Lectii private - Private Lessons (1981)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 197 | Erotice
06
Mar
BluRay 720p

Titlu Filmului Lectii private - Private Lessons (1981)

Philip "Philly" Fillmore ( Eric Brown ) este un elev de liceu de 15 ani și fiul unui om de afaceri bogat din Albuquerque , care a părăsit orașul într-o călătorie prelungită în timpul vacanței de vară, lăsându-l pe tânăr în grija trecătoare a Nicole Mallow ( Sylvia Kristel ), o menajeră franceză sexy , și Lester Lewis ( Howard Hesseman ), șoferul familiei.
Philly se îndrăgostește de Nicole. Când îl vede pe el căutând în camera ei, îi spune să închidă ușa. Spre șocul total al lui Philly, ea înseamnă pentru el să-și închidă ușa din interior și apoi să o privească cum se dezbracă. Cu toate acestea, este prea mult pentru el când o Nicole topless îi cere să-i atingă sânii. Când el obiectează, ea se dă înapoi și în schimb își scoate chiloții. Philly se panică și pleacă.
Mai târziu, el este surprins să o găsească în cada din tatăl său. Încă o dată spre uimirea sa, ea îi cere să i se alăture. La început, el obiectează, dar în schimb ea continuă să-l vorbească până când el cedează în cele din urmă. Cu toate acestea, el decide să poarte treninguri de înot. Odată ajunsă în cadă, ea îi linge și îl sărută din spate. Când încearcă să-și scoată trunchiurile de înot din spate, el insistă să stingă mai întâi luminile. Dar, odată ce ea își întinde mâna la picioare, el intră din nou în panică și se repede. Ea îl urmărește pentru a-și cere scuze, îl sărută și îl invită direct să se culce cu ea, elementul sexual pe care el nu reușește să-l înțeleagă la început. După ce cochetează într-un cinematograf a doua zi, el cedează, dar dă înapoi când ea reacționează fără dragoste la noțiunea de a se căsători cu el. O zi mai târziu, ea îi spune că ghicește că se pot întâlni cel puțin o vreme.
Nicole este dezvăluită ca un extraterestru ilegal; Lester folosește acest secret pentru a-l șantaja să-l ajute într-o schemă mai mare de șantaj împotriva lui Philly. Lester intenționează ca Nicole să o seducă pe Philly, apoi să-și falsifice propria moarte în timpul actului sexual. Lester avea să-l „ajute” pe panicul Philly să-l îngroape în secret pe Nicole. Trupul ei va dispărea mai târziu, iar un bilet îi va ordona lui Philly să fure 10.000 de dolari de la tatăl său pentru a preveni expunerea rolului său în „moartea” lui Nicole.
Când Nicole are gânduri secundare, Lester amenință că o va expune și ca un molestator . Nicole s-a îndrăgostit cu adevărat de Philly și îi dezvăluie adevărul. Philly îl convinge pe antrenorul său de tenis ( Ed Begley Jr. ) să se pozeze ca detectiv de poliție și să-l intimideze pe Lester cu întrebări despre dispariția lui Nicole. Lester intră în panică, dar este prins cu banii înainte să poată fugi din țară. Nicole și Philly returnează banii în seif, dar decid să nu expună trădarea lui Lester. La rândul său, el decide cu reticență să nu dezvăluie statutul de străin ilegal al lui Nicole și nici actele ei de molestare a copiilor, știind că Philly ar putea expune cu ușurință schema sa de delapidare a tatălui său și poliției și, ca urmare, își păstrează slujba.
Nicole se teme că tatăl lui Philly va descoperi în cele din urmă aventura lor și decide să plece. Înainte să o facă, ea și Philly au relații sexuale pentru ultima oară. Vacanța de vară se termină și Philly se întoarce la liceu, îi mulțumește profesorului său pentru că l-a sfătuit să urmărească fete a căror vârstă este mai potrivită pentru el și, pentru a „discuta” mai atent această chestiune, o roagă cu succes la cină.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Lectii private - Private Lessons (1981) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2021 |