Bloomington (2010)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 528 | Dragoste
27
Mar
DVDRip 720p

Titlu Filmului Bloomington (2010)

Jackie Kirk, o fostă copilă actriță, atrage privirea unei profame infame, predatoare de lesbiene, pe nume Catherine Stark ( McAtee), când Jackie urmează facultatea din Bloomington, Indiana. Jackie încearcă să se potrivească cu colegii ei, care sunt înspăimântați de experiența ei de actorie. După întâlnirea la un mixer din campus, Catherine și Jackie încep o aventură secretă și scandaloasă care îl îndepărtează pe Jackie de viața socială a colegiului. Catherine și Jackie se apropie în timp ce se ajută reciproc să descopere mai multe despre ei înșiși, când dintr-o dată Jackie are șansa de a reveni la actorie. Catherine devine incomodă cu situația lor, văzând cum se pare că nu se poate rezolva niciodată, Jackie trebuind să o viziteze în mod constant pe Catherine sub masca faptului că este doar o „prietenă”, deoarece ar fi periculos pentru amândoi, pentru că, în cazul în care romantismul lor ar fi avut vreodată afară.
Catherine încearcă să se distanțeze de Jackie încercând să declare că nu au avut niciodată o relație formală și că Jackie nu merită în ochii lui Catherine, în timp ce Jackie susține că Catherine merită. Jackie, în contradicție cu prietenii ei, se luptă cu Sandy (Erika Heidewald), gelos că Jackie se întrece pentru o bursă de care nu are nevoie și furios că relația lui Jackie cu un profesor înseamnă că primește un tratament preferențial. Jackie îi dă o palmă lui Sandy, care o lovește cu pumnul în față. A doua zi Jackie apare la pragul Catherinei cu un ochi negru. Catherine vede paparazzi făcând poze și îl târăște repede pe Jackie în casă. În timp ce Catherine are grijă de Jackie, ea observă că Catherine poartă o rochie. Când este întrebată despre asta, ea dezvăluie că participă la o petrecere, Jackie întreabă dacă merge singură, Catherine spune nu, dar nu își va dezvălui data și nu o va lăsa pe Jackie să-și înlocuiască data, susținând că ar fi doar atenția înfometată; Jackie o jigneste pe Catherine insultând-o pentru că nu a fost finanțată prin propriile mijloace.
Jackie rămâne pe canapea la casa lui Catherine când Catherine se întoarce de la petrecere, acționând pasiv-agresiv față de Jackie, își aduce întâlnirea, un bărbat mai aproape de vârsta ei, în camera ei, determinându-l pe Jackie să plece. Jackie merge la o petrecere și stă cu prietenii și flirtează cu un prieten de sex masculin, Zach (Ray Zupp). După ce a plecat în LA pentru a filma versiunea cinematografică a vechiului spectacol al lui Jackie, Catherine își pierde slujba din cauza relației sale cu Jackie fiind parțial expusă.
Luni mai târziu, Jackie și Catherine sunt arătați dormind împreună pentru ultima oară. Spunându-și la revedere ca un sfârșit formal al romantismului lor, Jackie pleacă a doua zi pentru noul ei rol în California.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Bloomington (2010) la o calitate bună

avatar