Hallam Foe (2007)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 59 | Romantice
30
Dec
WEBRip 720p

Titlu Filmului Hallam Foe (2007)

Hallam Foe ( Jamie Bell ) este un adolescent singuratic care locuiește pe marea proprietate a tatălui său ( Ciarán Hinds ), lângă Peebles . Hobby-ul lui este să spioneze oamenii din casa lui în copac. Hallam este convins că mama lui vitregă, Verity ( Claire Forlani ), este responsabilă de moartea mamei sale prin înec cu doi ani mai devreme. Sora lui Hallam pleacă de acasă pentru a merge la universitate și devine clar că Verity și tatăl lui vor ca și Hallam să meargă mai departe. Hallam refuză inițial din cauza suspiciunii sale de Verity, dar ea își folosește jurnalele mai întâi pentru a face sex cu el și apoi pentru a- l șantaja să plece. Pentru a scăpa de tatăl său și de mama vitregă, Hallam călătorește la Edinburgh .
La sosirea în Edinburgh, Hallam o vede pe Kate ( Sophia Myles ), administrator la Hotelul Balmoral , situat în centrul orașului. Kate seamănă izbitor cu răposata sa mamă. El reușește să o convingă să-i dea un loc de muncă ca portar de bucătărie în hotel. Hallam își face casa în turnul cu ceas al hotelului din cauza punctului de vedere asupra casei lui Kate într-un apartament de top, unde o poate spiona. De asemenea, o spionează pe Kate printr-un luminator de pe acoperișul ei, cățărându-se peste peisajul acoperișului pentru a ajunge la punctul său de vedere.
Hallam află că un alt angajat senior al hotelului, Alasdair ( Jamie Sives ), are o aventură extraconjugală cu Kate. Alasdair descoperă apoi belvederea lui Hallam în turnul cu ceas. Hallam încearcă să-l șantajeze pe Alasdair știind despre adulterul său , dar Alasdair îl concediază. Hallam ripostează găsind soția și copilul lui Alasdair și demonstrând astfel capacitatea, dacă dorește, de a o informa despre aventură, ceea ce îl obligă pe Alasdair să-i dea înapoi slujba.
Hallam în cele din urmă își reușește să devină portar la hotel. La vârsta de optsprezece ani, Kate îl invită pe Hallam să bea câteva pahare după muncă. În timp ce este beat , Hallam își dezvăluie dragostea continuă pentru răposata sa mamă. Acest lucru pare să o fascineze pe Kate, deoarece „îi plac băieții înfiorător”. O relație complexă începe să se construiască între Hallam și Kate din acest punct.
Kate îl invită mai întâi acasă cu ea în acea noapte, iar când încearcă să-l seducă, el începe să se simtă inconfortabil și în schimb dorm în același pat. A doua zi, el o întreabă la o întâlnire și ea îl respinge. Mai târziu, ea îl cere într-una din camerele de hotel și fac sex.
Când Hallam o privește pe Kate, Alasdair o confruntă și începe să acționeze violent. Hallam vine prin luminator să o salveze, ceea ce face ca ea să descopere că el a spionat. Ea îi spune lui Alasdair să plece. Ea îl pedepsește pe Hallam făcându-l să stea nud și să-i explice de ce spiona. Se simte rău pentru el după ce îi spune despre mama lui și îl lasă să stea. Ea își îmbracă rochia pe care Hallam o păstrează și care era a mamei lui. Când o vede Hallam, plânge și ei adorm împreună.
În acest moment, tatăl și mama vitregă a lui Hallam îl urmăresc pe Hallam, deoarece acesta a raportat poliției din Edinburgh suspiciunile sale cu privire la moartea mamei sale. Tatăl lui Hallam are datorii semnificative și trebuie să dezvolte o parte din terenul de pe moșie, dar Hallam are dreptul la consultație în baza testamentului mamei sale . Hallam refuză să coopereze din cauza suspiciunii sale de Verity.
Ura lui Hallam față de Verity îl consumă în întregime, iar el încearcă să o înece în lacul de lângă casa tatălui său. Cu toate acestea, umanitatea lui preia controlul și o reînvie. Numai în acest moment tatăl său dezvăluie că nu a făcut nicio încercare de a o împiedica pe mama lui Hallam să se sinucidă. Această revelație îi permite lui Hallam să realizeze că furia lui este de fapt față de mama lui pentru că l-a părăsit. Acest moment cathartic îi permite pentru prima dată să meargă mai departe, iar filmul se termină cu el plimbând fericit și mulțumit pe străzile din Edinburgh.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Hallam Foe (2007) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |