită, Adele, care insistă pe ea și pe Adam pune capăt aventurii lor. Adam începe să o întrebe pe Alice mai multe despre activitățile ei, inclusiv de unde a obținut un colier pe care l-a primit de la sora lui, Deborah.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Killing Me Softly - Ucide-mă cu tandreţe (2002) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |