Amintiri readuse la viaţă - Birth (2004)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 170 | Dragoste
31
Iul
WEBRip 720p

Titlu Filmului Amintiri readuse la viaţă - Birth (2004)

Sean și Anna sunt un cuplu căsătorit care locuiește în New York . În timp ce scenele din Central Park sunt afișate pe ecran, Sean este auzit prelegând unui public nevăzut, explicându-i că nu crede în reîncarnare. După prelegere, el face jogging, se prăbușește și moare. Zece ani mai târziu, Anna a acceptat o cerere de căsătorie a iubitului ei, Joseph ( Danny Huston ).
Când Clifford, fratele lui Sean, ajunge la petrecerea de logodnă a Anei, soția sa Clara se scuză, spunând că a uitat să împacheteze cadoul Anei. În schimb, ea cumpără un înlocuitor după ce a îngropat în grabă cadoul original, în timp ce un tânăr băiat se uită în secret.
La o petrecere pentru mama Annei, băiatul, care a urmat-o pe Clara, susține că este soțul decedat al Anei, Sean, și o avertizează să nu se căsătorească cu Joseph. La început, Anna respinge cererea băiatului. Când Anna primește o scrisoare de la el a doua zi în care o avertizează să nu se căsătorească cu Joseph, își dă seama că băiatul crede cu adevărat că este soțul ei reîncarnat.
În noaptea aceea, Anna și Joseph discută despre scrisoare. De vreme ce paznicul clădirii pare să-l cunoască pe băiat și că îl cheamă Sean, Joseph sună pentru a obține mai multe informații. Când Sean răspunde la telefon, Joseph se repede jos pentru a-l confrunta. Îl duce la tatăl lui Sean și cei trei îi ordonă lui Sean să o lase în pace pe Anna. Sean refuză să-și retragă povestea și Anna îl privește pe Sean prăbușindu-se în brațele tatălui său.
Sean lasă un mesaj pe robotul telefonic al Anei, pe care mama ei îl ascultă. În acea zi, la prânz, mama Annei menționează că Sean vrea să o cunoască pe Anna în parc și că va ști unde se află. Anna se grăbește spre Central Park și o găsește pe Sean așteptând în locul în care soțul ei a murit. El se oferă să se supună întrebărilor.
Cumnatul Anei, Bob, medic, vorbește cu Sean, înregistrându-și răspunsurile pe bandă. Sean răspunde la toate întrebările, oferind chiar detalii intime despre viața sexuală a lui Anna și Sean. Sean este adus la Anna de mama sa și el este capabil să identifice părți ale apartamentului. Toată lumea, cu excepția Anna, rămâne îndoielnică. Familia Anna devine îngrijorată, în special sora ei Laura, care o tratează pe Sean cu dispreț.
Când Anna ratează o întâlnire cu logodnicul ei pentru a petrece timp cu Sean, Joseph începe să se simtă îngrijorat, nu doar de băiat, ci și de comportamentul ciudat al Annei. Gelozia lui se face evidentă când îl atacă fizic pe Sean. Când Sean se termină, Anna îl urmărește și Sean o sărută pe buze.
Anna pare convinsă de povestea băiatului și îi cere pe Clara și Clifford să-l întâlnească. Clara îl întâlnește pe Sean la ușă și îi cere să o viziteze mai târziu. Când vizitează, îi aduce lui Sean un rucsac plin cu scrisorile de dragoste ale Anei. Acest pachet era cadoul rău de logodnă al Clarei, pe care băiatul îl dezgropase în secret și citise noaptea petrecerii. Aflăm că Clara fusese iubita lui Sean înainte de moartea sa și că el i-a dat scrisorile nedeschise ca dovadă a dragostei sale. Clara fusese geloasă că Sean nu o va părăsi pe Anna, dar în ultimul moment și-a abandonat planul de a-i da scrisorile Anei. Când Clara îi arată lui Sean că, dacă ar fi într-adevăr o reîncarnare, ar fi venit la ea mai întâi, Sean va ieși confuz.
Când Anna îl găsește pe Sean, ea le sugerează să fugă și să se căsătorească când acesta este major. El îi spune Anei că, din moment ce o iubește, nu poate fi Sean reîncarnat.
Anna își cere scuze lui Joseph și sunt căsătoriți pe plajă. Sean scrie o scrisoare lungă cerându-i scuze Anna, întrebându-se de ce a avut iluzia de a fi soțul ei. Anna intră în mare cu angoasă după ceremonie. Iosif o trage treptat înapoi la țărm și îi șoptește la ureche.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Amintiri readuse la viaţă - Birth (2004) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |