Palmeras en la Nieve - Palm Trees in the Snow (2015)

Admin | 0 Comentarii | Vizualizări: 191 | Romantice
01
Ian
BluRay 720p

Titlu Filmului Palmeras en la Nieve - Palm Trees in the Snow (2015)

Kilian este un tânăr din munții Huesca care, în 1954, se întoarce pe insula Fernando Pó (actualul Bioko), unde s-a născut. Se alătură tatălui său Antón și fratelui său Jacobo. Sunt una dintre multele familii spaniole care recoltează cacao în Guineea spaniolă .
Filmul se deschide în 1968 cu Kilian și Bisila făcând dragoste. La scurt timp, Killian pleacă, lăsând în urmă o imagine pe jumătate sfâșiată și pălăria ca amintire pentru Bisila. Înainte către 2003 Pasolobino, Spania, unde Clarence participă la înmormântarea tatălui ei înstrăinat Jacobo. După înmormântare, Clarence și verișoara ei Daniela discută despre posibilitatea de a vinde terenul familiei. De asemenea, ei discută despre tatăl Danielei, Kilian, care suferă de demență. În timp ce se află în biroul lui Killian, Clarence găsește un jurnal, o imagine pe jumătate sfâșiată și un bilet rupt în care se spune că s-au trimis bani unei femei neidentificate. Clarence o întreabă pe Julia, o veche prietenă de familie, despre bilet. Julia recunoaște că soțul ei decedat Manuel a scris nota, dar nu știe cine este femeia.pentru a afla mai multe despre viața tatălui ei. Clarence decide, de asemenea, că, dacă există rude în Bioko, ea le va aduce înapoi în Spania. Julia îi spune lui Clarence să caute un bărbat pe nume Simon, care era băiatul și prietenul lui Kilian.
Începând din 1954, un tânăr Kilian și Jacobo își iau rămas bun de la mama și sora lor Catalina în timp ce pleacă spre Guineea. Catalina ii ofera lui Kilian un jurnal si il incurajeaza sa scrie in el. Pe vapor către Bioko Kilian și Jacobo îl întâlnesc pe Manuel, noul medic rezident al moșiei plantației de cacao. Odată ajunsi pe uscat, sunt întâmpinați de Anton, tatăl lui Kilian și Jacobo, și de cel mai bun prieten al său, Ose. Pe plantație, Kilian are o introducere neplăcută a lui Gregorio, un supraveghetor abuziv. În timp ce se află în câmpurile de cacao, Kilian rătăcește în pădurea din apropiere, unde aude cântând. El urmărește cântatul până la o cascadă unde vede o femeie plângând. Kilian încearcă să se prezinte ei, dar este distras de zgomotul din tufișuri, unde îl descoperă pe Gregorio cu o prostituată nativă. A dispărut până când el o caută din nou. Mai târziu, o tânără Julia îi invită pe Kilian, Jacobo și Anton la o cină la moșia părinților ei. În timpul cinei, Nelson, un lucrător imobiliar, sosește cerând ajutorul lui Jacobo în caz de urgență medicală. Odată ajuns în mașină, Jacobo îi dezvăluie lui Kilian că a fost o șmecherie să părăsiți cina devreme pentru a merge la un club de noapte numit Santa Isabel. La club, Jacobo îl încurajează pe Kilian să bea și să se culce cu prostituate.
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Тrailer

Vezi filmul Palmeras en la Nieve - Palm Trees in the Snow (2015) la o calitate bună

avatar
Copyright ClasicHD © 2022 |