My Mother - Ma mère - Mama mea (2004)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 440 | Dragoste
14
Noi
BluRay 720p

Titlu Filmului My Mother - Ma mère - Mama mea (2004)

Când tatăl său moare, un tânăr este introdus de mama sa atractivă, amorală, într-o lume a hedonismului și a depravării.

Povestea se învârte în jurul cuviosului tânăr Pierre ( Louis Garrel ) care tocmai a părăsit un internat catolic pentru a locui cu părinții săi bogați la vila lor de pe insula Gran Canaria. Tatăl lui Pierre (Philipe Duclos) moare, lăsându-l pe mama sa Hélène ( Isabelle Huppert ) să aibă grijă de el. În timp ce se afla într-un restaurant, mama lui îi dezvăluie că i-a fost necredincioasă soțului ei de multe ori cu cunoștințele sale și nu simte rușine cu privire la asta. Apoi insistă ca fiul ei să-i accepte căile promiscuoase. Curând după aceasta, Pierre găsește un dulap plin de pornografia tatălui său. Reacția lui este să se masturbeze cu furie și apoi să urineze pe paginile revistei.

Hélène își încurajează partenerul sexual dezinhibat Réa ( Joana Preiss ) să întrețină relații sexuale cu Pierre. O face în public la Yumbo Centrum din Gran Canaria, un complex popular de cumpărături și viață de noapte. Hélène se uită la dor în timp ce cuplul parțial îmbrăcat copulează cu trecători care nu ridică obiecții.

Ulterior, Hélène își include fiul într-o orgie cu prietenii ei, inclusiv Hansi ( Emma de Caunes ). După orgie, Hélène decide că trebuie să-și lase fiul pentru a călători. În timp ce își ia rămas bun de la Pierre, ea implică faptul că s-a întâmplat ceva tabu între ei și că trebuie să plece pentru a împiedica să se repete.

La plecarea lui Hélène, Hansi intră în viața lui Pierre ca prieten. Recunoaște că s-a împrietenit cu Pierre la încurajarea lui Hélène, dar neagă că ar primi o taxă de la ea. Prietenia lor înflorește într-o romantică tandră și amândoi se îndrăgostesc. În timpul relației lor, Hansi dezvăluie că a participat la sex sado-masochist de multe ori ca dominatoare cu prietenul ei Loulou (Jean-Baptiste Montagut) ca masochist dispus. Ea adaugă că Hélène a aranjat aceste întâlniri ca expoziții sexuale pentru turiști.

Hélène se întoarce acasă cu Réa. La sosire, își găsește fiul și Hansi socializând la un bar lângă vilă. Hélène și Pierre se salută și discută în timp ce se privesc în ochii celuilalt, cu Hansi privind cu gelozie. Hélène îl invită pe fiul ei să se culce cu ea. El este de acord.

Filmul a fost nominalizat la European Film Awards 2004 și la Gijón International Film Festival 2004.

  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul My Mother - Ma mère - Mama mea (2004) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |